Hvordan forlenge gardinene gjør det selv - 6 måter

Anonim

Hvordan forlenge gardinene med egne hender? Dette er et ofte spurt spørsmål på forumene, i atelieren eller i en hvilken som helst online søkemotor. Du endret bostedet og brakte med deg til en ny leilighet våre favorittgardiner, og de er ikke egnet i det hele tatt langs lengden? Kjøpte en klut og gjette ikke størrelsen på vinduet? Eller kanskje stoffet i gardinene dine "satte seg" etter vask? Hvis du ikke vet hvordan du forlenger gardinene dine, så tar vi oppmerksomheten til de letteste og enkle måtene som vil tillate deg veldig raskt hjemme, og viktigst - å gi gardinene en ny oversikt over dine egne hender.

Med egne hender kan du forlenge gardinene slik at de vil forandre interiøret ditt, noe som gir nye trender og aksenter. Det er mange måter å forlenge bærerne til en bestemt størrelse, du trenger bare å bestemme det mest passende alternativet. Og det vil bare avhenge av de individuelle preferansene til eierne, stilen på gardiner og interiørdesign, som er planlagt å bli fullført. Dine egne kreative evner og ferdigheter vil være en finne for deg i prosessen med å endre lengden på gardinene.

Vi tilbyr å gjøre deg kjent med de viktigste, rimeligste måtene å endre lengden på gardinene på.

Hvordan forlenge gardinene gjør det selv - 6 måter

Den første måten: Overstyr og irrigering av bunnen av gardinene

Hvis det ikke er nok centimeter 10-15, kan du dristig legge til dem, årsakene til de nedre bøyningsgardinene. Etter å ha mottatt de manglende centimeter, vil porteren skaffe den ønskede lengden.

Hvordan forlenge gardinene gjør det selv - 6 måter

Andre vei: Sy stoffløkker

Dette er en av de mest enkle måtene som sørger for minst kostnaden for tid, mentale og fysiske krefter.

  1. Bestem sløyfestørrelsen. For å gjøre dette, er det nødvendig å feste en hastighet til evigheten og beregne de manglende centimeter. Som brettet må løkken ha en lengde som er lik lengden som ikke er nok. Til denne lengden skal legges til 1,5 - 2 cm (på kvoter for sømmer). Det vil si at hvis gardinene har en lengde på 2 m 60 cm, og 2 m 90 cm må, betyr det at lengden på hver sløyfe skal være 32 cm (foldet) eller 64 cm (den totale lengden på stoffet, som vil bli brukt til å sy en løkker). Hvis du planlegger å bruke festene, legg igjen en annen 5 cm. Velg en sløyfet klut.

    Råd

    Huske! Materialet til løkkene skal være lik i stoffets struktur som gardinene er sydd.

    Loop-stoffer og gardiner kan være plassert både innenfor en farge, men forskjellige nyanser, og kontrast hverandre. Gardinene er veldig luksuriøse, hvor blonder brukes som innsats.

    Løkkene kan syes fra stoff, tett flettet eller dekorativ ledning.

    Løkkene kan også være av forskjellige former, for eksempel i form av buer, stropper eller bånd. Løkkene kan ha et enslig utseende, kan holdes på knapper, som også er ønskelige å dekke med kluten.

  2. Fest løkkene til toppen av porteren. Du kan sy dem, feste knappene, koble til buer eller ribber.
  3. Sett løkker på cornice.

På denne måten kan du forlenge omfanget med 10-12 cm. Den mest korrekte for gardinen er lengden som ikke er synlig for toppen av vinduets åpning. Utføre en rekke av disse handlingene, ikke glem det.

Hvordan forlenge gardinene gjør det selv - 6 måter

Tredje måte: Vi utvider gardinene, og skaper et lambrequin

Denne metoden lar deg forlenge gardinene bare visuelt. Dette er det optimale alternativet for saken når gardinlengden er mindre ønsket bare noen få millimeter. Labreken - moderne detalj av innredningen. Det er veldig enkelt og bare opprettet med dine egne hender. Ved hjelp av en trinnvis algoritme, fest lambrequen til gardinene.

  1. Kjøp tett, men lett vevsmateriale. Ikke glem å kjøpe fôrmateriale.
  2. Mål høyden på vinduet og lengden på tyllen (gardiner).
  3. Opprett et mønster for å drape en ekte verdi.
  4. Sikre den resulterende malen til takene, mens du måler vinduet i vinduet.
  5. Bygg et mønster for lambrequin og for fôr.
  6. Ikke glem å lage sømmer (ca. 1,5-2 cm).
  7. Sett detaljene opp i den involverende siden og sy foringen med Lamben sammen.
  8. La den uklare siden.
  9. Gjenopprette sømmen.
  10. Slå opp draperi.

Den resulterende designen vil legge til grotneren Millimeter, visuelt forlengelse av det.

Hvordan forlenge gardinene gjør det selv - 6 måter

Fjerde vei: Sy ruffene

Seaming ruffles bør være nøye uten å forstyrre den generelle utformingen av gardinene. Hvis rommet ditt er dekorert i en minimalisme stil, i ingen tilfelle sy de volumetriske ruiner og flound fra bunnen. Prøv å skape noe lys og vektløst. Ruffles er ønskelige å sy fra stoffet, som vil bli harmonisert så mye som mulig i farge og tekstur med hovedduken av gardiner. Samtidig må ruffene være valgfrie, et coquette-utseende skal vises på gardinen.

Hvordan forlenge gardinene gjør det selv - 6 måter

Femte måte: Bruk kryssinnsatser

Av alle måter å forlenge gardinene denne metoden er den mest omhyggelige. Gjør deg klar for hva du må fullstendig gjenopprette gardinene.

Klipp gardinene på stedet der du planlegger å bruke innsatsen. Den mest stilige vil se gardiner som har satt inn materiale ikke direkte i midten av vevet, men noen til venstre eller høyre.

Bruk som å sette inn materialet med kontrasterende farger, men så nært som mulig i stil, type og tekstur. Slik at syetinnsatsene ikke ser Alienat, anbefaler vi at sømmen fra de samme materielle pickupene for gardiner eller andre innredningselementer (for eksempel putevar for en pute eller duk). Påfør ferdigstillelsen ved å sy kanting fra samme materiale.

Innleggene bør ikke alltid være tverrgående, om ønskelig, de kan være skrå. Ved å bruke i praksis denne metoden for å øke lengden på gardinene, anbefales det å utføre arbeid med en høy andel nøyaktigheten - slik at resultatet som er oppnådd, ikke ser billig og lappeteppe.

Hvordan forlenge gardinene gjør det selv - 6 måter

Sjette vei: Spesielle suspensjoner

Bruken av en slik metode tillater ikke bare å forlenge gardinene, men også for å gjøre et bestemt høydepunkt, sjarm i deres design, og skape den generelle prakten på bildet.

  1. Kjøp perler, perler eller anheng med steiner og krystaller.
  2. Sikre dem på bunnen av vevskanalen.

Du kan feste spesielle suspensjoner på visse avstander, i form av bølger eller hengende tråder, generelt, som det gir deg din fantasi. Slike gardiner ser veldig høytidelig ut, og lengden ... når de ønskede størrelsene. Er du klar for hva du må ikke bruke ferdige anheng, men å gjøre dem selv, koble til kreativ og ressursfullhet? Slike tilbehør vil gi bærerne litt sjarm, medføre mange følelser.

Hvordan forlenge gardinene gjør det selv - 6 måter

Produksjon

Endre lengden på gardinene med egne hender er ganske enkelt, det viktigste er ønsket, kreativ tilnærming, et sett med sy ferdigheter og ferdigheter. I de fleste tilfeller har gardinen, langstrakt uavhengig hjemme, formen mye mer elegant og elegant enn før transformasjonen. Nå vet du minst seks måter å forlenge gardinene, og sikkert er en av dem nødvendigvis nyttige.

De foreslåtte metodene kan brukes ikke bare i kritiske situasjoner, koden må korrigeres og utvides bærere. De kan brukes når det bare har et ønske om å gjøre endringer i utseendet på de kjedelige gardinene.

Artikkel om emnet: Eatters fra motorer av vaskemaskiner med egne hender

Les mer