Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Anonim

Bordduken er oftest et produkt fra et stoff eller en varsel, som er dekket med bordet for å beskytte møbler mot smuss og skade. Men også dette er også en god borddekorasjon, det gjør bordet festlig og vakkert. Men for at duken skal bli en utmerket dekorasjon, er det bedre å knytte det. Strikking av en duk med hekle med ordninger er lettere enn det ser ut, la oss finne ut hvordan en slik åpen skjønnhet er gjort.

Typer av duker bundet av hekle, mye. De kan være runde, ovale, firkantede, rektangulære, spor og så videre. Og alternativene for deres skapelse er mye mer. Men alle sammen er kombinert med åpningen og letningen på grunn av at de er hekta. Nedenfor vil vi se på flere strikkealternativer med ordninger og beskrivelser.

Motiv "Star-socket"

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Tenk nå på hvordan du strikker duken fra motivene til "starrel-socket". En slik fantastisk luftdukker vil gi ømhet til huset. Fargelegging kan velges mest varierte. Den består av en slik duk av firkantede motiver "Star-socket".

Vi trenger:

  1. Garn;
  2. Krok.

Produktstørrelse - 68 × 68 centimeter.

Vi rekrutterer kjeden med 12 lufthaver og kobler dem til ringen. Deretter strikkes i den første raden i ringen på 24 kolonner med et vedlegg, så går vi gjennom kretsens mønster. Strikk motiv med sider av 11 centimeter, og deretter med hjelp av buer fra lufthåpene, forbinder vi dem til hverandre.

Derfor ser strikking veldig tett ut som et solidt lerret. Etterbehandling av produktet, binder kanten på duken.

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Firkantede motiver

Borddukene er ikke bare store, men også mini er en liten duk, som er mer som et serviett. Det vil være et utmerket alternativ for et salongbord eller et lite spisebord. Du kan også lage det noen farge.

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Vi trenger:

  1. Bomullsgarn;
  2. Krok.

Størrelsen på produktet er 75 × 75 centimeter.

Denne fantastiske duklen strikker fra ni kvadratmeter med 3 × 3 centimeter og en tett viskøs. Etter det må du koble dem til en ring. Mer detaljert strikking er vist i diagrammet nedenfor.

Artikkel om emnet: Håndverk fra gamle knapper gjør det selv: Originale bilder - Ideer

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Den ferdige duksen må være bundet med åpen grensen.

Rund form

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Runde luftdukler har blitt klassiske alternativer, men de kan se og moderne, samtidig passe perfekt inn i det indre av huset. Evaluering av denne duken i detalj, vil det være lett å skape for nybegynnere mestere.

Produktstørrelse - 76 × 84 centimeter.

Vi trenger:

  1. Bomullsgarn;
  2. Krok.

Nedenfor er strikkeordninger.

Dette skjematiske bildet er brutt i to deler. Siden begynnelsen av strikking til №22 og fra nummer 23 til slutten.

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Vi strikker en kjede på 10 luftklakninger og lukket den ved hjelp av en tilkoblingskolonne i ringen, hvoretter de strikker sirkulære rader fra den første til 47 ..

Hver av disse radene begynner med antall luftsløyfinger som er angitt på det skjematiske bildet og enden med tilkoblingskolonnen. Hvis det er behov, kan du sjekke tilkoblingskolonnene i begynnelsen av en ny sirkulær rad eller for sekstende og tretti andre runde rader sikre tråden igjen.

For klarhet på et skjematisk bilde, er bare en del av duken vist, de sirkulære rader avsluttet mønsteret. Det skal frigjøres fra 1. til det femte rundeområdet 8 rapports, fra det 6. til det 21. sirkulære området på 32 rapport, fra det 27. til det 37. rundeområde på 64 rapport og fra den 44. runde rad 96 rapports.

Nå må du distribuere den resulterende duken, ta hæren fra luftdekselet med rustfrie pinner. Deretter dekk det med en fuktig klut og ikke rør den komplette tørking.

Rektangulær form

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

De mest brukte rektangulære duker. De er flotte for både høytidelige dager og hverdagen. La oss se nærmere på hvordan du knytter en slik fantastisk duk, som i bildet ovenfor.

Størrelsen på produktet er 85 × 70 centimeter.

Vi trenger:

  1. Bomullsgarn;
  2. Krok.

Artikkel: Sommer etnisk tunika - hekle

Strikke tetthet vil være i bredde - åtte motiver, i høyden - syv.

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Kaima på kantene på bordduken er laget av det vanlige buede mønsteret.

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Vi strikker en kjede på 6 luftklak, strikker tilkoblingskolonnen og nærmere i ringen. Deretter setter vi inn syv sirkulære rader på den måten som er beskrevet nedenfor. I den første raden, strikk 14 lufthåpene, hvorav fire løfter løkker. Så rapporten to ganger: noen kolonne med dobbelt nakid, ti lufthåper. Deretter strikker du koblingskolonnen i den første løftesløyfen.

I den andre raden strikker vi fire luftløkker, hvorav tre er sløyfe løfting. Følg rapporten. Under buen på ti luft herberger, er det fem kolonner med Nakud. Etter 17 luftløkker, fem kolonner med et vedlegg under samme bue, så en luft looping, en kolonne med et vedlegg på toppen av kolonnen med en dobbel embedder og en luftsløyfe. Vi gjentar det tre ganger. Den siste kolonnen med Nakad erstatter tilkoblingskolonnen til den tredje løftesløyfen.

I den tredje raden strikker vi fire luftløkker, hvorav tre løfter løkker. Så alle følgende rader begynner. Deretter Rapport: På toppen av kolonnene med Nakud er det fem kolonner med Nakud. Deretter håper 15 luft, en annen 5 kolonne med Nakud, 1 luftsløyfe, kolonne med nakid og igjen en luftsløyfe. Så gjenta tre ganger. Deretter strikker du en tilkoblingskolonne i den siste løftesløyfen.

I den fjerde raden strikkes fire ansiktshengsler. Deretter raport av fem kolonner med Caid, 13 fly, fem kolonner med et vedlegg, deretter en luftløkling, en kolonne med nakid og en annen luftsløyfe. Vi gjør det tre ganger.

I den femte raden strikkes fire ansiktshengsler. Deretter går rapporten ut av fem kolonner med Nakud, seks luftløkker, under buene de siste tre radene, legger de inn to kolonner uten en nakid, deretter en annen seks lufthåper, fem kolonner med et vedlegg, en luftløkler, en kolonne med nakid og igjen en luft looping. Vi gjør det tre ganger. Vi avslutter hver rad av tilkoblingskolonnen.

Artikkel om emnet: Tynn gjennomsiktig stoff: Arter, titler, funksjoner

I den sjette raden strikkes fire ansiktshengsler. Deretter rapporten på fem kolonner med nakid, åtte luft looping, en kolonne uten nakida på toppen av kolonnen uten nakida siste rad, deretter fire lufthengsler, en kolonne uten nakid, åtte fly, fem kolonner med et vedlegg, en luft Looping, en kolonne med nakid og igjen en luft looping. Vi gjør det tre ganger.

I den sjette raden strikkes fire ansiktshengsler. Deretter rapport ut av fem kolonner med Nakida, ni luft håper, under buen av deres fire luft hosteles, de setter inn tre kolonner uten en nakid, deretter 11 lufthåp, tre kolonner uten en innløp, ni air cavetles, fem kvinner uten nakida , en luft looping, en kolonne med nakid og igjen en luft looping. Vi gjør det tre ganger.

Koble til motiver når du strikker vinkelbuene, ut av 11 aircases for å lage seks lufthåp, så gjør vi kroken ved tilkoblingskolonnen med buen til 2. motiv og seks luftløkker.

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Sidene på motivet skriver i toppkolonnen med Nakud. Før du strikker en kolonne med et vedlegg, tar vi en krok fra arbeidssløyfen, skriver den inn i halvtalen til neste motivekolonne, ta tak i arbeidsskallet med hekle og strekk den gjennom toppunktet til det akkumulerte motivet. Og strikk en kolonne med Nakud. Nå fortsetter vi, kobler motivene med toppene med kolonnene til et annet motiv.

Strikk hoveddelen, koble motivene langs strikken.

Filery Tablecloth.

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Circuit duk med diagrammer og video for nybegynnere

Her er en slik fantastisk firkantet duk du kan lage ved hjelp av en filetstrikking, ved hjelp av skjemaet som er vist nedenfor.

Video på emnet

Til slutt, noen få flere videoer med leksjoner om å skape en rekke bordeklutheklet.

Les mer