Dekorer balkong Farger - Beste sommerløsning (60 bilder)

Anonim

Balkongen, som en hvilken som helst del av leiligheten, trenger design og oppmerksomhet. Slå dette territoriet til lageret er en dårlig ide, men gjør en hage eller blomsterhage - flott! Blomster - miljøvennlig og gledelig dekorasjon av noe rom. Hvordan dekorere en balkong med blomster vil fortelle fantasi og litt kunnskap.

Dekorere balkong blomster bare

Velge et sted for mini-hage

Balkongen, som ligger på den solfylte siden, er perfekt for alle planter. Noen må ta litt, men det er mulig å gjøre dette på bekostning av de fargene som solens overflod er nødvendig. . For alt er det nødvendig å optimalisere vannmodus - det er nødvendig å vanne oftere og mer rikelig. Som et resultat vil du få et vakkert landskap under vinduene, skyggelegging og frisk luft, og blomstene er mye oksygen, solen og aktiv vekst.

Krøllete planter på balkongen

Hvordan dekorere en balkong med blomster fra nordsiden eller ligger på et utkast? I dette tilfellet har hjemmelagde flerårige planter nærmere veggen av huset, den blomstrende årlige anlegget i potter og legger på medianlinjen, krøllete blomster vil føle seg godt på gjerdet parapet.

Balkong med luksuriøse farger

Vær oppmerksom på plantene på plantene slik at blomsterhagen ikke fusjonerer med fargen på veggene og fornøyd øynene . På bakgrunn av en rød murvegg, ser hvite, grønne, gule planter vakre, men blomstene med røde blader eller farger vil være usynlige. Rett posisjonen Bakgrunn, Mote Trend er en malt murvegg.

Hvis planene dine ikke er inkludert i dine planer, bruk planter med kolonne kolonne gamut. En god løsning vil tjene Wall Caspo. De kan bli suspendert, fikse direkte på veggen, og avkarker de krøllete plantene i dem, du får en miniatyr vertikal hage foran vinduene. Det vil se ut i bildet nedenfor.

Krøllete planter på balkongen

Årlige planter:

Hjemmelaget flerårige planter som bor på vinduskarmen i våre hus er elsket, men kan ikke alltid lage en fullverdig sammensetning for balkonghage. Noen ganger er de enda skadelige for utholdenhet, endringen av mikroklima kan være skadelig å påvirke dets levebrød. Upretensiøse årlige planter er det beste alternativet for å organisere en grønn sone på balkong eller loggia. Velge planter for landing, vurder deres behov for sollys. Loggia blir ofte mindre lys, så det er bedre å velge planter med et lavt behov for dette rommet. Det er pålitelig å lære hvordan balkongen med voksne planter vil se, du kan vurdere en illustrasjon på pose med frø.

Det beste alternativet for å organisere en grønn sone på balkong eller loggia er upretensiøs årlige planter!

Blomster på balkongen

For skyggefulle rom:

  1. Begonia: Har alle de dekorative egenskapene og upretensiøs omsorg. Stor fargevalg, utvalg av varianter vil gjøre en åpen eller lukket balkongplass av Eden. En krøllete planter vil bidra til å gi komposisjoner fra luksuriøse begonier..

Artikkel om emnet: Dekorasjon av blomsterpotter: Mer enn 6 ideer

Blomsterkomposisjoner

  1. Enkle erter: Brukes til ampel, og for mordarisk design. Årlige erterplanter har mange nyanser av farger, dekorativt utseende og krever lite omsorg.

Sweet Pea

  1. Anemones: upretensiøs og fantastisk på en rekke planter. Overrask puffen til blomstrende og brukervennlighet.

Hvite anemoner

For solfylte:

  1. Petunia: Den perfekte bosatt i et begrenset rom. Inflorescences er forskjellige i form, maleri og arter. Curly varianter er vakre i suspendert grøt og komplekse komposisjoner, overfladiske potter av en vakker fargerhett. Du kan dekorere en balkong med egne hender med hjelp av forskjellige varianter av Petunia. Skrevet av flere varianter i en pott, få en eksplosjon, lysstyrke og følelser.

Petunia.

  1. Geran: Longtime bosatt i våre breddegrader. Perfekt multiplisert med stiklinger. Bor om sommeren på gaten, vinter i potter på vinduskarmen. Den har en uttalt dekorativ effekt av blader, farger, former. Det blomstrer nesten hele året.

Sammensetning på balkongen

  1. Pansies: Vennlig arter av disse fargene vil glede seg over hele sesongen med en rekke maling og former.

Pansy øyne

  1. Nasturtium: Sitter i en hvilken som helst pott og takknemlig blomstrer til kaldt vær. Varianter er vanlige og krøllete. Klausuler noe ikke-iver hjørne, veggen.

nasturtium

Bokser, Cachepo, Potter til balkonghage

Blomstbeholderen kan deles betinget:

  1. Tradisjonelle leirepotter. Det optimale alternativet for farger er rotsystemet puster, overflødig fuktighet absorbert i veggene, naturlig medium.

Store blomster i potter

  1. Leire glasur gryter med innredning. Veldig vakker emballasje, men lysstyrken på maling og glanset glans undertrykker skjønnheten i blomster.

Blomster på en liten balkong

  1. Alloy Bowls fra betong. Passer for stor tuberanlegg, som ikke er relevant for våre breddegrader. Men egnet for landing i dem komposisjoner fra flere planter.

Balkong dekorasjon av store komposisjoner

  1. Suspendert caspo. Produsert av forskjellige materialer fra plast til metall. Utmerket egnet for å falle ut blomster og utføre en dekorativ komponent i balkonger.

Suspendert Kashpo på den åpne balkongen

  1. Spesiell Kashpo med festemidler. Det er flere alternativer fra industrielle til hendene dine. Små og store balkonger er dekorert med suspendert bryst av industriell produksjon og laget med egne hender.

Artikkel: Kasino stil fest: design ideer

Parapet floral cache.

  1. Blomster skuffer for komposisjoner gjøres uavhengig av kjæresten, eller kjøpt i butikker. Deres materiale serverer keramikk, plast, tre. Ofte er det dekorative alternativer i form av kurvkurver, hus, dyr.

Spiselige miniatyr paprika

Dekorer den ytre plassen til leiligheten, balkongen, loggia og vinduskarmer kan være uten mye økonomiske kostnader. I de fleste tilfeller brukes billig plastgrøt til sesongmessige farger, det er ingen bunner i dem. Vanningshull gjør bare: Varm den store neglen på brannen og fest til bunnen . Velg en plastbuffer med et øye med gjentatt bruk, slik at siden må være slik at du kan ha en krok for hengende. Dekorasjonen av levende blomster i potten med loggia eller eksterne vinduskarmer er også praktisk ved hjelp av suspendert grøt med rikelig blomstrende planter.

Dekorer den ytre plassen til leiligheten, balkongen, loggia og vinduskarmer kan være uten mye økonomiske kostnader!

Foto av en vakker sammensetning

Ekstra dekor av potter med naturlige materialer vil bidra til å dekorere balkongen med egne hender: Sisal, Moss, Bambuspinner, fleksible trær. Skuffene i forskjellige størrelser er egnet for å skape sammensetninger fra blomster.

Blomsterkomposisjoner på stativet

Stativ, hengslede holdere, farger tabeller

For å sette alle blomster og komposisjoner på balkongen, trenger du ekstra midler.

Blomster på Loggia.

Vær oppmerksom på de monterte holdere for farger. De er komfortable, dekorere veggene, vise all skjønnhet av ampel planter. For å forstå hvordan de ser, husk standardbirken med to stativ for blomsterpotter - det er den mest prosecende, men ikke tapt at hastervalget for hengende farger på veggen. En multi-level hyller eller hyller med ett plan er egnet. Skuffene er relevant tre, plast. Alt avhenger av antall plass på veggen eller kjønn og de fargene som vil bo der.

Hengslede holdere for blomster er de mest prosaiske, men ikke mistet hastervalget for hengende farger på veggen!

Blomster i veggpotter

En del av potten kan stå på gulvet - relevant for høye planter på veggen . Hvis balkongen er åpen, kan lavhastighetsanlegg stå på gulvet nærmere gitteret gjerdet, for kompaktitet de kan plasseres i bokser. Hvis den ytre siden av gjerdet er sydd, krever plantene plassering av andre tilgjengelige metoder.

Artikkel om emnet: Vakker folding med opplyst for en leilighet

Liten grøt for balkong dekorasjon

Tallrike farger for blomster gir mange muligheter for balkongdesign. Fra miniatyr står under en pott til flere tier bord er egnet for dine formål. Tabeller og hylle kan erstattes med malte bokser med forskjellige høyder. De presenteres å velge mellom i en hvilken som helst konstruksjon, spesialisert blomsterbutikk eller bilde fra nettbaserte portalkataloger. Enkle umerkelige metallkonstruksjoner er egnet for farger som vokser i løpet av sesongen, bokstavelig talt en måned etter at begonningen faller ned, vil stativet ikke være synlig, men blomstens skjønnhet kan beundres uten forstyrrelser. Hvis balkongen er liten - bruk det eksterne vinduene og gjerdet.

Hvis balkongen er liten - bruk det eksterne vinduene og gjerdet.

Ekstra dekorasjoner på balkongen

Du kan henge blomstene i separat grøt eller dekorere gjerdets ytre omkrets. Suspensjonene som er laget med egne hender, vil være mye mer attraktive - eksklusivitet er alltid i trend. Blomster i trebokser eller kryssfiner kompletterer sammensetningen. Før du begynner å skryte dine eiendeler, se på bildet og videoen - materialer på emnet slik at mini-hagen blir vakker.

Fotogalleri

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Hvordan dekorere en balkong med egne hender (60 bilder)

Les mer