Midler til cesspools og septikere: for rengjøring av tørre lats, kjemi, visninger, anmeldelser

Anonim

Midler til cesspools og septikere: for rengjøring av tørre lats, kjemi, visninger, anmeldelser

I masse avfall som finnes i utilisatorer, er prosessen med rotting lett oppstått, noe som påvirker hygien og hygienisk atmosfæren i huset og nettstedet og er årsaken til en ubehagelig lukt. Midler for septikere, så vel som for cesspool, gjør det mulig å ikke bare forhindre utseendet på lukten, men også å utdype bunnen når du kjører ved å forbedre kvaliteten på behandlingen av faste komponenter av avløpsvann.

Biologiske midler og deres egenskaper

Ethvert biokjemisk middel for tørt innhold og cesspools representerer flere typer bakterier som, når det er bebodd i vekt, forskyver den råtne mikrofloraen og bidrar til dekomponering av faste inneslutninger med dannelsen av IL. Sistnevnte kan i sin tur brukes som en miljøvennlig organisk gjødsel.

Biologiske preparater selges i form av tabletter, løsninger eller pulver, som krever fortynning i vann.

Midler til cesspools og septikere: for rengjøring av tørre lats, kjemi, visninger, anmeldelser

Biologiske midler for cesspools, septisk og tørr

Ulempene med biokjemiske midler gjelder Følsomhet for eksterne faktorer . Temperaturområdet der en lignende mikroflora kan eksistere - fra +5 til + 35 ° C. For noen sammensetninger kan den øvre grensen være + 45 ° C. I tillegg, når man bruker biologiske produkter, er det nødvendig å nærme seg valget av Vaskemidler til vask og oppvaskmaskiner. Maskiner, rengjørings- og desinfeksjonsblandinger for VVS. Mange av dem er i stand til å ødelegge nyttige bakterier når de kommer inn i kloakk- og septiktanken.

Funksjoner av kjemisk rengjøring av kloakksystemet

Kjemisk rengjøring Septic utføres raskt, mens koloniene av bakterier tar litt tid, slik at mikroflora-tilpasning har skjedd på forhold, og først etter at gjengivelsen av mikroorganismer og prosesseringsprosessen begynner.

Kjemisk middel for gate toaletter og cesspools kan operere på noen temperaturer, noe som reduserer kravene til driftsbetingelsene for bruksområder.

Når du bruker kjemikalier, er det praktisk talt ingen restriksjoner på valg av husholdnings kjemikalier. I tillegg er kjemiske forbindelser ikke krevende av vannkvalitet og er i stand til å opprettholde effektiviteten ved høy stivhet.

Artikkel om emnet: Elektrisk varm gulv varmes ikke - hva skal jeg gjøre

Midler til cesspools og septikere: for rengjøring av tørre lats, kjemi, visninger, anmeldelser

På bildet, kjemisk for å rense cesspools

Ulempene ved kjemiske preparater inkluderer:

  • Risikoen for giftige stoffer i bakken,
  • Den aggressiviteten av midlene i forhold til kloakkrørene laget av metall og andre elementer i systemet (ved bruk av kjemikalier, er det å foretrekke å bruke rør og tanker fra polymere materialer som er resistente mot denne typen innflytelse).

Typer av kjemikalier

Kjemi for septikisme er klassifisert avhengig av hvilken type aktiv substans. Ved bruk av hver type midler har sine egne egenskaper.

Formaldehyd

Midlene til denne typen til nylig var populær på grunn av deres lave kostnader og høy effektivitet. Imidlertid har vitenskapelig forskning vist sin toksisitet og kreftfremkallende effekt, så for tiden er slike midler ikke produsert og ikke brukt.

Nitratedroger

Nitratanordninger for rengjøring av septiske og cesspools på handlingsprinsippet er oksidasjonsmidler. Deres sammensetning inneholder overflateaktive midler (overflateaktive midler), som har vaskemiddel og ødelegger den ubehagelige lukten. Bruken av nitrater bidrar til fortynningen av innholdet i utnyttelsen og forhindrer utseendet på ubehagelig lukt. Fra alle kjemiske stoffer er nitrat de mest miljøvennlige, men deres essensielle ulempe er høy i forhold til andre typer midler.

Ammoniumprodukter

Fond for rengjøring av cesspool basert på ammoniumforbindelser er preget av høy effektivitet og hastighet. De eliminerer perfekt ubehagelige lukt. Ulempene med ammoniumkjemikalier er store sammenlignet med den analoge følsomheten til aggressiviteten til mediet og kompleksiteten av interaksjon med noen husholdningskemikalier. Spesielt, hvis SOAP-løsninger faller i avløpene etter vasking eller sjel, blir kjemikaliepreparatets evne til å fortynne innholdet i kloakk kraftig redusert. En annen tvetydig nyanse: hittil er innflytelsen av komponentene i ammoniumkjemikalier på miljøet ikke studert.

Bleking pulver

Klorkalk er en av de rimeligste og billige forberedelsene til rengjøring av cesspools og septisk. Det desinfiserer effektivt tanker og forhindrer spredning av patogene bakterier, men også som formaldehydmedikamenter giftig og kreftfremkallende substans. Til tross for dette fortsetter klorkalken å bruke og nå.

Artikkel om emnet: Velg et bad tørketrommel

Funksjoner av bruk av kjemikalier

Etter å ha foretrukket kjemikalier, bør det forstås at deres handling er rettet utelukkende til desinfeksjon av septisk innhold og endre konsistensen for å sikre enkel pumping. Behandlingen av kloakkavfall til gjødsel er ikke produsert, men Innholdet i resirkulatoren kan ikke brukes og er obligatorisk å fjernes fra nettstedet.

Unntaket av denne regelen kan betraktes som avløp behandlet med visse nitrat (salpetersyrer). Det er tillatt å bruke disse midlene for å vanne en kompostpose.

Midler til cesspools og septikere: for rengjøring av tørre lats, kjemi, visninger, anmeldelser

Effektiv verktøy for rengjøring av cesspool basert på mineral gjødsel (nitrat oksidasjonsmiddel)

Sikkerhetsregler når du bruker kjemikalier

  1. Ved hjelp av et kjemisk middel for behandling av cesspools, er det nødvendig å bruke beskyttelsesmidler (gummihansker, ansiktsmasker eller åndedrettsvern, klær, ikke tillater skadelige stoffer i huden),
  2. Det er viktig å overvåke nivået på innholdet i septica eller cesspool og forhindre overløp, noe som kan føre til giftstoffer til jordens øvre lag.
  3. Sørg for å ha en resirkulatorventilasjon for fjerning av de genererte gassene. I fravær av ventilasjonsgasser kan det ødelegge det hermetiske designen og penetrere gjennom sprekker, skape eksplosjonsfare når du bruker åpen ild på nettstedet.
  4. Alltid anskaffe bare middel til kjente og påviste produsenter og anvende dem, strengt observere de anvendte instruksjonene.

Med tanke på de særegenhetene ved å bruke ulike typer stoffer, er det beste verktøyet for bruk i septikler og cesspools å kjøpe ikke så enkelt. I obligatorisk prosedyre bør tas hensyn til modusen for bruk av kloakk (periodisk, sesongmessig, permanent) og type septisk brukt. Sacky groper uten bunn og septiktanken med et blad av en flytende komponent for jorddrenering er ikke egnet for bruk av giftige sammensetninger på grunn av høy risiko for skadelige stoffer i jorda.

Midler til cesspools og septikere: for rengjøring av tørre lats, kjemi, visninger, anmeldelser

Konsentrat bestående av overflateaktive midler og kvaternære ammoniumforbindelser er ikke giftig og miljømessig trygt

I markedet for kjemiske preparater for rengjøring av septik og cesspool presenteres midler til utenlandsk og innenlands produksjon. Ifølge brukeranmeldelser er kvaliteten på varer av disse kategorier omtrent det samme, forutsatt at de frigjøres av kjente produsenter og oppfyller kravene til sanitære standarder.

Artikkel om emnet: Patchwork teppe med egne hender: Patchwork tepper, bilder, master klasse for nybegynnere, firkanter av firkanter, hvordan å sy en bilateral sengeteppe, video instruksjon

Likevel, i henhold til observasjoner, i private husholdninger med permanent innkvartering Biopreparater brukes oftere . Kjemiske rettsmidler er godt egnet for hus og hytter med konstant eller sesongbasert innkvartering. Bakterier under slike driftsforhold kan dø under en lang pause eller senke temperaturen. Bruken av kjemi gjør at du raskt og effektivt eliminerer lukt, gjør sanitær behandling og forbereder avløpene til den påfølgende pumpingen.

Mekanisk rengjøring av septisk og cesspools er nødvendig i de fleste tilfeller (unntaket er lokale sydd stasjoner). Oftest brukes en pumping ved hjelp av en vilkårlig maskin. Samtidig forenkler kjemiske og biologiske preparater oppgaven. Ved bruk av biologiske verktøy kan avløpene separeres av en flytende komponent og utfelling i form av en YA, og mekanisk rengjøring reduseres for å fjerne eller kan fjernes eller også kan utføres for hele mengden av innholdet i resirkulatoren .

Vurderinger.

Nedenfor er noen midler for cesspools og septikere og vurderinger på dem.

"Da mannen min og jeg kjøpte et landsted, trengte du å gjøre noe raskt med en komplett cesspool. På råd fra bekjente, den mikrobiologiske forberedelsen "Dr. Robik" og var fornøyd. Mindre enn en uke etter behandling, har volumet i gropen redusert og de ubehagelige luktene begynte å bli følt mindre. Jeg vil si at om sommeren forbrukes produktet mye mer økonomisk enn om vinteren. For øyeblikket forlot vi helt midler som inneholder klor. "Dr. Robik" passer oss helt. "

Nina Nikolaevna, Samara Region

"Jeg bruker polsk Sanex biologisk forberedelse for å rengjøre en cesspool. Mikroorganismer som finnes i stoffet, spiser sløsing med organisk opprinnelse, perfekt takle fett og papir. Emballasje Jeg tar på en hastighet på 2 cu. m. Og i et år er det nok. Fornøyd med bruk av dette betyr, hvordan andre ikke brukte og sammenlignet ingenting med hva. "

Yuri, Pskov.

Les mer