Høyden på dørens hyggelige i størrelsen på åpningen

Anonim

For å redusere installasjonen av dører i private hus, bad og ulike økonomiske bygninger, er det tilrådelig å kjøpe ferdige dørblokker med standardstørrelser. Fabrikkprodukter kan gjøres fra forskjellige materialer, inkludert stål eller plast, fra presset kartong eller trearrangement. For å installere slike blokker, er det nødvendig å ha åpenhet i de ønskede dimensjonene. Enheten skal være i åpningen ganske nøyaktig, store hull er uønskede. Når du velger en ferdig dørblokk, er oppgaven å beregne størrelsen på åpningene for hvert alternativ. . Som grunnlag, når de beregner dimensjonene, tas av dimensjonene. Den ønskede opplyste opplysningene er valgt av hjemmeeieren eller designere på prosjektfasen. Luksus er åpningen, synlig fysisk (åpning i lyset). Det er denne fysiske verdien som måles når den beveger seg gjennom døren til generelle møbler.

Høyden på dørens hyggelige i størrelsen på åpningen

Diagram av dørblokken og åpningen.

Ofte, når reparasjoner, er det nødvendig å løse tilbakemeldingen - på dørklaringen av de eksisterende dørene du må velge en passende dørblokk i butikken.

Dørblokk og åpning

Høyden på dørens hyggelige i størrelsen på åpningen

Måle diagram av døråpningen.

Under reparasjoner, bruker oftest tilbudene av butikker som går mot kjøpere og har produkter i varehus som bruker den største etterspørselen. Selgere kan ha hjelp. Problemet med riktig valg av blokk er at fabrikkbaserte produkter har visse dimensjoner.

Dører for å bestille er dyrere, men noen ganger er dette alternativet uunngåelig, spesielt i reparasjoner og rekonstruksjoner av gamle bygninger. Hvis du ikke finner et lignende produkt, er det et behov for å redusere eller øke åpningen i størrelsen på den eksisterende døren. Økningen i døråpningen er oftest umulig.

Beregning av den ønskede størrelsen på åpningen krever litt kunnskap. Spesielt trenger nøyaktig å beregne sin høyde. Feil med bredden korrigert, siden bredden ikke er strengt begrenset av støttestrukturen. Bæren jumperen kan ikke alltid løftes over for å øke åpningen av åpningen. Store kostnader kreves og for gjenta nivået av rent gulv. Det er mye billigere å velge en dør av en mindre høyde, hvis det er noe reserve i høyden. Vanligvis er høyden, så vel som bredden på standard snekkeren, endrer et flertall på 5 cm.

Artikkel om emnet: Laminat Creaks: Hva å gjøre uten parsing og hvordan å eliminere

Eiere av private hus har mange muligheter for å velge dører av innenlandsk og utenlandsk produksjon. Standardlinjen med dimensjoner av dørenene er forskjellige, da de er avhengige av de samme ergonomiske parametrene. Den viktigste parameteren for dører er den gjennomsnittlige menneskelige veksten. Standardhøyden på døren til dørene er 2 m, det kan være noe mer eller mindre avhengig av kundens ønske.

Høyden på dørens hyggelige i størrelsen på åpningen

Alternativer for å installere dører.

For en enkelt dør kan standarddøren lerret ha en bredde på 600 til 900 mm. Vanligvis avhenger valget av bredden av åpningen av hvilke møbler som skal gjøres. For eksempel, for innerdører, blir størrelsen på banen 800 mm ofte valgt. For inngangsdørene er en bredde vanligvis valgt 900 mm. Det er størrelsen på standarden på standarddørene som er et rund siffer, og ikke størrelsen på døren lumen. Størrelsen på dørlumen er korrelert med størrelsen på døren CANVASE ca.

Valget av dørblokken påvirker ikke tykkelsen på veggene. For innvendige dører antar standarden tykkelsen på partisjonen 75 mm, men veggtykkelsen kan være noe. Hvis veggtykkelsen er annerledes, brukes en god, eller platbandet er bare plassert på den ene siden, derimot, det kan være en skråning. Coolband, en god bar og en boks må være laget av ett materiale, ikke forskjellig i farge. Å sove er vanligvis like med veggen. For eksempel kan skråningen på badet bli trimmet med fliser.

Tekniske avtaler

Høyden på dørens hyggelige i størrelsen på åpningen

Standarder for størrelsen på dører og åpninger i henhold til GOST og SNU.

Når du beregner, vil begrepet teknisk klaring være nødvendig. Dette er hullene på gulvet mellom dørpasset og boksen, mellom den og gulvet. I dette tilfellet er de ikke avhengige av graden av overflatebehandling av produktet, men aksepteres av erfaring eller tradisjonelt. Gapene på hver side av lerretet er forskjellige. Deres størrelse avhenger av utformingen, kvaliteten på utførelsen og til og med fra døren til døren. Det er kjent at furustrukturer har ustabile dimensjoner. Hvis snekkerproduktene er laget av vått tre, så over tid er de bokset, pustet. For slike dører er gapet til installasjonen av låsen akseptert opp til 4 mm. For moderne dører av høy kvalitet (metall eller fra andre materialer), kan det være mindre. Vanligvis må klaring fra løkke siden være 2 mm. Hvis det er en terskel, er 3-5 mm tillatt mellom det og dørkluten. For den indre døren uten en terskel, bør gapet ikke være mer enn 1 cm. Mindre enn 7 mm er ikke ferdig, med mindre det ikke er noe spesielt tetthetskrav.

Artikkel om emnet: Installasjon av vinduskarmer og bakker med egne hender

Monteringsklarelser

Høyden på dørens hyggelige i størrelsen på åpningen

Tabell med matchende døråpninger og dører.

Monteringshull er nødvendige for å fritt installere dørblokken i åpningen og deretter kunne lukke leddene i monteringsskumet. Monteringskum - Moderne materiale. Tidligere, for dette formålet, ble en bar brukt, sementmørtel. Avhengig av kabinettmetoden, kan det være mer egnet. I dette tilfellet er størrelsen på monteringsgapene laget av vilkårene for moderne konstruksjonsteknologi.

Det er viktig å vite nøyaktig tverrsnittsstørrelsen på boksen som skal forstå, denne dørblokken er egnet i eksisterende åpning eller ikke. Moderne standard dørkasser har visse størrelser.

Minimumstykkelsen på kvartalet av esken er 25 mm. For terskelen kan denne størrelsen reduseres, siden terskelen vanligvis utføres fra et fast tre. For tiden setter sjelden terskler i leiligheter. Noen ganger blir de satt ved inngangen til badene. Boksen består av tre deler, ikke teller terskelen. Monteringshullene er igjen mellom vertikale detaljer om boksen og veggene, 10 mm på hver side. De øvre monteringsømmene skal vanligvis være standard 10 mm (unntatt åpning i Siruba).

Optimale monteringsgapper vanligvis ikke overstiger 1 cm hvis åpningene dannes i murstein, betong og andre tette materialer. For kuttere er det nødvendig i tillegg en lager for en krymping på 5 cm logger, så høyden på åpningen vil være mer enn 4 cm.

Skjæreboks når du installerer

Hvis den eksisterende høyden på åpningen ikke er nok, så ikke bare de vertikale rackene i boksen under sin størrelse, men også lerretet selv, hvis det tillater designen. Alle ferdige dørblokker har en aksje i boksenes høyde. Denne regelen er ikke relatert til PVC-produkter og metallprodukter. Overflødig bokshøyde er kuttet når døren er installert. Boksen er installert direkte på nettetasjen. Hvis gulvet er ujevnt, kompenseres forskjellen av eskenes høyde, slik at de aldri kutter esken i boksen en etter en måling. Teknologien for montering av dører i Siruba har sine egne spesifikasjoner. Kompensasjon av brann sediment er nødvendig, dette gjøres på grunn av reserven av åpningen i høyden. I tillegg kan boksen ikke sikres direkte til veggene.

Artikkel om emnet: Sokkelhøyde: Standardprøver og størrelser

Hvorfor kutte dørbladet?

Når du velger dørkonstruksjonen, er det nødvendig å ta hensyn til muligheten for montering, da døren kanskje ikke passer selv med minimumstykkelsen på boksen. Behovet for trimming oppstår hvis høyden på åpningen er for liten, det er ingen aksje i høyden. Bestilling av et enkelt produkt er for dyrt, så døren lerret kutter noen ganger. Prosessen bør skje under kontroll av erfarne spesialister som er kjent med teknologien til å lage et snekkerarbeid.

Byggere kutter noen ganger til og med svake dørblad fra limt papp i flere mm, og reduserer deres styrke og levetid. Slik at et slikt behov ikke har skjedd, er det nødvendig å korrekt bestemme høyden på åpningen på prosjektfasen. For dette gjør beregninger på de tilgjengelige ferdige blokkene. For disse beregningene bestemmes jumpermerket over åpningen og nettklassen. Endre disse designmerkene under byggeprosessen kan ikke reduseres høyden på åpningen. Resultatet av feilen vil være en generell økning i estimater for bygging.

Les mer