Myke vinduer for Arbors: Funksjoner, fordeler og ulemper

Anonim

For mange lysthus - et favorittsted i et privat hus eller i landet hvor du kan slappe av selskapet, arrangere en familie lunsj eller om kvelden drikke te i frisk luft. Men i åpne strukturer er et så tidsfordriv bare mulig om sommeren, og i noen tilfeller, selv i varme perioder hindrer dårlig vær. Derfor, hvis du alltid vil komfortabelt tilbringe tid, bedre alternativ enn myke vinduer for Arbors, finner du bare ikke.

Slike design har mange fordeler, men det viktigste er at du enkelt kan montere dem når de trengs, og også raskt rydde opp i søvn. Tenk på mer detaljert alle funksjonene til denne typen glass.

Myke vinduer for Arbors: Funksjoner, fordeler og ulemper

Funksjoner og destinasjon

Myke vinduer kan være laget av polyvinylklorid eller gjennomsiktig polyetylen. I noen tilfeller benyttes ugjennomsiktige flerfarget eller monotonisk vev impregnert med akryl til slik glass. Hvis du ønsker det, kan du søke på utskriftsfilmen. For å forbedre utseendet kan du bruke Color Edging Design.

Slike produkter kan bestilles i et spesialisert selskap eller gjøre det selv: installasjonen er ganske enkel, og til og med en person som ikke har større erfaring innen konstruksjonen, vil kunne oppfylle den. Du kan installere dem på åpningen av nesten alle former og størrelser.

Myke vinduer brukes ofte når lysthuset må være "hermetisert" i den kalde perioden, og i den varme sesongen er åpningene åpne åpne. I mange tilfeller er bare en del av åpningene stengt, slik at det i Nonya er mulig å gjemme seg fra regn for gjennomsiktig ly, som ikke lukker anmeldelsen. Denne metoden er vanlig ikke bare for Gazebo i private hjem, men også de som er på territoriet til restaurantkomplekser eller rekreasjonsområder.

Artikkel om emnet: Dusjhytte med en dyp pall

Myke vinduer for Arbors: Funksjoner, fordeler og ulemper

De viktigste fordelene med myke vinduer

Myke vinduer har mange fordeler. De viktigste er:

  • Rask og enkel installasjon;
  • rimelig kostnad;
  • høy lys gjennomsiktighet;
  • åpen gjennomgang;
  • miljøvennlighet;
  • motstand mot brann (i enkelte modeller);
  • motstand mot utseendet på mugg;
  • estetikk;
  • Pålitelig beskyttelse mot eksterne faktorer.

Av alle glassene som kan brukes på lysthuset, er myke vinduer mest budsjett. Moderne produsenter tilbyr produkter som beholder sine kvalitative egenskaper ved temperaturer fra -40 ° C til +80 ° C og samtidig beskytter det indre rommet sikkert. Levetiden til slike vinduer er fra fem år og kan nå tiende år.

Myke vinduer for Arbors: Funksjoner, fordeler og ulemper

Hvordan er installasjonen av myke vinduer?

Som allerede nevnt, kan myke vinduer for lysthus kjøpes i et spesialisert selskap. Du kan enten bestille en nøkkelferdig installasjon, og deretter alt arbeidet - fra målinger til installasjon - spesialister vil bli gjort; Enten kjøpe materiale og beslag selv og gjør denne prosedyren med dine egne hender. For installasjon brukes spesielle vedlegg, som er valgt avhengig av materialet som hoveddesignet er laget, samt åpnings- og lukkingsmulighetene.

Det er tre hovedfestemetoder:

  • ved hjelp av roterende parenteser;
  • bruker parenteser og stropper;
  • Bruker glidningssystemet.

Swivelbrakettsystemet er den enkleste måten, hvor i løpet av omkretsen, stifter med en roterende mekanisme settes inn gjennom Champs som ligger i samme avstand. Når de svinger, blir kluten strukket, vinduet er festet i ønsket posisjon.

Den andre metoden innebærer å sette på hullene i vinduet til parentesene og deres fiksering med spesielle stropper med en lås, som justerer spenningen.

Skyvesystemet brukes der tettheten ikke er nødvendig, men er av stor betydning for utseendet: i paviljonger, kafeer, etc. Paneler i dette tilfellet beveger seg ved hjelp av guide og ruller.

Råd

Hvis du selvstendig installerer myke vinduer for arboret om sommeren, er det umulig å trekke dem for mye, siden det med en skarp kjøling kan endres. Hvis installasjonen oppstår om vinteren, må spenningen bli maksimalt.

Hvordan bryr seg om Windows?

Myke vinduer er attraktive av det faktum at de ikke trenger spesiell omsorg. Vanligvis er det nok å skylle dem med vanlig vann, og med sterk forurensning kan du bruke syntetiske vaskemidler: Filmens overflate er motstandsdyktig mot deres effekter. Hvis størrelsen på arboret er små, kan det gjøres manuelt med en enkel svamp, for store paviljonger, spredningsbokser brukes vanligvis.

Artikkel om emnet: Skapet enheten med rulleskodder på balkongen

Myke vinduer for Arbors: Funksjoner, fordeler og ulemper

Hvordan beregne kostnaden for konstruksjon?

Myke vinduer har en ganske rimelig pris. Den beregnes avhengig av størrelsen på lerretet, utformingen av vinduets åpning, skjemaet og antall festemidler. En viktig innvirkning på prisen gir også selskapet og produsenten av slike vinduer. For å finne ut nøyaktig kostnaden, er det best å referere til spesialister som jobber i dette området.

Myke vinduer for Arbors: Funksjoner, fordeler og ulemper

Produksjon

Myke vinduer for verandaen og arborene er svært populære hos eiere av private hus, landshytter og restaurantkomplekser på grunn av deres unike egenskaper og fordeler i forhold til andre materialer. De beskytter perfekt det indre rommet fra kulde, regn, vind, sol, støv og insekter og samtidig på grunn av høy styrke og motstand mot strekking i lang tid kan fungere uten behov for reparasjon. Selv om lysthuset ditt ikke helbreder, lar deg høye termiske isolasjonsegenskaper deg å opprettholde varmen inne. Du kan montere og demontere slike vinduer med egne hender når som helst på året, mens prosessen tar bare noen få timer.

Alle disse positive egenskapene som er perfekt kombinert med lavpris (og prisene er virkelig mange ganger lavere enn noen andre beskyttende materialer som kan brukes i dette tilfellet), slike strukturer er det ideelle valget for lysthuset. Transparente vinduer av høy kvalitet er visuelt forskjellig fra vanlig glass, og om ønskelig kan du bruke en kombinasjon med andre typer glass eller design.

Les mer