Hvordan kan du oppdatere stolene med egne hender hjemme

Anonim

Hvis stolen har forverret, for eksempel, er polstring skadet, så ikke skynd deg å kaste den inn i søppelbeholderen. Du kan selvstendig oppdatere dette elementet, og det vil tjene mange flere år. En stol vil ikke passe til restaureringen, hvis tre allerede har blitt strømmet. Derfor er det først nødvendig å sjekke alle sine deler for styrke og fortsette å oppdatere stolen med egne hender. Først må du bli kjent med de eksisterende restaureringsmetodene for slike møbler. Den er delt inn i følgende typer:

  • restaurering av rystende forbindelser;
  • erstatning av lakk og maling;
  • Arbeid på tegningstolen.

Hvordan kan du oppdatere stolene med egne hender hjemme

Gamle stol kan bli trukket med flere slitesterke materialer, for eksempel lær.

For å eliminere skade på den første typen, er det nødvendig å øke størrelsen på piggene, gjør Carg-tetningene og erstatt alle strømbrudd. Hele stolen i dette tilfellet bør være helt overdid.

Når lakk og maling er oppvarmet, blir svettdekningen først fjernet. Treflaten på stolen må behandles med en hud, dekket med primer og maling. Deretter, etter en komplett tørking av belegget, er produktet lakkert.

Før disse operasjonene må du demontere stolen og fjerne polstring.

Drawdler av produktet innebærer en erstatning av en gammel, polstring for en ny.

Det er best å oppdatere stolen for å gjøre det til en omfattende restaurering. For dette må du først forberede oppdaterte møbler for behandling og lager de nødvendige materialene. Det vil også være et verktøy.

Forberedende stadium av arbeidet for å oppdatere avføring

Hvordan kan du oppdatere stolene med egne hender hjemme

Kjøkkenmonteringssystem.

På byggemarkedet eller i butikken kjøper vi akrylmaling, lakk med løsningsmiddel, skumgummiark og tett materiale for et nytt polstring. Det vil også være en klemme fra metall og skruer. Start arbeidet og tilbringe det i den rekkefølgen:

  • Det er nødvendig å rengjøre produktet fra fett, smuss og andre lag - dette oppnås ved en vask av en stol med en gel for retter med en myk børste, vann skal være varmt;
  • Etter det er det nødvendig å fjerne det gamle belegget fra sløret og lakk - denne operasjonen utføres av en hud- og stålbørste; Du kan bruke en spesiell væske for å spyle maling belegg fra treflater.

Artikkel om emnet: Hvordan lage en Dør Jamb: Arbeidsfunksjoner

Etter det er det nødvendig å demontere stolen for individuelle detaljer og utarbeide kjøpte materialer og verktøy for å videreføre arbeidet.

Hvordan lage demonteringsstoler

Hvordan kan du oppdatere stolene med egne hender hjemme

Stoffet til stolens sete kan sikres med en konstruksjonstift.

I utgangspunktet må du fjerne baksiden av produktet og setet - denne operasjonen krever ikke bruk av arbeidstakere. Forsiktig undersøke stolen og evaluer graden av å løsne den. Alle avslørte svake forbindelser svinger og frakobles. Det er umulig å tillate skade på noen, selv de minste, detaljene. Hvis det er behov, må du slå dem veldig nøye. Holdbare forbindelser trenger ikke å berøre - deres svekkelse kan redusere alt arbeidet og kreve ekstra kostnader.

Vi må ta hensyn til det faktum at vintage stolene gikk på skruer eller skruer. Derfor trenger de en skrutrekker for deres demontering. Hvis carving rustet, så kan maskinen olje drukket.

Når de demonteres, er alle deler nummerert - det blir lettere å installere dem på plass ved etterfølgende montering av produktet. De fleste av stolene i USSR-perioden ble samlet ved hjelp av epoksy lim. For å demontere en slik stol, brukes filler og varmt vann. Mocked rack er installert på plasseringen av detaljene. Denne operasjonen må gjentas til limlaget mykner. Den er fjernet med en kniv. Og treparten må være igjen i noen timer for tørking.

Hvis harpiksen ikke blir filmet når du bruker en slik metode, kan du bruke en mer "moderne" metode. Vannkokeren er justert til koking og setter på spenningen på slangen, i den andre enden av hvilken spissen av metall med et lite hull, blir fergen behandlet med limesøm. Etter 2-3 minutter, prøv å demontere elementene, hvis det ikke fungerte, da behandlingen skulle fortsette. Etter demontering av forbindelsen tørkes treet flere timer.

Artikkel om emnet: Bruk av tapet i interiøret

Oppdaterer delene av stolen og eliminering av feil

Vi må igjen nøye undersøke alle elementene i emnet. Hvis sprekker manifesterer seg, blir de samplet og strammet med klemmer. Små feil helles med klebende sminke og strammer med Scotch. Klemmer er nødvendig for å behandle delene av en rund profil (for eksempel ben). Forberedte en blanding av sagflis og lim. Det er vant til å lukke alle sjetonger og hull som ikke lenger vil være nødvendig. Alle elementene i stolen tørket 48 timer. Etter det blir overflaten behandlet med et øye. Denne operasjonen gjelder for alle detaljer.

Slipingspapir skal brukes på forskjellig korniness - det er nødvendig å oppnå en meget jevn struktur av alle elementene.

Krakk oppdatering - Rengjøringstilkoblinger og montering

Hvordan kan du oppdatere stolene med egne hender hjemme

Mønstermønsterkrets for stol.

De øvre (smale) delene av bena skal pakkes med en bandasje. Hvert påført lag er klemt med lim. Hvis varen går på krysset, så knuses det. Til slutt gjør bena en spor og tette kile ut av tre - mens varen skal være fast på plass. De dypere veggene bør gå glipp av på forhånd med lim. Slike operasjoner utføres best dersom bena har bena direkte inn i sitteplassplanet.

Produktene i den gamle typen, det er en kard på dette stedet, og det er tverrfelt. Hvert element limes og er utstyrt med en spike. Hvis du trenger å styrke et slikt sted, så fra innsiden, borer det hullet med en tynn bore og sprøytaksellimet. Hvis spissen er skadet, blir tynn kiler tilstoppet inn i stikkontakten, etter lagring av dem i limet.

Hvis stolen er helt løsnet, er det nødvendig å demontere den og bevis. For å forbedre forbindelsene innsatsen barer i form av en trapeszoid i rammenes hjørner. Deres ender skal være nøyaktig forbundet med kongene, siden gapet kan føre til skewers av strukturen.

Artikkel om emnet: Hvordan utføre utformingen av oppvarming

Stolen til stolen samles inn ved å sette hver detalj. Etter at installasjonen er fylt med produktet med klemmer eller ledninger. Det er nødvendig å strengt observere de riktige vinkler i stolen. Hvis limet med forsamlingen blir rengjort med en fuktig klut. Tørking av det monterte objektet er gjort innen 48 timer.

Krakk oppdatering - polstring

Hvordan kan du oppdatere stolene med egne hender hjemme

Circuit Round Cape på stoler.

Den tørkede rammen er malt og begynner å erstatte polstringen av sitteplasser. Dette gjøres på følgende teknologi:

  1. Et gammelt stoff og fylling er fjernet. Hvis det oppdages mangler, må de elimineres.
  2. Sett det gamle setet på skumgummi og gni filtpennen.
  3. En kniv for den resulterende kretsen kuttet et stykke og polstringsmaterialet er kuttet i henhold til det. Det etterlater godtgjørelser for flexion.
  4. Se setet i setningen, pre-sett skumgummien på ham.
  5. Kantene er hevet og skyter stiftemaskinen med parentes eller møbler negler til treet. Den resulterende delen må være festet til avføringsrammen med skruer på metallhjørner. Hvis produktet har et mykt polstring på baksiden, endres den i henhold til metoden som er angitt ovenfor.

For alle disse arbeidene, brukes materialer, inventar og verktøy:

  1. Tree barer. Maling.
  2. Porolon.
  3. Polstring.
  4. Lim.
  5. Metallklemmer.
  6. Sandpapir.
  7. Klemmer.
  8. Tre cius.
  9. Kniv og saks.
  10. Stiftemaskin og parentes.
  11. Skruer.
  12. Skrujern.
  13. En hammer.
  14. Maling børste.
  15. Roulette og markør.

Stolsoppdateringen er mulig med den strenge konsekvensen av prosessteknologien og oppfyller alle anbefalingene. Hvis ikke å gjøre dette, kan produktet slå. Med riktig montering vil stolen tjene i mange år.

Les mer