Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Anonim

Interiør tre dører med tiden mister nyhetsspillet. Overflaten på døren fra arrayet er bortskjemt av en rekke grunner, som komponentdeler. Det er ikke verdt å erstatte den gamle blokken, du kan gjøre dørene reparere med egne hender med mindre kostnader enn den nye og mindre høykvalitetsdøren vil koste.

Grunner til å gjøre restaureringen av gamle dører

Selv om det tidligere ble gjort unike designerreparasjoner i leiligheten, og alle de indre dørene for interiøråpninger ble nøye valgt om høykvalitetsindikatorer, etter klokkeslett, endres all tid.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Tre dører i den gamle stilen

Standarder for reparasjoner, innredning vegger, gulv. Til slutt er trevinduene dine dyre i gamle dager erstattet med metallplast glasspakker.

Hvis reparasjonene i boligstrukturen, sammen med de oppstigningsutskiftninger av gamle apparater, er ganske logisk, vil de interne dørene fra massivet anbefale deg å forlate. Tross alt er tre dører som kom fra forrige århundre, ekte kvalitetsprodukter som er i vår moderne tid, vises i form av dyr glede. Selvfølgelig, godta at utdaterte tre dører ikke tilfredsstillende utsikten, og de svarer ikke til nye møbler, ferskfargede vegger i lyse utskrifter. Og på ingen måte passer inn i den generelle indre atmosfæren, for eksempel i fusjonsstilen.

Ja, det er tillatt å gå for store byggeplasser, og finn innvendige dører som passer på stylen av den moderne stilen med en rekke glassinnlegg og med nye beslag. Men er du klar til å legge inn en runde sum på minst en lignende, for ikke å nevne samme dør fra arrayet, designet.

Maksimum til moderne priser. Den gjennomsnittlige forbrukeren kan kjøpe en billig hul dør med en belagt overflate med trykk under tre, men det nye og moderne.

I beste fall vil overflaten av blokken i blokken bli laminert eller ferdig med en finér, men det er allerede designet fra en klasse av dyre produkter.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Gammel dør av arrayet i det nye interiøret

Så, hvem andre tviler på at restaureringen av interroom dører er en tom, meningsløs og kostbar basis, vil presentere en liste over grunner at vi må overbevise felles person til å gå på kompromiss:

  • Døren fra gruppen av den siste tiden ble opprettet manuelt, hvor selv treet ble tørket i naturlige forhold.

    Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

    Håndlaget er verdsatt dyrt

    Dine indre dører er minst utstillingene av antikvitetsbutikk.

  • Gode ​​moderne tre dører ikke til alle for lomme - restaureringen av tre dører vil koste billigere, uansett hvor kult.
  • Den gamle døren, i et rimelig dekorert interiør, er i stand til å bli hovedfokus for designstil.
  • Restaurering av interroom dører vil bidra til å opprettholde riktig mikroklima innendørs. Tross alt er moderne dørstrukturer (selv fra trearrangementet) produsert i fabrikkforhold ved hjelp av limblandinger, behandlet og gjennomvåt med spesielle sammensetninger for å opprettholde integriteten til gruppen. Ikke alle produsenter bruker impregnering i deres aktiviteter og andre blandinger som, når de fordampes i et varmt rom, kan ikke skade helse.

Så, du trenger ikke å skynde deg med å bytte tredører til nye hule blokker, spesielt hvis døråpningene er i strukturen av ikke-standardstørrelser.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Snekker for arbeid

Restaurering av interroom dører er ikke en vanskelig sak, spesielt hvis håndboken bruker de faserte operasjonene som presenteres nedenfor. Ta en nærmere døren fra arrayet, finn ønsket om å gjøre det i deg selv for å gjøre det, og få en utfordring for verktøyet.

Forpliktelse til listen over nødvendige verktøy

Billig og praktisk oppdatering Interiøret vil hjelpe restaurering av dører fra et naturlig utvalg av tre.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Behandling av et treprodukt

For arbeid, trenger du det neste settet med verktøy som finnes i den gamle garasjen eller å ta i lån på jobben på naboen:

  • Konstruksjon hårføner eller lodding lampe.

Hvis konstruksjonen hårføner ikke er mulig for i dag som personlig eiendom, er loddelampen til det gamle formatet ganske egnet. Denne enkle enheten vil være nødvendig for å fjerne malingslaget (eller flere lag som er akkumulert i løpet av årene av drift).

Det er verdt å merke seg at for å fjerne maling eller lakkering belegg, kan du bruke spesialiserte løsningsmiddelblandinger som er tilgjengelige for forbrukeren i en hvilken som helst konstruksjonsbutikk.

  • Midt og liten spatel.

Den gjennomsnittlige spatelen vil være nødvendig for å fjerne malingen, og den lille for fugemasse av de manifesterte sprekkene og andre skader på overflaten av treet.

  • Sliping manuell bånd maskin og sandpapir.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Sliping manuell tre

Slipemaskinen er nødvendig når reparasjonen av døren med egne hender er laget med et arrangement og en alvorlig tilnærming. Generelt er overflaten av treet etter å ha fjernet malingen ikke utstyrt med perfekt glatthet, så du må polere den. Sannt, for disse formål, kan du bruke alt det vanlige Emery-papiret.

  • Huden er grov og finkornet.

Huden vil være nødvendig for lite og stort tykkere arbeid på overflaten.

  • Meisel, fil.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Behandling av enden med en fil

Enhetene vil være nødvendig for å håndtere komplekse steder.

  • Kitt.

Blandingen er nødvendig i alle fall, fordi selv om det viser seg å være perfekt fjernet malingen fra overflaten, kan små sjetonger eller midlertidige bukser bli funnet under bunnen. Det er verdt å merke seg at for treflater må du bruke en akryl kitt. I tillegg, for å fjerne ved hjelp av en spesialisert kitt, kan du faktisk helt fjerne feil i visuell oppfatning. Dette oppnås på grunn av det store utvalget av fargeskygger av akrylsammensetning.

  • Akryl vers, lakk eller maling.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Sett for farging

La treet lerret uten belegg bare ikke er rimelig fra poenget med hensynet til materialets porøsitet hvor støvet vil bli kuttet i tide, spor fra hånd og andre ting. Dessuten, etter å ha utført Putty Works - vil typen blokk ikke vær så snill.

  • Pensel, svamp, ruller (med en kort haug med kunstig materiale) eller en pulverizer.

Disse verktøyene, hver individuelt, eller alt sammen, er nødvendig for høy kvalitet maleri av arrayet.

  • Sett med tilbehør, løkker, lås og håndtak.

De oppdaterte dørene trenger nytt tilbehør som harmonisk passe inn i den indre stylisten. Dette er hva, og av dette gode i et stort utvalg og den stilistiske massen av masse på hyllene til en hvilken som helst byggbutikk.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Moderne håndtak for dører

Moderne tilbehør er produsert av mange utenlandske og innenlandske produsenter. Så hente de interne dørene som er akseptabelt kvalitet, fargesporet farge, låsen og andre er ikke et problem.

Forberedende stadium for restaureringsarbeid

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Tre dør klar for arbeid

Reparasjon av interroom dører starter med sin demontering. Vi tror at det fjerner dørbladet med løkkene, og det er praktisk å sette det i en horisontalt posisjon på et spesielt forberedt sted, er ikke en vanskelig oppgave.

Det er verdt å merke seg at restaureringen av tre dører skal gjøres i et rom som er spesielt utpekt for arbeid, siden det er lite og stort søppel vil være mye.

Når du fjerner en tredør med en løkke, anbefales det ikke å bruke posen, for å løfte selve lerretet. Det er bedre å invitere verktøyene til assistenter enn å ødelegge treet med grovfombus.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Profesjonelt verktøy for å fjerne dører med løkker

Deretter frigjør paneldøren fra arrayet fra de gamle beslagene: løkkene, håndtakene og andre gode er fjernet. Hvis sashen er utstyrt med en glassinnsats, må den nøyaktig fjernes og deretter endres til et nytt glass eller renovering av den gamle overflaten ved å dekorere.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Manifestasjon av tre struktur under verset

Bytte inn innsatsen - prosessen er ikke vanskelig, og du bør ikke stoppe på det, fordi vanskeligheter bare begynner.

Før du fortsetter med fjerning av det gamle malingsbelegget, er det verdt å være kjent med materialet i strukturen. Du kan håndtere en blokk opprettet fra et solidt treverk, foruten svært verdifullt. Den faste massivet er perfekt i flere tiår, noe som er en ekstra fordel for å redde den gamle døren. I tillegg bevare lagene av det gamle lakkarbeidet utmerket strukturen av materialet og beskytte arrayet fra negative effekter: ultrafiolett stråling, fuktighetsinnflytelse, mekanisk skade og andre ting.

Fjerner det gamle malingsbelegget: Teknologi

Restaureringen av innerdørene starter fra fjerningen fra overflaten av arrayet av det gamle laget av maling og lakk. Til dette formål brukes en konstruksjon hårføner (ikke en husstandsmodell for tørking av håret!) Eller en loddinglampe som varmes opp maling, noe som gjør det enkelt å fjerne det med en spatel. Det er tillatt å dra nytte av spesialiserte blandinger som løser lakk og maling.

Vær oppmerksom på at under den varme eksponeringen av loddelampen eller en hårføner, kan fargen på det naturlige treet variere. Derfor er det ikke nødvendig å tillate overoppheting av overflaten.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Fjerning av maling med dør med en konstruksjon hårføner og spatel

Forresten, hvis ikke tilgjengelig og ikke har noen til å låne en loddinglampe og en konstruksjonshårnør på jobb, kan du bruke det vanlige husholdningsjernet. Effektiviteten til jernet er litt mindre i forhold til konstruksjonen hårføner og lampe, men det er ganske ekte. For ikke å ødelegge enheten og overflaten av blokken, må du bruke en tett grov klut som en pakning mellom to komponenter.

Maleri teknologi med tre er ganske enkelt:

  • Lampen eller hårføner må holdes over nettet på en eller annen avstand når du arbeider.
  • Du vil forstå at malingen har bedt om staten når den kan fjernes med en spatel når den blir litt boble.
  • Spatelen i mellomstørrelsen og ble anbefalt for arbeid, fordi det er praktisk i lang tid å holde i hånden.

Når arbeidet ikke skal glemmes om sikkerhetstekniker. Restaureringsprosessen anbefales å utføre i et stadig ventilert rom eller utendørs.

Bringe overflaten til den perfekte tilstanden: sliping

Overflaten etter fjerning av malingen er svart. For å fjerne ruheten, resten av lakkering og andre ting, ideelt i dette tilfellet, bruk sliping moderne hånd type med et annet sett med skinn.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Sanding Tree Sandpaper.

Reparasjon av dørene til interroom kan utføres i all tid i livet, så det er ikke nødvendig å kjøpe et slikt billig apparat. I vårt tilfelle er det tillatt å bruke en manuell rist med en stor skjørt først, og deretter ta overflaten med finkornet Emery Paper.

I prosessen med sliping arbeid må trefeilene bli funnet: sprekker, chips. For å gjøre dette bruker vi den tilberedte kitt på treet. Hvis akryl Smøret ikke kan fylle enten helt skjul feilen, bør du bruke hjelp fra stipendiaten. Det vil si å forberede en fôr av samme materiale som selve blokken selv.

Etter et raskt arbeid med en kitt, griper sashen igjen til de hyggelige følelsene i hendene.

Høy kvalitet maling

Dørreparasjon med egne hender kommer til det endelige lakkeringen. Plukk opp fargegruppen for å male døren fra arrayet i en moderne byggbutikk er veldig enkel. Tre kan ganske enkelt dekkes med et fartøy med en avstand med avstand, børster eller en kort haugrulle.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Pine dører kan males under eik

Det er ønskelig å velge sammensetningen basert på vann eller olje, og små eller utilgjengelige steder å gråte med en svamp. Ved påføring av sløret er det ønskelig å fjerne restene og blodproppene fremstilt av kluten, fordi de negativt påvirker hele prosessen med å anvende de påfølgende lagene.

Etter tørking av sløret, er overflaten dekket med lakk, det være seg matt eller glanset. For lakk er det også bedre å velge en pensel eller en vals fra et kunstig materiale.

Men for naturlig trearray, er det imidlertid tillatt å bruke fargemaling. Det er verdt å konsultere selgeren, hvilken av komposisjonene er bedre egnet for tre. Maleri dører, som alle reparasjoner av dører, produsert av dine egne hender, vil koste billig for selvkjøring.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Dører fra arrayet til restaurering og etter

Med all denne anbefalbare tonen i forhold til valget av fargemaling for en tredør, vil jeg legge merke til at selve treet er fornøyd. Strukturen i det virkelige treet er ikke verdt å gjemme seg under laget av malingsprodukter.

Den massive variansen inkluderer:

  • nøtt;
  • bøk;
  • alder;
  • Ask og så videre.

Og hvis tredørene er helt eik, så er det ingenting å oppløse, du må avsløre all skjønnhet i tekstur av arrayet.

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Dører fra bjørkmassen i honning

Alle oppførte rase er utstyrt med et utmerket naturlig mønster som du må understreke patinaen eller en zur. Lys azurblå eller patina vil se under den tilstanden at nettet ble opprettet på grunnlag av panelstrukturen.

Men døren fra furusmasset eller bjørken etter sliping av arbeid kan tones med et vers og hell med lakk. Strukturen til treet vil bli sett, og oppfattes visuelt mer estetisk, edelt. Dørfire kan også behandles og trimmes under tonen i den renoverte weben. Men tillatt og installere en ny boks i åpningen, som i sammenligning med den gamle strukturen vil bli sikrere i drift.

Restaureringen av tre dører er ferdig med å installere nye beslag, håndtak, låser, om nødvendig, og andre dørtilbehør. Sett inn dørene, hvis det opprinnelig var, kan det byttes ut med et nytt glass, eller dekorert under stylisten på rommet.

Restaurering av døren med egne hender, som du allerede kunne være overbevist om gradvise anbefalinger, synes det å være ganske satt. Ingen spesiell kunnskap om snekkerferdighet og andre spesialiseringer er nødvendig for dette. Selvfølgelig påvirker vi ikke spørsmålet om det profesjonelle maleriet av treprodukter og andre profesjonelle nyanser som du trenger for å betale ekstra. Slik viste det seg å gjøre alt da han ble restaurert, her han og alle dine. Men sjelen varmer.

Lykke til i trinnvis fungerer! Skriv, del i kommentarene av din erfaring og bilde om restaurering av trestrukturer, og ikke nødvendigvis dører! Vi vil gjøre inspirasjon med deg!

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

(Din stemme vil være den første)

Gammel dør fra massivet: Restaurering gjør det selv

Laster ...

Artikkel om emnet: Oppvarming av vannrørkabel med egne hender

Les mer