Garderobeskap og arrangementet? [Designprosjekter og ideer]?

Anonim

Gararderingsrom i en leilighet eller et hus i sin komplette forståelse av en utilgjengelig drøm. For det fullverdige arrangementet er det nødvendig å velge et rom ikke lite område. Men, vær ikke opprørt, som mini-dressing rom som bærer lignende funksjonalitet er et alternativ til store rom. På utvalg av typer dressingrom og metoder for enheten og vil være tale i denne artikkelen.

Omkledningsrom eller garderobe?

I lys av det faktum at dimensjonene til leilighetene er begrenset, oppstår et dilemma kontinuerlig før leietakere. Det ligger i spørsmålet: å utstyre garderoben langs en av veggene eller garderobeskapet der du ikke bare kan sette ting, men også forandre deg selv?

Den avgjørende faktoren er tilstedeværelsen av et fritt område. Hvis kabinettet er nok til å velge mellomrom fra 1,2 m, og en dybde på 0,7 m, bør bredden for en bredde være minst 1,2 m, og lengden på minst 1,5 m. Disse parametrene påvirker skapet.

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)
I omkledningsrommet kan du ikke bare holde ting, det bør være nok plass for å bytte klær

Garderobe for

Garderobe rom har et stort utvalg i form av designløsninger. Tenk deg flere ideer som passer til kvinnen, en mann og et barn.

Kvinner

For kvinner har dressingrom en vektig verdi. I dette rommet er de klare til å tilbringe mesteparten av tiden. Grunnleggende krav: Funksjonalitet, komfort og visuell oppfatning.

Gararderingsrom for kvinner

Women's garderobe er preget av tilstedeværelsen av en stor mengde hyller for sko, en nisjehøyde, beregnet for kjoler. Selv skuldrene for klær passerer det mest alvorlige utvalget i deres design. Sørg for å ha et stort antall bokser, kurvkurver, racks med bokser. Spesielle arrangører er kjøpt for små gjenstander.

Walk-in closet

I omkledningsrommet for en kvinne er det nødvendig å ha et stort speil, og bedre hvis det er et sted for toalettbordet.

Dressing bord med et speil i omkledningsrommet

Menn

For menns omkledningsrom, spiller visuell oppfatning ikke en spesiell rolle. Her er det viktigste at alt er til stede for praktisk bruk. For en mann leverer bruken av forskjellige intrikate mekanismer ekstra stress. Åpne hyller av prerogative lagringssystemer i et omkledningsrom for en mann.

Menns omkledningsrom

Ifølge ergonomien, bør garderoben for menn bestå av tre seksjoner: den nedre delen for lagring av sko, midten og den nedre stangen er bedre delt inn i garderobeskap i kombinasjon med hyller. Må tenkte ut flere seksjoner for kleshengere: en for drakter og jakker, og i det andre er det skjorter, bukser, vester.

Stylistikk innebærer også strengheten til linjer og nyanser. Et tre eller metall er valgt fra materialene, og fargene er foretrukket med grå, hvite, brune forskjellige farger.

Menns omkledningsrom

Barn

Hovedprinsippet som holder seg til omkledningsrommet for barn er sikkerhet. Og det skal spores i alle retninger, både på plasseringen av hyllene og i valg av materiale. Fullstendig eliminert bruken av materialer selv med det laveste innholdet av toksisitet. Unngå skarpe hjørner, og for å feste hyllene bruker pålitelig tilbehør.

En god løsning for barnas rom med et lite område: sengen er plassert i den øvre delen, og omkledningsrommet er plassert under det. Dette observeres også en annen fordel - plassen for spill er utgitt.

Bed-loftet med et omkledningsrom under for barn

I tilfelle av døråpningen med døren med døren, tenker de over installasjonen av klemmene. Dette forhindrer sannsynligheten for skade på barnet under lukningen av døren. Døren selv kan gjøres ikke fra sponplater eller glass, men fra et materiale som fungerer som tegnebrett for et barn.

I barnas omkledningsrom skal lagres ikke bare klær, men også leker. For dette serverer spesielle plastbeholdere. De er ganske enkle å ta vare på dem.

Mini garderobe for jente

Garderobe

Planlegger et omkledningsrom, tenk over en av de viktigste aspektene er det optimale stedet for å imøtekomme rommet. Når du bestemmer ønsket sted, oppstår problemer knyttet til dimensjoner og boliglayout. Nedenfor vil vi se på mulige alternativer.

I leiligheten

Merkelig nok, rommet på omkledningsrommet i leiligheten er ikke så vanskelig oppgave. Den eneste nuance forblir størrelsen på oppbevaringsrommet som er avhengig av plasseringen av plasseringen og gratis torget i leiligheten.

Gararderingsrom i en-roms leilighet

Ett rom

I en-roms leilighet er ikke redd for å stjele kvadratmeter fra boliglokaler. I de fleste tilfeller frigjøres plassen. Hvis det er en garderobe, er det ikke behov for en annen type møbler for lagring av ting. På grunn av dette kan du frigjøre området på boligrommet.

Gararderingsrom i gangen

Hvis du tenker på prosjektet, kan lagringen gjøres multifunksjonell. For eksempel, ordne en nisje for et strykebrett, støvsuger og andre husholdningsapparater. Fullfør og dekor design i lyse farger, det vil tillate deg å visuelt utvide rommet.

Gararderingsrom i en-roms leilighet

Et soverom

I en to-roms leilighet for et omkledningsrom, kan du markere nesten halvparten av soverommet. Det kan planlegges ikke bare for å lagre ting, men også å ordne en liten boudoir. Ofte er omkledningsrommet utstyrt på siden av sengen.

Gararderingsrom i soverommet

Tre-Soverom

For en tre-roms leilighet er det et variant ombyggingsalternativ. Spesielt hvis stuen ligger ved siden av kjøkkenet og slutter med en loggia. Deretter kan du koble den til disse rommene, og døve vinkelen er utstyrt med et romslig omkledningsrom.

Artikkel om emnet: Interiøret i en lang korridor - planlegger en smal plass

Walk-in closet

I et privat hus

Hvis vi snakker om et landsted, så i dette tilfellet kan du allokere for et garderobeskap. Dette alternativet har mange fordeler:

  • Frigjøring av boliger rom fra overflødig møbler og ting;
  • Plasseringen av rommet ved siden av soverommet vil gi ekstra bekvemmelighet og komfort;
  • Sikring av inngangen til omkledningsrommet fra den generelle korridoren vil gi muligheten til å bruke den av ethvert medlem av familien uten å forstyrre andre.

Stort omkledningsrom

Estimering i forskjellige lokaler

Velg omkledningsrommet er enkelt. Best av alt, et slikt rom passer på steder med begrenset plass, for eksempel i nisjer, bod, hall, samt i smale overganger og så videre.

I stua

Den enkleste måten å implementere ideen i store og romslige stuer. Den inkluderer installasjon av Elite-modeller. I dette tilfellet er det nødvendig å stole på din egen visjon og ikke begrense til ingenting.

Stue design med omkledningsrom

Det er mye vanskeligere å skape et prosjekt for små stuer. Etter å ha markert et garderobeskap, er rommet i stuen selv kuttet, med det resultat at rommet vil miste sin destinasjon. I dette tilfellet er det nødvendig å nøye vurdere ergonomi på grunn av hvilken det er mulig å redusere volumet på omkledningsrommet.

Hjørne omkledningsrom i stuen

På soverommet

Et vellykket eksempel på et omkledningsrom er en liten og praktisk garderobe. Det gir underetasjen, utstyrt i form av trinn. Trinnene er hule, og det er skuffer i dem. De stiger til midtdelen av omkledningsrommet som består av en innpakningsavdeling. Hyllene er gitt rundt den. I dette tilfellet vil alle ting være til stede.

Det er mulig å lage et eget mini-rom med døren eller frigjøre plassen og slukke med sin gipsplaterpartisjon.

Garderobe i soverommet

På balkongen og loggia

Et utmerket valg av plass til omkledningsrommet er balkonger eller loggia. Det er nok plass til distribusjon av nisje under klær eller sko. Men det er nødvendig å ta hensyn til noen nyanser:

  • Rommet må isoleres slik at det nødvendige mikroklimaet i den kalde sesongen opprettholdes;
  • En stor fancy møbler med møbler design vil redusere tilgangen til lyset i rommet, spesielt hvis det ikke er noen ekstra vindu;
  • Vi tenker over vekten av strukturene, siden lasten på slike lokaler er begrenset.

Garderobe på loggia.

På Mansard.

Organisasjonen av omkledningsrommet på loftet gulvet bringer noen problemer i utformingen, som er bosetaket. Det skrånende takplanet gjør sine direktiver. Begynn med det faktum at de tenker på den rette organisasjonen av møbler i hele området. Det er best å bruke de innebygde garderobeskapene, det som vil være maske systemer for garderobe.

Garderobe på mansard

I stedet for toalettet

For de som ikke er redd for å eksperimentere, kan du gå til eventyret og gjøre lagringsplassen innendørs bad. For å gjøre dette må du overføre toalettet på badet, med mindre det er selvfølgelig sitt område tillater. Deretter kan du utføre reparasjoner og etterbehandlingsarbeid og begynne å planlegge fyllingene når det gjelder ergonomi. Som et resultat får de en god type budsjett garderobe rom.

Tips! I dette tilfellet er det nødvendig å gjøre isolering av stigerør og annen kommunikasjon for å unngå forstyrrelse av det optimale mikroklimaet.

Garderobe i stedet for toalett

Planleggingsrom planlegging

I det moderne interiøret i huset er enheten til garderobeskapet bli populært. På grunn av det faktum at lokalene har forskjellige dimensjoner og layouter, jobber fagfolk veldig seriøst på et dressingromprosjekt. Det er planlagt å lagre ikke bare klær, men også av ulike typer husholdningsartikler. Vurder flere garderobe ergonomi ideer etter type av enheten.

Mini garderobe

For standard typer dressing rom, velg prosjektet er ikke vanskelig. Misbruket deres kan observeres på nettsidene. Det er bare nødvendig å velge det alternativet du liker. Det er mye vanskeligere å planlegge et mini-omkledningsrom, siden du må koble to grunnleggende krav: små størrelser og maksimal funksjonalitet.

Lite omkledningsrom

Hvordan kompetent gjør en liten garderobe

For en kompetent enhet er mini-omkledningsrommet i utgangspunktet bestemt med stedet. I dette tilfellet er det nødvendig å nøye evaluere boliglayoutet nøye. Det optimale alternativet er endringen av eksisterende nisje eller bod. I fravær av dem er det praktiske stedet valgt, som hakkes av gipsplaterpartisjoner.

Mini garderobe

Deretter er ergonomi grundig gjennomtenkt. For små lagre må det være kompakt. Dette er ikke et problem, siden i det moderne markedet kan du hente stengene, uttrekkbare kleshengere, hyller, kurver og andre komfortable enheter. Eksempler på små dressingrom prosjekter presenteres på bildet.

Alternativer mini garderobe

Smal

Et smalt omkledningsrom er arrangert i rom som har en langstrakt form og en liten bredde. Det mest optimale alternativet under disse forholdene er plasseringen av møbelstrukturer langs en vegg som har store dimensjoner. Konfigurere strukturer utføres i henhold til de generelle reglene, men gitt layoutet, blir hyllene i stil med "loft" lagt til. Dette trekket vil bidra til betydelig å lagre det nyttige området.

Åpent garderobeskap

P-formet

Navnet sier frø for meg selv. Alle møblerelementer ligger langs tre vegger, og den fjerde er reservert for inngangen. For design et slikt omkledningsrom, kan du bruke forskjellige slag og strukturer. Avhengig av området, kan skapene gjøres både rektangulær og vinkel. De kan bygges inn, skap, ramme og andre.

P-formet garderobe rom

Mest av alt for p-formede garderober er egnet for å plassere en rektangulær form eller med et stort område. Vel, hvis døråpningen er dekorert med skyvedører.

P-formet garderobe rom

Vinkel

Garderoben av vinkelformen er utstyrt i tilfelle at det er et ubehagelig, gratis hjørne i boligen. Oppgradering den og arrangert under skapet, kan du legge til en koselighet innendørs og komfort. Dette alternativet har en ganske romslig struktur. Den ergonomiske plassen i den er fornøyd med bokstaven "G", som er i stand til å øke volumet visuelt.

Corner Garderobe Coupe

Med et slikt layout, åpner døren, vises anmeldelsen umiddelbart et komplett bilde av skapets arkivering.

Corner Dressing Room.

Stort omkledningsrom

Stort størrelse repository innebærer divisjon i flere soner. I et slikt omkledningsrom kan du markere avdelingen for hvert familiemedlem. Her kan du ordne armaturer for stryking og andre ikke-ledsagede ting. I dette tilfellet, som i andre, er det tilrådelig å gjøre god ventilasjon og belysning.

Artikkel om emnet: ideene om dekorative veggdekorasjon i gangen (+50 bilder)

Stort omkledningsrom for hele familien

Tilstedeværelsen av en stor lagring vil redusere tilstedeværelsen av møbler som har lignende funksjonalitet. Dette vil øke ledig plass i stuen betydelig.

Romslig garderobe rom

Men til tross for ubestridelige fordeler, er noen og ulemper notert. Først av alt, for et slikt omkledningsrom er det nødvendig å markere rommet med et betydelig område, i det andre, hvis alle nødvendige ting i familiemedlemmer vil bli plassert i den, så må du gjøre en tidsplan for bruk. Ellers, om morgenen vil det være en kø.

Passering

En god ide er å organisere en gangvei. Dens organiske og riktig layout lar deg løse mange problemer. Dette alternativet, igjen, er ment for leiligheter med et lite torg.

Passion Garderobe rom

Tenk på ergonomi, to nyanser bør tas i betraktning:

  • Det er bedre å forlate enheten til et stort antall skap, preferanser er gitt til åpne hyller, slik at du kan frigjøre mer lagringsplass.
  • Dører bør bare glide, ellers vil de forstyrre bevegelsen.

Swing døråpning med skyvedører

I nisje

Hvis det er en liten plass i leiligheten, som er begrenset av tre vegger, tak og gulv, det vil si, er nisje det perfekte alternativet for et omkledningsrom. Det gjenstår bare å installere dørene og fylle nisje av møbelstrukturer. For små nisjer er veggmonterte lagringssystemer med maskerom valgt for mer romslige - rammer av garderobeskap.

Liten garderobe i nisje

Innebygd

For innebygde dressing rom, et sted er gitt, som også er begrenset til tre vegger, og den fjerde siden er lodd av skyvedører. All plass er delt inn i forskjellige seksjoner, hyller og skuffer er utstyrt.

Innebygd omkledningsrom

Under trappen

En av de vellykkede alternativene for å organisere et omkledningsrom i et privat to-etasjers hus er plass under trappen. Fordeler er eksplisitte:

  • Betydelig sparing av plass, som området under trappene i stor grad er lite egnet til andre formål;
  • Garderobe er tilgjengelig for alle beboere, som det ikke er i boligrommet;
  • Noen håndverkere til og med skritt er utstyrt under uttrekksbokser, der du kan fritt sette sko.

Garderobe under trappen

Seng-omkledningsrom

For lagring, tepper, plett, puter tilpasset det indre rommet av senger, spesielt hvis de har en løfte mekanisme. I tillegg til sengetøy i innsiden av sengen, kan sesongmessige ting lagres. I mange sovemøbler modeller er det skuffer der mindre gjenstander har.

Seng-omkledningsrom

På video: Design og design av garderobeskapet.

Garderobe i forskjellige stiler

I tillegg til typen omkledningsrom, er det nødvendig å vurdere sin stil, fordi den må passe inn i interiøret. Utformingen av garderobeskapene kan gjøres i annen stil, det er verdt å stole på det omkringliggende rommet.

Loft

Loft stil er iboende overflod av metallstrukturer. Garderoben overveier hyllene og stativer på metallstativ, som er installert på gulvet i seg selv til taket. I åpningene mellom rekkene er det kleshengere, oppbevaringsbokser. Hovedbetingelsen er å overholde følelsen av plass. Ikke-standard lokaler er perfekt egnet for dem.

Garderobe i loft stil

Classic.

Omkledningsrommet i den klassiske stilen er egnet for forbrukere som har mye velstand. Det er begrunnet av det faktum at alle materialer som brukes til klassikere av naturlig opprinnelse. For det meste dette treet. Det ser ut til et slikt omkledningsrom dyrt, og materialer er av høy kvalitet og holdbar.

Omkledningsrom i klassisk stil

Provence.

Provence er et fransk stil interiør, ideelt kombinert enkelhet og luksus. Tilstedeværelsen av sørlige franske sjarm bidrar til å skape komfort og komfort. I hovedsak er det en stil under gammel i varme pastellfarger.

Garderobe i stil med Provence

Moderne

Garderobe i moderne stil - arv av garderoben. For det er et eget rom isolert, hvor nesten hele området er fylt med skapmøbler. Du kan organisere et omkledningsrom og i boligrommet, for dette er det nødvendig å skille sine gipsplaterpartisjoner. I den forenklede versjonen av partisjonen kan det fungere som skjermer fra glass eller stoff, tre rammer. Fordelen med moderne stil er en avslappet kombinasjon med mange andre interiørstiler.

Garderobe i moderne stil

Art Deco

Art Deco er en vakker retning som kombinerer letthet og luksus. For utformingen av Art Deco-lagring, velg en finish i pastellfarger. Hvis det er et vindu i omkledningsrommet, kan du få det til det romerske gardinen. Det er bra fordi torget ikke stjeler, og luksusen av oldtiden vil gi utseende. Utformingen av møbler bør ikke inneholde fartøy. Det er best å spare klassiske former. Ikke-standard i design i form av dekorasjon er bedre å gi tilbehør, speil og dører.

Omkledningsrom i Art Deco

Garderobe rom enhet

Som allerede nevnt, må alt startes med nøye planlegging. Dette gjelder arrangementet av omkledningsrom. Vi gir noen tips:
  • I avsnittet for lagring av yttertøy må avstanden mellom stangen og den øvre hylle være minst 5 cm.
  • For korte ting lagret på skuldrene hennes, er to stenger utstyrt. De er plassert i hverandre i en avstand på 0,8-1 m.
  • Avstanden mellom vanlige hyller skal være innen 35-45 cm, og dybden er 40 cm.
  • Ifølge eksperter er den optimale verdien av bredden på hyllene og rackstrukturene 50-60 cm. Det er med slike parametere at to stabler av ting kan plasseres.
  • Bredden på boksene i henhold til standarden er 40-70 cm, og høyden er ca. 40 cm. Det er med slike parametere som du kan gi høy kvalitet arbeid av uttrekkbar mekanisme.

På video: 4 trinn til organisasjonen av det perfekte omkledningsrommet.

Artikkel om emnet: Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Fylling for omkledningsrom: Møbler og tilbehør

Det er umulig å presentere moderne omkledningsrom uten enheter og tilbehør av den siste generasjonen. Lagring for ting må være praktisk å bruke, derfor i tillegg til standardelementer, blir mer moderne modulære design tilsatt.

Hyller

Som nevnt ovenfor er hyllene plassert i en viss avstand fra hverandre. Men de er også delt inn i typen enhet: stasjonær og uttrekkbar. Sistnevnte gir bekvemmeligheten til å bruke dem. Ofte uttrekkbare hyller er uthevet ved hjelp av LED-tape.

Retractable hyller i omkledningsrommet
Hyller med en uttrekkbar mekanisme er mer praktisk å bruke

Kleshengere

Hengere er også forskjellige av type: uttrekkbar, sirkulær, suspendert. Sirkulære kleshengere er beleilig plassert i hjørnet, suspendert - på stengene. For lagring av belter, bånd, paraplyer kan bruke konvensjonelle veggkroker. Et utmerket alternativ er garderobeskapet hook barrierer som lar deg legge flere ting på dem.

Tilbehør til garderobe

Speil

I garderobeskapene med betydelige størrelser tillater plassen ikke bare å lagre ting, men også å utføre dressing og montering. Og for disse prosessene er det nødvendig med et speil, helst i full vekst. For å kunne se på deg selv fra alle sider, er det en annen liten størrelse. I dette tilfellet bør det ordnes god belysning, ideelt forsinket lysekrone.

Stort speil i omkledningsrommet

Sko lagringsmoduler

Sko er av forskjellige former og modeller. For å plassere det på en optimal måte, må du tenke over alle nyansene. Lagring kan bestemmes på sesongen. Små for tiden brukte sko er plassert i bokser og sendt til mezzaninen. De resterende skoene lagres på åpne hyller eller spesielle stativ.

Modul for lagring av sko i omkledningsrommet

Ansatte og pantographs.

Dette er grunnlaget for garderobeskapet. Det er organisert i avdelingen der plasseringen av lange ting som jakke er planlagt. Dette krever en bar, som er plassert i en høyde på 1,65 m eller mer. Skjorter, jakker, bluser, det vil si, tingene er kortere enn en kort DIN, du må henge opp til 1 m.

Stasjonær stang i omkledningsrommet

BOLE Advanced Rod med en spesiell mekanisme for senking i en behagelig høyde kalles pantograf.

Roda Pantograph i garderobe

Strykebrett

Hvis størrelsen på depotet gir deg mulighet til å forestille oppbevaringsrommet i det. I dette tilfellet må du kjenne selve dimensjonene selv. Eksperter anbefaler å arrangere bredden på rommet minst 0,2 m i bredden. Det er jernbrett bygget inn i garderoben, som lett brettes.

Innebygd strykebrett i omkledningsrommet

Du kan vurdere både stedet å lagre støvsugeren og andre husholdningsapparater. Det kan være spesielle blokker som er enkle å skjule slike gjenstander.

Lagringssystem for husholdningsapparater

Bokser og kurver

En veldig praktisk enhet for lagring av små ting er pappkasser. De kan plasseres ikke bare klær, men også andre små ting. Vi produseres forskjellige størrelser og forskjellig kvalitet. Enkel lagring er også gitt av formen på boksene. Rektangulært tilbehør kan fylle maksimal plass.

Bokser for lagring av ting i omkledningsrommet

En annen ny som dukket opp relativt nylig, er uttrekkbare cellulære kurver. De er egnet for sengetøy og små ting.

Retractable mesh kurver for skap

Trapp for garderobe

Gitt det faktum at møbeldesignet på omkledningsrommet er utstyrt med gulv til taket, er det nødvendig å få en stepladder eller en montert trapp for komfortabel drift. I begge tilfeller må trinnene på dem være praktiske for sikker bruk.

Trapp i garderoben

Dører i omkledningsrommet

Etter at den indre delen av lagringen er fullt utstyrt, vær oppmerksom på dørene. En varianter av moderne prøver av dører er ganske mye. Det bemerkes at swing dører ikke er egnet for rom med et lite område, skyve modeller kan være perfekte alternativer.

Trekkspill

Dør-Harmonica er installert først og fremst for å spare plass. På dette tidspunktet er slike modeller produsert av materialer av høy kvalitet og har ganske interessante designløsninger.

Road Harmonica i omkledningsrommet

Rachet.

Opprettingsdører for garderobe kan gi komfort og ro. De er laget av høy kvalitet tre, gir varm og komfort i interiøret i ethvert rom. I sin design trener slike dører, og klaffene blir scoret fra separate treplater, plassert horisontalt.

Rasristdører i omkledningsrommet

Radius

Den moderne utformingen av dørene i omkledningsrommet har blitt beriket med et annet ganske stilig alternativ - radiale eller radiusdører. De er forskjellige typer: konveks, konkav, oval, kombinert, rund. Radial dører har en vanskelig struktur og komponenter, samler som ikke er lett. For enheten er det bedre å tiltrekke seg mestere.

Radio dører i omkledningsrommet

Blind

Slike dører er verdsatt for en konstruktiv løsning. I tillegg til utseendetes originalitet, er de i stand til å gi tilstrømningen av frisk luft inn i omkledningsrommet, noe som vil forbedre ventilasjonssystemet. Utformingen av dem kan være forskjellige, både åpning og harmonisk. Laget av tre eller MDF. Rakes ligger parallelt med hensyn til hverandre, men i noen vinkel mot dørkarmen.

Louvrugous dører i omkledningsrommet

Skodder i stedet for dører

Døren til omkledningsrommet er ikke en panacea. Fra dem nekter mange å favorisere tekstiler, det vil si gardinene som vil skille plassen. Hvis du velger Kjære tekstil, kan gardinene se på det indre av rommet mer vinnende enn dørene.

Garderobe per gardin

Hemmelig dør i garderobeskapet

Noen ganger prøver eierne å skjule omkledningsrommet fra fremmede. I disse tilfellene er det nødvendig å montere en hemmelig dør. Det er rett og slett maskert under elementet i interiøret, det er mulig å organisere og under veggspeilet, og under bokhyllen.

Hemmelig dør i garderobeskapet

Som du kan se, kan rommet på omkledningsrommet utføres i alle rom, med forskjellige design og forskjellige størrelser. Rådene fra designere som presenteres i artikkelen, vil bidra til riktig å bestemme valget og gjøre det mulig å virke garderoben som mulig. De ferdige eksklusive modellene av omkledningsrom kan kjøpes i den berømte møbelbutikken IKEA.

10 beste interiørdesign med garderobe (1 video)

Garderobeskapet ideer (160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hva en garderobe å velge: Arter og designfunksjoner

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hva en garderobe å velge: Arter og designfunksjoner

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hva en garderobe å velge: Arter og designfunksjoner

Hva en garderobe å velge: Arter og designfunksjoner

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Enchantment av omkledningsrom i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Enchantment av omkledningsrom i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Enchantment av omkledningsrom i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hva en garderobe å velge: Arter og designfunksjoner

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hva en garderobe å velge: Arter og designfunksjoner

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Enchantment av omkledningsrom i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Funksjoner og fordeler med Corner Dressing Room [Hovedtyper]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Slik spesifiserer du omkledningsrommet

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvordan lage et omkledningsrom med egne hender: Typer av strukturer, installasjon og etterbehandling

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvilke skyvedører å velge i omkledningsrommet [tips og designløsninger]

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Enchantment av omkledningsrom i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Hvordan planlegge et garderobe rom: Velge en konfigurasjon, plassering og uvanlige ideer (+160 bilder)

Les mer