Hvordan lage et speil med bakgrunnsbelyst med dine egne hender

Anonim

Uten et speil i en moderne leilighet, er det umulig å gjøre. I butikkene kan du finne hundrevis av modeller av dette ønskede emnet. Det er enda tilfeller med forskjellige typer bakgrunnsbelysning. Baklyset i seg selv er oftest et rent dekorative attributt, spesielt på badet. Men noen ganger utfører det både praktiske funksjoner. Dekorativ bakgrunnsbelysning er innebygd i speilet. Funksjonell - lyser en person foran ham. Fabrikkens speil er ganske dyre og svarer ikke alltid til de estetiske avhengighetene til forbrukerne. I dette tilfellet kan baklystspeilet gjøres med egne hender.

Hvordan lage et speil med bakgrunnsbelyst med dine egne hender

Tegning speil med bakgrunnsbelysning.

Baklysalternativer

Det finnes flere belysningsalternativer:
  1. Installasjon av utendørs armaturer i form av flekker. Spot er en punktlampe som kan roteres fra side til side på en brakett av en spesiell design. Det kan være enkeltjusterbare lamper, lett lettere. De er i stand til å belyse en person fra et speil, en del av badet.
  2. Belysning Lyser en person som står foran ham, ansiktet hans. Her utføres funksjonen til belysningsinnretningene ofte av moderne lysdioder. Lyset deres er myknet med et mattglass bygget inn i speilet. Ofte er denne bakgrunnsbelysningen installert i speilet i form av en liten skap.
  3. Plasser belysningene bak speilets bakre vegg. De utfører en dekorativ funksjon. Lysdioder belyser et speilglass, noe som gir det et helt vanlig utseende. Samtidig tjener speilet med belysning av denne typen som dekorasjon av interiøret på badet.

Gjør en bakgrunnsbelysning med egne hender

Lag en bakgrunnsbelysning for det ferdige speilet med egne hender - oppgaven er ganske enkel. Å jobbe, trenger du:

Hvordan lage et speil med bakgrunnsbelyst med dine egne hender

Verktøy for monteringsspeil med bakgrunnsbelysning.

  • elektrisk puslespill;
  • skrujern;
  • skruer;
  • linje;
  • skrujern;
  • Metall hjørner;
  • lim;
  • elektriske ledninger;
  • Lyspærer;
  • patroner for lyspærer;
  • Speil glass;
  • Fett kryssfiner eller behandlet bord.

Artikkel om emnet: Venetian masker på veggen

Prosedyren for å utføre arbeid:

  1. Ved størrelsen på speilet trenger du fra brettene i en bredde på ca 90 mm og en tykkelse på 20-25 mm ved hjelp av lim og skruer for å samle en ramme for å imøtekomme alle deler. Endene av skallene med hjelp av stubben blir druknet i en vinkel på 45 °. Forbindelser blir i tillegg styrket med metallhjørner. Speilet må være fri til å komme inn i rammen, slik at stedet på kantene for å finne pærene.
  2. I sidekrammene tørkes hullene i størrelse av patroner som limes med lim.
  3. Fra tynne flekker limes en ramme i størrelse fra størrelsen på hovedrammen. Det skal dekke ledningene på forsiden av produktet og fikse speilglasset i hovedrammen.
  4. Møbler hjørner er festet til hovedrammen med små skruer. Speilet legges på dem.
  5. Alle deler samles i en enkelt design og farge i ønsket farge sammen med patroner. Speilet i rammen er dessuten festet med tynne klumper.
  6. Patronene er forbundet med hverandre parallelt med elektriske ledninger. Strømledningen er koblet til ledningen og vises gjennom et spesielt boret hull.
  7. Det gjenstår å skru opp lyspærene og kontrollere produktets arbeid. Bak hele designet kan lukkes med et stykke kryssfiner, som er festet med små negler eller skruer. Det viser seg om en slik ting som i bilde nummer 3. Refill speilet er klar.

Andre måter å bøte på

Hvordan lage et speil med bakgrunnsbelyst med dine egne hender

Bilde 3. Bakre til speilet er lukket av kryssfiner festet med skruer.

Du kan utføre et speil med bakgrunnsbelyst mange andre metoder. Mange eiere av boliger fester bare flere lamper på veggen, som kan ha en annen form og design. De er installert over speilet, i kantene. Lysbånd brukes ofte som belysningselementer. Det ser veldig imponerende ut, gjør en nyhet i interiøret på grunn av flere fargeløsninger.

Artikkel om emnet: Hvilke vegger er egnet for hvite møbler

Denne belysningen utføres enkelt. For å gjøre dette må du kjøpe en spesiell profil fra aluminium, sett inn et LED-bånd i det og legg profilen med et bånd på speilet fra høyre side. Deretter kobles båndet til det elektriske nettverket gjennom en spesiell strømforsyning. Speilet selv kan limes til veggen med flytende negler eller annet lim for speil.

For å oppnå en funksjonell effekt kan du kjøpe og installere Spot. Med deres hjelp oppnås retningsbelysningen av de ønskede stedene i rommet.

Lignende metoder kan dekorere med kosmetiske speil som står på dressingbordet. De vil definitivt som damene som bryr seg om seg selv.

Gjør et speilglass med egne hender

Speil glass av hvilken som helst størrelse og form kan gjøres uavhengig. Prosessen består av følgende trinn:

Belysningskrets for speil.

  1. Du må plukke opp glatt glass og gi det det nødvendige skjemaet. Deretter vaskes det forsiktig ut og avfettes med en 15% løsning av kaustisk kalium.
  2. Senk det tilberedte glasset inn i beholderen med varmt destillert vann.
  3. Forbered en løsning bestående av 30 g destillert vann og 1,6 g nitrogen sølv. En 25% ammoniakkløsning tilsettes dråpevis. Etter forsvinding må sedimentet stoppes til å legge til ammoniakk og legge destillert vann i en løsning i en mengde på 100 ml. Deretter må du ta 5 ml 40% formalin og blande den med den forrige løsningen.
  4. Glasset fjernes fra destillert vann og skiftes til en ren kuvette, som helles av en tidligere oppnådd kjemisk løsning. Reaksjonen begynner, som slutter på ca. 2 minutter. Etter sin ende vaskes speilet med rent destillert vann. Etter å ha vasket den, er den installert vertikalt og tørket. Tørketemperaturen er 100-150 ° C. Det tørkede speilglasset er dekket med lakk. Nå kan du fortsette til produksjonen av et hjemmelaget speil med bakgrunnsbelysning.

Speilet, og til og med bakbelysningen, kan visuelt gjøre rommet bredere og høyere, forbedre sin generelle belysning, gi det et helt nytt utseende. Et slikt speil er passende i alle rom, men det er installert oftere på badet. Dette svært viktige og nødvendige elementet kan suppleres med glasshyller og andre materialer. Overnatting på dem av ulike kosmetikk skaper ekstra bekvemmelighet ved å bruke disse midlene.

Å kjenne de grunnleggende prinsippene for produksjon av slike strukturer, kan du inkludere fantasien din og skape helt unike gjenstander ved hjelp av moderne belysning.

Opplyste speildimensjoner kan variere fra de mest beskjedne til de som okkuperer hele veggen. Noen ganger er de plassert selv på taket. En uvanlig utsikt er i stand til å gi neon og LED-belysning, uvanlige rammer og annet tilbehør. LED-bånd av forskjellige farger er i stand til å jobbe i lang tid og pålitelig med betydelige elektrisitetsbesparelser.

Artikkel om emnet: Tre dekorasjon servietter

Les mer