Hvordan velge et bad med en hydromassasje?

Anonim

Hvordan velge et bad med en hydromassasje?
Vet du hva forskjellen mellom boblebadet fra badestampen? Hvis ikke, så svaret du i denne artikkelen. I tillegg finner du informasjon om hvordan du velger riktig hydromassasjebad og i mange år å nyte kjøpet.

Først må du forstå at badestamp og jacuzzi er ekvivalente konsepter. Dette er navnet på forebyggende bad som er ment for massasje, slapper av og praktisk å ta vannprosedyrer.

Vet du at det utenlandske ordet "jacuzzi" er navnet på oppfinneren av dette mirakelbadet, eller heller dens feilaktige uttalelse. Faktisk var den som kom opp med et massasjebad en italiensk og kalt ham Candido Jacuzzi (Kandido Yakuzzi). Interessant, jacuzzi ble opprinnelig utviklet av fly.

Jacuzziens slagord og nå høres ut som "Jacuzzi: vann som beveger deg" ("Jacuzzi: Vann som beveger deg").

Søvnløshet, kronisk tretthet, stress ... det er en vei ut! Du vil umiddelbart forbedre ånden etter flere hydromassasionsøkter. Med hjelp av ulike moduser av hydromassasjebadet, forbedrer du ikke bare blodet, men også satt stoffskiftet.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et bad med en hydromassasje, så vil du få et spørsmål - hvordan du velger riktig jacuzzi, som passer for deg?

Hva er hovedtyper av badekar med hydromassasje?

Hvordan velge et bad med en hydromassasje?

Jacuzzi kan være enkelt eller kombinert.

Ved hjelp av luftvannstråler blir hydromassasjen utført i enkle bad, og dysene i slike bad er plassert i badekaret.

Og ved hjelp av luftvann eller luftboblende strømmer, oppstår kroppsmassasje i kombinert bad. Den bruker både aeromassage og hydromassasje dyser. Når du bruker to typer massasje, får du en større effekt av bad vedtak.

Når du kjøper et bad med en hydromassasje, tar kjøpere ofte oppmerksomhet til hvilke store og tilleggsfunksjoner som er tilgjengelige på en bestemt modell, da jacuzzien vanligvis er kjøpt for å opprettholde seg i form, samt forbedret helsen.

Artikkel om emnet: Hvordan montere en oppvarmet håndklestang

Det er derfor kunder som trengs for å bestemme hvilken type massasje som er nødvendig for dem, uten å glemme tilgjengeligheten av tilleggsfunksjoner og funksjoner.

Hvordan velge et boblebad?

Hvordan velge et bad med en hydromassasje?

Hovedkriteriet Når du velger et boblebad er dets funksjonalitet.

Moderne hydromassasjebad kan inneholde opptil ti forskjellige massasje moduser, og i tillegg noen ekstra funksjoner:

  • ekstra miksere;
  • Aromaterapi;
  • kromoterapi;
  • belysning;
  • Desinfeksjonssystem.

Jacuzzi materialer

Badestamper kan produseres av følgende materialer:
  • akryl;
  • stål;
  • støpejern.

Hvordan er disse materialene forskjellig fra hverandre?

Badene laget av stål og støpejern utgjør perfekt mekaniske og kjemiske belastninger, men har en betydelig ulempe - brikken kan dannes. I tillegg gjør disse materialene et ganske høyt støynivå.

En annen ulempe med badene som er laget av stål, er deres høye termiske ledningsevne, på grunn av hvilken de raskt kule og dårlig beholder varme. I tillegg er størrelsen og formen på badene begrenset til visse standarder og kan ikke variere.

Det vanligste jacuzzi-materialet er akryl.

Dette materialet har en stor mengde fordeler:

  1. Akryl akkumulerer ikke mikrober og renere perfekt.
  2. Sammenlignet med andre materialer som går til produksjon av bad, er akryl den mest hygieniske.
  3. Akryl er materialet som passer best og tilsvarer menneskekroppen.
  4. Enhver riper eller skade som kan dannes på overflaten av akrylbadet, kan enkelt elimineres ved hjelp av sandpapir. I begynnelsen må det skadede stedet behandles godt, og deretter polert ved hjelp av en billakk.
  5. Sammenlignet med bad fra andre materialer som kan miste fargen, beholder akryl farge og glans for alltid, på grunn av det faktum at i det er fargepigmentene jevnt fordelt.
  6. Akryl er et isolerende materiale, da det har en ganske lav termisk ledningsevne. Et tomt bad, som er laget av akryl, beholder romtemperaturen.
  7. Akrylbad kan heve en person, som det er veldig enkelt. Av denne grunn vil transport og påfølgende installasjon av et akrylbad ikke være mye arbeidskraft.
  8. Akryl har utmerket motstand mot infrarøde og ultrafiolette stråler.
  9. Akrylbad er i stand til å opprettholde sine eiendommer og et utmerket utseende gjennom årene enn andre materialer som ikke kan skryte av.
  10. En god produsent av akrylbad kan garantere et akrylbad i ca 10 år.

Artikkel om emnet: Hvordan måle inngangsdøren: Utvalg av døren CANVASE

Som det fremgår av det ovenfor, er det mest optimale alternativet valget av et hydromassasjebad fra akryl. Men det spiller ingen rolle, fra hvilket materiale badet du vil velge, er utstyret til massasjesystemene absolutt ikke avhengig av det.

Jacuzzi hydromassasjebad

For tiden er det italienske selskapet Jacuzzi på markedet for hydromassasjebadene. For produksjon av elite hydromassasjebad, bruker dette store selskapet kun de høyeste kvalitetskomponentene og de beste materialene.

Jacuzzi produsert av jacuzzi kan være en utmerket dekorasjon av ethvert bad. Men i dag sluttet jacuzzien å være privilegiet av bare velstående mennesker. Nå er det et stort utvalg av kvalitets-klasse hydromassasjebad som kan være egnet for personer med middels rikdom.

Hva i jacuzzien?

Hvordan velge et bad med en hydromassasje?

Grunnlaget for ethvert boblebad er hydromassasystemet, som består av en kompressor, et system med dyser, pumpe, dyser og kontrollpanel. Kapasiteten til hydromassasjebadet har en direkte avhengighet av antall dyser.

Hvis badet har et stort volum, krever det en kraftigere pumpe. I tilfelle når badekaret er utstyrt med ryggraden, er det bedre å skaffe en pumpe og et bad separat. For blanding av luft og vannstråler er en kompressor ment.

Du kan kontrollere hvilke typer massasje og intensitet ved hjelp av en elektronisk og pneumatisk konsoll. Hydromassasjebadet trenger også mild omsorg og riktig kontroll, som en hvilken som helst teknikk.

Fot Jacuzzi - Minformat

Hvordan velge et bad med en hydromassasje?

For tiden er det et stort antall modeller av en slik nyttig enhet som boblebad for ben. Hvordan gjør du fra alt dette mangfoldet til å velge alternativet som passer for deg? Først må du bestemme på oppdraget til denne enheten.

Bad for ben som har hydromassasje, kombinerer bruk av massasje og helbredende effekt av vann, kombinerer velvære-effekten og avslapning.

Artikkel om emnet: Plater på Office Door: Ikke forstyrr, ikke skriv inn, lukk døren

Fotboblebad har en gunstig effekt på slitne ben, og massen med hjelp av en buggy overflate av et bad av refleksogene deler av foten bidrar til at alle funksjonene til menneskekroppene er forbedret. Og hvis du legger til aromatiske oljer, tinkers og salt i vann, vil alle effektene som er nevnt ovenfor øke enda mer.

Nesten alle moderne modeller av hydromassasjefotbad er utstyrt med vannvarmefunksjon.

Dyrere modeller kan skryte av tilstedeværelsen av slike moduser som:

  • spray beskyttelse;
  • Effekt av kokende vann;
  • tørr massasje;
  • våt massasje;
  • turbo massasje;
  • blekkskriver massasje;
  • Boble massasje.

Infrarøde lamper og magneter kan bygges inn i badekaret, som tilleggsfunksjoner. Magneter er designet for å skape et magnetfelt som har en vanlig velværeeffekt på hele kroppen, og infrarøde lamper vil være nyttige for å øke elastisiteten og elastisiteten i musklene og forbedre blodsirkulasjonen.

Hvis du innstilt på kjøp av et slikt bad og til og med på jakt etter den nødvendige informasjonen på Internett, bør du ikke utsette denne avgjørelsen i en lang boks.

Prisene på lignende bad er i området 1000 til 10 tusen rubler. Du kan også finne og sammenligne spesifikasjonene til de mest populære boblebadene for bena og velg det aktuelle alternativet for deg.

Men du må huske at selv en så enkel enhet har noen kontraindikasjoner:

  • svangerskap;
  • skader;
  • sykdommer i nervøs og muskuloskeletal system;
  • inflammatoriske føtter prosesser;
  • dermatitt;
  • åreknuter;
  • tromboflebitt.

Hydromassasje bad

Hvordan velge et bad med en hydromassasje?

Når du drar til et boblebad, må du overholde visse hygienekrav. Etter flere økter er det nødvendig å utføre full desinfeksjon av badekaret. Ved hjelp av matsyrer og ikke-slipemiddel, er det nødvendig å rense badene fra fettbelagte og kalkavsetninger.

Hvis du følger betinget av badet og overholder alle nødvendige krav, vil ditt oppkjøp glede deg over mange år.

Les mer