Hvordan bli kvitt husholdningsmyrer for alltid folkemedisiner hjemme

Anonim

Hvordan bli kvitt husholdningsmyrer for alltid folkemedisiner hjemme

Utseendet på røde maur i leiligheten lover ikke noe bra. Opinion om det faktum at maur er ufarlig feilaktig, disse små insekter og kakerlakker er i stand til å overføre ulike typer infeksjon til lange avstander.

Problemet er at disse insektene kan ha en rede i en anstendig avstand fra hjemmet ditt, som bare er et sted hvor de tar mat. Dermed blir kvitt maur i huset der en sjanse for at de kommer tilbake igjen etter en stund. I denne artikkelen vil vi vurdere de mest populære og effektive metodene for å bekjempe homemings.

Metoder for å kvitte seg med hjemrøde myrer

Rødnessmyrene er forskjellige fra gaten (svart) veldig mange. Først er det røde insekter som foretrekker å bosette seg i boligområder og i nærheten av dem. For det andre kan røde myrer fly, noe som bidrar til bevegelsen for lengre avstander.

Hvordan bli kvitt hjemmemyrer for alltid, dette spørsmålet er ganske komplisert. Denne typen insekter kan bosette seg i sprekkene mellom spennerne i høyhuset, under gulvet og sokkelen, så vel som i klær.

Hvordan bringe røde maur fra leiligheten til tross for at de allerede er bebodd av naboene, er det nødvendig å løse dette problemet sammen. Effekten er fastsatt en stund, hvis du bare tar med små skadedyr i meg selv, før de skinner fra det tilstøtende rommet.

Skille slike måter å håndtere maur:

  • Insekticidale aerosoler - De påføres stedene hvor (sengetøy, sukkerskåler, brødministrene, etc.) flyttes og finnes. Aerosolene er bare effektive midlertidig, da individene dør umiddelbart, har ikke en gift til livmoren, som setter larver.
  • Kjemikalier - Disse inkluderer forskjellige typer, geler, sprøyter, fargestifter og andre agn, som inkluderer stoffer som er i stand til å ødelegge en hel koloni.
  • Ultralyd enheter - Spesialiserte blokker, når du kobler til strøm (uttak), gjør en lyd som ikke føler seg menneskelig høring. Imidlertid forsøker ulike insekter, inkludert maur for å unngå lignende lydoscillasjoner.
  • Folkemetoder - Effektive metoder som ikke ble brukt en gang for å kvitte seg med maur av tidligere generasjoner.

Artikkel om emnet: Hvordan syr rørene i toalettet gipsplater gjør-det-selv

Viktig! Hovedminus av kjemiske midler er det faktum at de også er farlige for mennesker. Stoffene som inngår i sammensetningen, kan forårsake allergi og kjemisk forgiftning.

Hvordan bli kvitt husholdningsmyrer for alltid folkemedisiner hjemme

Hvordan bli kvitt maur ved hjelp av kjemikalier

Hvordan bli kvitt røde maur i leiligheten hjemme, bør du vurdere Les mer Kjemikalier:

  1. Aerosoler, sprayer, rapestorer. De dreper myren umiddelbart etter sprøyting. De anses som effektive for kampen med tilfeldig fløyet eller bare nylig oppstått skadedyr. De viktigste minusdataene på midlene er tilpasningen av insekter og vanedannende for giftet.
  2. Geler. De er mer effektive i problemet hvordan å bli kvitt innenlandske, røde, små maur. Verktøyet inneholder en gift som er aktivert flere timer etter bruk. Således vil små personer i kolonien bringe til uravas gift. Selv om noen av myrene forblir i live, kan de trygt revet av spray. Det blir ingen å produsere nye larver.
  3. Insekticidal oppvarming pulver og fargestifter . Gjør på samme måte, som geler. Er plassert på overflatene der insekter hele tiden kjører.
  4. Borsyre . Fungerer som ligner på tørketrommelen. Syren i seg selv er i stand til å spise menneskekroppen kitin et par timer etter bruk. Pulverburas kan kjøpes i apotek. Hvordan bli kvitt røde myrer i en leilighet med borsyre, blandes mer effektivt med matvarer (sukker, honning). Konsentrasjonen av stoffet bør ikke overstige 2%, med mer individet vil dø umiddelbart etter å ha spist.

Viktig! Under bruk av kjemiske preparater er det nødvendig å eliminere kontakt med huden og slimhinnen. Du må bruke hansker og maske under behandlingen av rommet. Det anbefales også å forlate leiligheten i flere timer.

Hvis du fortsatt besluttet å kontakte San Epitstation med et problem, hvordan å bli kvitt maur i huset. Det bør være kjent at de bruker insekticidale løsninger som er skadelige for mennesker. Forvitret verktøy fra flere dager til uke.

Artikkel om emnet: Fotball hjemmelaget 2 i 1 (port og skuff for drinker)

Hvordan bli kvitt husholdningsmyrer for alltid folkemedisiner hjemme

Bli kvitt maur med ultralyd

Å studere vurderinger av mange mennesker kan konkluderes med at det er ganske effektivt i problemet hvordan å bli kvitt røde maur i leiligheten er ultralyd enheter.

Det er spesialiserte enheter som utstråler ultralydbølger er ekstremt ubehagelig for insekter. Enheten knytter seg til utløpet direkte på steder for opphopning av maur. Du bør vite at den riktige effekten på en dag ikke oppnås, er det nødvendig å inkludere enheten regelmessig til skadedyrene forsvinner til skadedyrene. Hvordan bli kvitt røde maur i leiligheten. Midler og narkotika kan ikke alltid brukes, med individuell intoleranse mot en eller annen komponent, som et alternativ, kan du velge en ultralyd enhet.

Hvordan bli kvitt husholdningsmyrer for alltid folkemedisiner hjemme

Hjem Ants: Hvordan bli kvitt folkemessige rettsmidler

Naturen la ned at myrene, som alle levende vesen, ikke liker visse forhold og påvirker dem. Våre forfedre var ikke i tjeneste med alle slags kjemikalier, men samtidig førte de også effektivt kampen mot maur.

Vurder en Les mer Spørsmål: Hjemmyrer Hvordan bli kvitt folkemessige rettsmidler.

Vi viser de mest effektive måtene:

  • Sterke lukter fra hvitløk, vegetabilsk olje, peppermynte, laurbærark, elderbær, malurt, kanel skremt maur . Det er nødvendig å legge ut en av de valgte plantene på sporene og stedene til maur i løpet av måneden.
  • Bakepulver - I små mengder må du sprenge sokkelen, hjørner og alle sprekker i gulvene. Noen dager senere kan du allerede utføre vått rengjøring og fjerne brus.
  • Ammoniakk - Det er nødvendig å behandle baner og steder der produktene lagres. Myrene beveger seg langs den ladded av lukten, og alkoholen fjerner det helt.
  • Muravyev-ruter behandles med en ferdig blanding av sukker og vann gjær. Gjæren selv påvirker myrene på myrene etter å ha blitt reist.
  • Manna og mais frokostblandinger - Det er nødvendig å skrape på sporene og stiene til myrene. Etter å ha kommet inn i kroppen, svulmer granulene kornblandinger at det ødelegger fordøyelsessystemet til insektet.

Artikkel om emnet: Fest monteringen av toalettet

Ovennevnte metoder er gode for hytter eller sjeldent brukte lokaler. Hvis du har hjemmelaget røde maur, hvordan å bli kvitt dem uten bruk av kjemi, er oppgaven nesten umulig. I den varme våren er myrene aktivert og i stand til å overvinne lange avstander, for ikke å nevne at det er umulig å finne et rede av reiret. Noen ganger selv fullverdig reparasjon med erstatning av taket og gulvbelegg eliminerer ikke de irriterende skadedyrene.

Hvordan bli kvitt husholdningsmyrer for alltid folkemedisiner hjemme

Forebyggende tiltak fra utseendet på røde maur

For å senere ikke rushing og tenk på hvordan du blir kvitt maur i leiligheten, bør du ta vare på rensligheten til boligen.

Habitatet til noen insekter er det kakerlakker, biller eller maur det er en søppelbøtte, kloakk, vannforsyning og andre steder av fuktighetsakkumulering. I tillegg elsker skadedyr å sitte i søppel og matrester. Det er ingen universelle måter å forhindre invasjon av maur, fordi mange av oss har barn som forlater krummer, unøyaktige kjæledyr og til og med urene naboer. Hvordan bli kvitt røde maur i leiligheten, selv tilfeldig fløy gjennom vinduet - Det er nødvendig å sikre de mest ubehagelige habitatforholdene (fjern mat, vann, dekomponere mynte, etc.). Dette betyr imidlertid ikke at det er nødvendig å kaste seg og inaktivt.

Vi gir flere tips som kan bli lagret fra fremveksten av maur:

  • Ikke la matvarene i åpen form, inkludert mat til dyr;
  • Matavfall som trengs for å kaste bort hver dag;
  • Det er nødvendig å gjøre vått rengjøring på en kontinuerlig basis;
  • For å utelukke insektinntrengning er det nødvendig å lukke alle eksisterende hull i gulvet og veggene.

Som forebygging kan du vaske gulvene med brus eller eddik. Renslighet er nøkkelen til din suksess.

Hvordan bli kvitt husholdningsmyrer for alltid folkemedisiner hjemme

Video: Hvordan bli kvitt maur i huset

Les mer