Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

Anonim

Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

Når den monolitiske basen av en liten tykkelse anvendes av en screed-spjeldbånd som kompenserer for lineære betongutvidelser.

Det er spesialdesignet på grunnlag av praktisk erfaring med å søke om et slikt formål med ulike materialer og deres kombinasjoner når de oppretter ulike byggebransjen.

Hvordan det fungerer

Bestem deg selv, om spjeldbåndet er nødvendig for et bestemt tilfelle, vil hjelpe en forståelse av oppgavene som den utfører, og fysikken i prosessene som forekommer i byggestrukturer av ulike formål.

Teknologiske sømmer

Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

Den frosne sementmassen under påvirkning av temperatur og fuktighet i omgivelsene ekspanderer og presser på lagerveggene som begrenser det (den motsatte effekten er ikke så ødeleggende).

Hver 1 m. S. 0,5 mm. For å fjerne virkningen må du trenge en pause.

I bulkgulv kan 2 typer sømmer utføres:

  1. Krymper. Samtidig legging av en betydelig masse av en flytende løsning på et stort område bør ta hensyn til ujevnt tørking av forskjellige seksjoner, temperaturdråper, luftbevegelse, siden disse faktorene fører til sprekker, resterende monolit. Introduksjonen i løsningen av spesielle myknere reduserer behovet for å produsere krympingsseksjoner. For å normalisere prosessen med å sette festningen, er kompensasjonssømmen kuttet, som deretter forsegles med spesiell mastikk.

    Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

    Bånd myker eksponeringen for å ekspandere når oppvarmet betong

  2. Strukturell. Når man lager en løsning av sektorer i det beregnede stedet for betongparing, stresset tidligere, og fersk preget gjør et divisjonsgap. Direkte kontakt bryter styrken ukontrollamo. Et slikt teknologisk gap er ofte utformet slik at det samtidig kan fungere som en kompensator (3 type isolerende), hvis den totale bredden på rommet overstiger 10 m, og deretter er leggingen på gulvbbonene også nødvendig.
  3. Isolerende. Designet for å rengjøre de mekaniske stressene og forhindre overføring til tilstøtende elementer av byggestrukturer. Fyllstoffet av slike hull er et dempende tape for en bulkulv, stablet rundt omkretsen av rommet rundt uavhengige strukturer som har referansebaser (kolonne, peis, trapp).

Fra de børsnoterte typene av sømmer i hele den fulgte tjenesten, er den isolerende typen, resten er nødvendig for perioden med byggearbeid.

I boliglokaler er gulvområdet som regel ikke en slik størrelse, slik at det tar å bruke alle sømsens varianter.

Kompensasjonsløsning

Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

Valset isolasjon kan også brukes som et spjeldbånd

Moderne spjeld tape for slipset av gulvet motstod konkurranse med slike avbildningsmetoder for å fylle deformasjonsrom, som:

  • Woody rake, kryssfiner, sponplater (stivhet, vannhevelse, tørking, løs passform til den bølgete veggoverflaten);
  • trimning av linoleum, polymere materialer (gjenværende deformasjon, aldring, behovet for ytterligere festing for å forhindre forskyvning, pop-up i flytende løsning);
  • Polyfoam (sterk gjenværende deformasjon);
  • Kombinert opsjoner - et fly innpakket med en polyetylenfilm (tykkelse, vilkårlig stivhet, tid og lønnskostnader).

Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

Fordeler med spjeldbåndet i størrelsene er utformet i praksis, elastisitet, elastisitet, enkelhet av fiksering og fjerning av lerretets rette overflate.

Et spjeldbånd for et varmt gulv er spesielt vellykket drift, hvor økt former vil bli svekket av ekspansjon.

Verdighet

Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

Båndet varer så lenge som betongbelegg

De positive egenskapene til spjeldbåndet dannes i samsvar med oppgavene som den må utføre:

  • motstand mot kraftig temperaturendring;
  • høy termisk motstand;
  • høy lydabsorpsjon;
  • vanntett;
  • Lang levetid mens du sparer egenskaper;
  • miljømessig sikkerhet.

Slike egenskaper gjør det mulig å påføre et bånd fra skummet polyetylen for å forsegle de mest forskjellige hullene, hull i et hvilket som helst byggearbeid. Notater Hovedformålet er separasjonen og eliminering av gjensidig innflytelse mellom vegger og gulv.

Tilbys rekkevidde

Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

Selvnøkler mer praktisk i installasjonen

På salg er kant tape for gulvet screed presentert ganske mye av ulike produsenter.

Hvis det er mulig, er installasjonen separert med 2 typer kantprodukter - et vanlig tape og med et klæbemiddel påført (selvtastene).

Et enkelt tape er plassert rundt omkretsen fritt eller (hvis materialet til veggene er myke nok) fest stiftemaskinen.

Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

"Skjørt" dekker en del av gulvet på veggen

Selvklebende båndet har en beskyttende film med et klebrig lag på den ene siden. Det er nok å fjerne beskyttelsen og trykk på båndet på installasjonsstedet.

Begge artene kan produseres med et "skjørt" (tynn olje, 3-10 cm bredde). Dette elementet er dekket av en flygende del av gulvet og forhindrer strømmen av flytende byggblandinger under leddet.

Etter den vanntette anordningen er et spjeldbånd for et varmt gulv stablet. Skjørtet må gå inn i gulvdampisoleringslaget eller plassert mellom det og varmesystemet. Lær mer om Montage Mykning Tape Se i denne videoen:

De viktigste tilbudene og størrelsene på produktet presenteres i tabellen:

Tape spjeld for slips: om det er nødvendig, dens tykkelse

Hvis av ulike årsaker til hånden ikke er noe spjeldbånd for et varmt gulv, er det bedre å erstatte det med striper av skåret skummet polyetylen som svarer til egenskapene til fabrikkproduktet.

Artikkel om emnet: Mekanisert gulvbane: Maskinmetode, Våt Grouting Machine, Semi-tørr Mekanisk Sliping

Les mer