Alt du ønsket å vite om Steam Squeeze

Anonim

I dag kan vi forenkle prosessen med å veilede ordre og akselerere det betydelig, og holde mye ledig tid til vertinnen til leiligheten. Det er ikke lenger nødvendige arbeidsintensive "bestemor metoder" rengjøring med filler og bøtter som ikke garanterer den perfekte renslighet av gulvet.

I dag på husholdningsapparater for husholdningsapparater finner du mange inventar for å lede renslighet i huset. En av disse produktene er dampmoppen for gulvet, med hvilken rengjøring kjører raskt og effektivt. I tillegg er det nye moteverktøyet billig, og derfor tilgjengelig for enhver vertinne.

Hvordan bruke denne gunstige enheten? Er det mulig å vaske laminatet til dampmop? Med slike problemer er kvinnen gitt, med hensyn til regelmessig rengjøring hjemme.

I denne artikkelen finner du svarene på disse spørsmålene og finner ut hvordan du velger en dampmopp riktig.

Hvordan gjør dampveteren

Alt du ønsket å vite om Steam Squeeze

Velge en "hjemmeassistent", må du først forstå hvordan Steam Mop fungerer. Driftsprinsippet for enheten er basert på bruk av varm dampfjerningskontaminering.

I form ligner den den vanlige moppen med en trekantet base, til det justerbare håndtaket hvor dampgeneratoren med en beholder for påfylling av anordningen er festet. På stedet for den tradisjonelle "rag for vask" er en feste for rengjøringsdyser. Produsenter forsøker å gjøre det lettere å "legge til rette for" enheten og redusere mengden elektrisitet som forbrukes (kraften til moppen er 5-7 kW).

For å jobbe Steam Mop, brukes rent vann, som er oppvarmet av enheten. Mat med denne dampen med letthet eliminerer flekker og ubehagelige lukt.

For øyeblikket brukes Steam Mop ikke bare for rengjøring av gulv, inkludert laminat og fliser, men også for klær og tekstiler, med deres hjelp kan du forsvinne produkter. For å gjøre dette må du koble dampgeneratoren fra håndtaket og velge en svak modus. For teppe brukes gjennomsnittlig nivå, og de gjenværende typer gulvbelegg kan vaskes ved full kraft.

Forstå hvordan du bruker dampmopen, kan du selvstendig eller kontakte instruksjonene og videoanmeldelser på internett.

Artikkel om emnet: Trelliers på to eiker med en beskrivelse og video for nybegynnere

Fordeler og ulemper med dampmop

Alt du ønsket å vite om Steam Squeeze

Plus, boligrengjøring med dampmop er mangelen på kjemi, skadelig for barn og allergier. I tillegg er det bekreftet at varm damp ødelegger flere mikrober, sopptviser og mugg enn tradisjonell vasking. Til tross for at rengjøringsprodukter ikke brukes på denne form for rengjøring, markerer vertinneer perfekt renhet selv i vanskelige hjørner.

I tillegg eliminerer mangelen på behovet for inklusjoner når de arbeider, som i prosessen med tradisjonell rengjøring, eliminerer kvinner fra tretthet og nedre ryggsmerter.

I tillegg til de nevnte fordelene, bør slike fordeler med dampmop noteres:

  • Multifunksjonell bruk;
  • mobilitet;
  • muligheten for rengjøring i vanskelige steder;
  • miljøvennlighet og sikkerhet;
  • Høy rengjøring kvalitet;
  • Effektivitet (på grunn av fraværet av behovet for å kjøpe rengjøringsprodukter).

Alt du ønsket å vite om Steam Squeeze

Den viktigste mangelen på Steam Mops av høy kvalitet er deres pris.

Dessverre er det ikke noe instrument som har en fordeler. Selv med en slik annonsert og praktisk enhet er det ulemper. Vanlige ulemper med ulike modeller inkluderer:

  • Usikkerhets usikkerhet;
  • Liten vanntank;
  • Begrenset antall dampmatingsmoduser;
  • høye kostnader for varer fra pålitelige merker;
  • skarpe dråper damptemperatur;
  • dårlig kvalitet rengjøring av en spildt væske;
  • Mangel på selvrensingssystem i enkelte modeller.

Disse ulempene på ingen måte er relatert til alle modeller, det er minuser av individuelle merker som finnes i det russiske markedet.

Steam Cleaner eller Steam Veter: Hva er bedre?

Alt du ønsket å vite om Steam Squeeze

En damprenser har et relativt annet anvendelsesområde.

Til tross for lignende operasjonsprinsipp, preges disse enhetene av deres enhet, kraft og retningshandling. Hvordan finne ut hva som er bedre: renere eller mop?

Steam Cleaner ble opprinnelig opprettet som et husholdningsverktøy rensing av noen overflater: fliser, rørleggerarbeid, kjøkkenutstyr eller bilinteriør. Forbrukerne markerer den høye effektiviteten av enheter i rengjøring av støv og smuss i mellomrom mellom møbler og vegger. Funksjonaliteten avhenger imidlertid av konfigurasjonen.

Oppgaven med Steam Mops er å rengjøre og vaske utendørsbelegg. Noen ganger brukes det til å vaske vinduer, glass og speilflater, avhengig av produktmodellen. Og høykvalitets enheter er i stand til å erstatte en damprenser.

Det er umulig å definitivt si at bedre, damprenser eller mop, alt avhenger av anvendelsen av disse enhetene. De som allerede har klart å vurdere utførelsen av arbeidet, er ikke lenger klar til å forlate en hvilken som helst enhet, og gå tilbake til bøtter og fille.

Artikkel om emnet: Mask for søvn "Sovka" Hekle

Hva er bedre: Steam mop eller vaske støvsuger?

Alt du ønsket å vite om Steam Squeeze

Vask støvsuger er en kraftigere og effektiv enhet, men også mer tungvint og lunefull i tjeneste.

Disse enhetene er opprettet for samme oppgave - Dampgulvrengjøring. Imidlertid er prinsippet om drift og "tilnærming" for å bringe rommet til riktig utseende de har forskjellige. Hvis moppen renser overflaten fra støv og smuss med en varm damp, så vandrer vaskeren belegget, "trekker søppel til deg selv.

Vaskestøvsugeren renser ikke bare perfekt tepper, men samler også spildt væske, når det gjelder belysningsluft, som ikke kan sies om dampmop. Men etter ferdigstillelse må du skylle filtre og beholdere, dette er en forutsetning for ytterligere effektiv drift av aggregatet.

I tillegg er støvsugere preget av tungvint, fast vekt og stort strømforbruk, og i dette er det dårligere enn lys og mobil mop.

Spørsmålet om hvilken enhet som er bedre egnet for rengjøring, må vertinnen løses.

Hvordan velge en dampmop

Før du kjøper enheten, må du bestemme området for fremtidig søknad. Det er ikke nødvendig å kjøpe en modell med et "trimmet" kontrollsystem og en rekke dyser hvis du planlegger å bruke den bare for vaskegulv. Først og fremst, ta hensyn til områdets område, materialet i gulvbelegget og bruksfrekvensen.

Alt du ønsket å vite om Steam Squeeze

Den mest populære modellen blant forbrukerne - H2O MOP Steam Mop.

For å velge en god dampmop, anbefaler eksperter seg å være oppmerksom på ikke å "markedsføre" merkevaren og utseendet og følgende kriterier:

  • Produktkostnad;
  • Pålitelighet av produsenten;
  • utstyr;
  • Damptemperatur og oppvarming regulator;
  • produktvekt, bekvemmelighet av håndtak og ledningslengde;
  • Steam forsyningsmoduser;
  • Kvaliteten på plast (unngå tynt og skjøre materiale);
  • Kombinere "rengjøring" og "vask" -funksjonene.

Steam Mop vil bli et utmerket oppkjøp for huset. Hva den beste og beste og optimale modellen vil hjelpe deg med å bestemme objektive kundeanmeldelser som har brukt enheten i lang tid, og vil definitivt angi fordeler og ulemper.

Artikkel om emnet: Angel fra Macaron med egne hender: Master Class med bilder og video

De fleste av vurderinger er positive, men det er også sint kommentarer i adressen til dårlig kvalitet billige varer, så før du kjøper nøye studier vurderinger. Husk at det er bedre å betjene en pålitelig produsent med et godt omdømme som gir en kvalitetsgaranti enn hvert år for å kjøpe en ny "økonomisk" enhet. Bradex, Blackdecker og Bissell Brands er populære blant populære, og H2O Mop Mop-modellen er spesielt elsket av forbrukere.

Så, den beste dampblandingen er at det oppfyller spesifikt til dine krav, og utfører de nødvendige oppgavene.

Er det mulig å vaske laminatet av dampmop

Alt du ønsket å vite om Steam Squeeze

Steam mop vil gi laminat renhet og glans.

Selv slangene som vet hvilken dampmop og hvordan du bruker den, oppstår spørsmål. For eksempel, vil det varme paret ødelegge belegget fra laminat? Nei, det vil ikke ødelegge. Du kan først prøve å prøve moppen på en liten sektor av gulvet, og fortsett deretter til rengjøring.

Mange anbefaler å rense laminatet med hjelp av denne enheten, og forlater belegget tørt. Hvis du har de riktige modusene, kan du til og med polere gulvet. Det viktigste er å unngå å bruke voks og ikke linger på ett sted med en mop inkludert.

Det er best for en slik dekning at modellene til H2O MOP-merkevaren er egnet, nyter anerkjennelse blant husmødre.

Å vite utvalgskriteriene for Steam Mop, kan du trygt gå til butikken for en elektrisk assistent som vil tjene deg i lang tid og vil perfekt utføre grunnleggende funksjoner.

Les mer