Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Anonim

Hvert rom i huset vårt er individuelt og krever en spesiell tilnærming når du planlegger reparasjonsarbeid. Og det er verdt å si at toalettet ikke er noe unntak. Reparasjon av badet, bør du vurdere alle detaljene til den minste detalj og bare da begynne direkte til endringen i rommet. Selvfølgelig er det ekstremt viktig å velge passende etterbehandlingsmaterialer, designe designet og ta vare på kjøp av passende møbler, og det er viktig å utføre alt dette, ta hensyn til det faktum at rommet er noen ganger ganske lite.

Det er imidlertid ikke nødvendig å bekymre seg for på grunn av mangel på område. Takket være visuelle mottakelser er det ganske mulig å skape en effekt av utvidede vegger eller et hevet tak. Og selvfølgelig kan du konvertere geometrien på rommet på en slik måte at det vil se mer harmonisk ut. For disse formål tilbyr den moderne industrien et ganske bredt spekter av produkter som varierer i praktisk, nåde og rimelig pris.

Handlingsplan

Denne artikkelen diskuterer hvordan du lager reparasjonen av et lite toalett med egne hender, bildet vil også vise prosessen i alle detaljer. Og først bør det sies at reparasjonen kan være kapital eller kosmetikk. Disse to typer reparasjonsaktiviteter er preget av omfanget av det nødvendige arbeidet. Og selv det faktum at rommet er relativt lite, gjør ikke overhaling enklere og kan kreve følgende arbeid:

  • Justering av overflaten av veggene, kjønn og tak;
  • erstatning av døranlegget;
  • Installasjon av kommunikasjon (vannforsyning og elektrisk ledninger);
  • Installasjon av nisjer som estetisk lukke rørleggerarbeid utstyr;
  • Ferdig gulvvendt, tak og vegger;
  • Koble til lette instrumenter og rørleggerarbeid utstyr;
  • arrangement av de nødvendige møbler.

I tilfeller av kosmetisk arbeid er det oftest nok til å erstatte tapet, tak og utendørs ferdige belegg. Selv til tross for den lille forsiden av arbeidet, er det imidlertid nødvendig å forsiktig forberede hver prosess og streve for å bringe alt til det planlagte prosjektet.

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Stilig interiørdesign bad

Etterbehandling materialer til bad

I det indre av toalettet bør bare slike typer kledning brukes, noe som vil variere i fuktmotstand, slitestyrke, holdbarhet og nødvendigvis perfekt bære hyppig vask. Selvfølgelig er det viktig at produktene har forskjellig og tilstrekkelig skjønnhet, fordi det vil være fra dette at utseendet på rommet vil avhenge av det. Det vanligste materialet for etterbehandling er en keramisk flis, men selvfølgelig er dette ikke det eneste byggeproduktet. Du kan også reparere på toalettet med tapet eller paneler av plast, MDF eller trafikkork.

Hver type overflate er preget av sine fordeler, og har selvsagt visse ulemper.

Før du går til byggbutikken, er det verdt å vurdere fordelene og ulemper med materialer og velge den mest egnede for et bestemt tilfelle.

Fliser

Dette materialet kan brukes til å fullføre veggene og gulvet. Denne løsningen er universell, da den er egnet for lokalene til noen parametere, uavhengig av størrelses- eller fuktighetsnivå.

Artikkel om emnet: Hvordan se HD-filmer fra en smarttelefon på veggen! Enkel hjemmekino gjør det selv

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Installasjon på badet og etterbehandling med keramiske fliser

Selvfølgelig er det viktig å plukke opp bare en slik flis som passer perfekt til de eksisterende forholdene, spesielt:

  • I en smal plass anbefales det å bruke en rektangulær flis, mens den lange siden må legges langs en mindre vegg;
  • I tilfeller når et smalt toalettrom har høye tak, kan du visuelt utvide rommet ved å installere en spesiell grensen fra flisen omtrent midt i høyden på veggene, så vel som å lage toppen (over fortauet) lettere enn bunn;
  • I situasjoner hvor bredden på rommet er akseptabelt, og takene er lave, anbefales det å gjøre vertikale innsatser på veggene, mens det er ønskelig å bruke en kontrastflis;
  • Hvis rommet er lite med lave tak, vil leggingen av flisene diagonalt være den beste løsningen, men det er verdt å vurdere at dette alternativet vil kreve et større forbruk av materiale, på grunn av behovet for å kutte fliser.

Flisen er preget av utmerket fuktmotstand, holdbarhet, slitestyrke, enkel omsorg og et utmerket design med en rik fargefarge og et bredt utvalg av ornamenter. Det er derfor å drive reparasjoner i et svært lite toalett, hvor bildene som er til stede i denne artikkelen, er hovedmaterialet som brukes til kledning, en flis. Selvfølgelig har han også ulemper. Så ulempene inkluderer det faktum at forsiktig forberedelse av overflaten for installasjon er nødvendig, det vil si nivellering av basen, tørking og verktøyet. Du kan også ringe til de høye produktene på produkter, spesielt hvis det er flis fra samlingene av utenlandsk produksjon.

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Original reparasjon Toalett

Etterbehandlingspaneler

Slike produkter produseres oftest av polyvinylklorid, men de kan også være laget av trefiber findispersjonsfraksjon (eller MDF), kunstig eller naturstein, aluminium og andre materialer. Til fordelene med paneler kan tilskrives:

  • høy fuktmotstand;
  • estetikk av utseende;
  • Enkel omsorg (det er verdt å unngå kjøp av paneler med mønstre eller tilstedeværelse av dekorative innsatser, siden støv akkumuleres i små kutt, noe som er ganske vanskelig å eliminere);
  • lang levetid;
  • Tilgjengelig kostnad.

Men blant manglene er det verdt å merke seg:

  • Behovet for å lage en kasse for installasjon (det vil si et lite rom vil bli enda mindre);
  • toksisitet under brann;
  • Utilstrekkelig styrke (PVC-paneler kan bli skadet med sterke slag).

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Toalettreparasjon - vender mot PVC-paneler

Panelene er et flott alternativ for å fullføre veggene på badet, fordi de preget av den tilgjengelige prisen og en attraktiv design, mens de er ganske enkle å montere dem på egne størrelser. Når du kjøper det, er det verdt å konsultere selgeren om tilstedeværelsen av stivhet i produkter og deres mengde (jo flere hoppere, vil den sterkere være panelet). Det er verdt å vite om størrelsene på materialet, følgende parametere anses som standard:

  • Lengde - fra 2,6 m og opptil 3 m;
  • Tykkelse - 0,5 og 0,8 - 1 cm;
  • Bredde - 10 cm, 20 - 37 cm.

Artikkel om emnet: Veggmaleriutsikt fra vinduet og alle slags alternativer for deres bruk i interiøret

Optimal valg av paneler med en tykkelse på 8 mm, forskjellig de større styrke og slitestyrke.

Bakgrunnsbilde

Et annet ganske vanlig materiale er et bakgrunnsbilde. Imidlertid kan ikke hver av dem brukes i toalettet, spesielt hvis det ble kombinert med badet. Tross alt, hvis de har en papirbase, så under påvirkning av fuktighet, vil lerretet begynne å deformere, i tillegg kan en slik overflate ikke vaskes, og det betyr at rengjøring vil være vanskelig. Selvfølgelig tilbyr den moderne industrien forbrukerne et ganske bredt spekter av bulkprodukter, inkludert slikt lerret som perfekt bærer fuktighet og ikke forandrer sine kvaliteter selv etter mange år.

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Bakgrunn på toalettet - Alternativdesign

Bakgrunn på toalettet - utformingen av et slikt rom kan være de mest annerledes, fordi materialet har den mest varierte tekstur og ekstern design. Som grunnlaget for lerretet kan være:

  • papir;
  • vinyl;
  • Fliselin;
  • glassfiber;
  • tekstil.

For våtrom, anbefales det å bruke vinyl, phlizelin eller glassy. Det er alle de materialene som er på emballasje merket "fuktbestandig". Også i dag var en ganske populær beslutning design av lokaler ved hjelp av fotobilder. Og på toalettet kan et slikt produkt godt brukes, du bør bare velge riktig bilde og den tilsvarende basen. Spesielt, hvis det er mye plass, kan du ikke begrense deg i å velge et bilde, det kan være store landskap eller urbane panoramaer. Det lille rommet vil bare redusere hvis tegningen er nær eller mørk. Bruk optimalt Vertikale kluter med et perspektiv som går i det fjerne, dette er måten du kan øke volumet på rommet på.

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Bakgrunn på badet - Alternativ Design

I tillegg til materialene som er oppført, kan slike typer vegger og tak som maling og dekorative gips, samt linoleum eller parkett for gulvbelegg brukes. Det bør sies at reparasjonen av toalettet i Khrusjtsjov, bildene som kan ses i denne artikkelen, kan utføres ved hjelp av et bredt utvalg av produkter, det viktigste er at de er harmonisk kombinert med hverandre og skaper en attraktiv design.

Møbler og tilbehør i toalettet

Snakker om interiørvarer på toalettet, først og fremst, bør du innebære en VVS. Men uten funksjonelle og komfortable hyller og skap, vil rommet ikke bli ansett som harmonisk og fullført. Derfor bør oppkjøpet av slike gjenstander også bli tatt vare på. Toalett i Khrushchev - Design, Foto av som presenteres i dette materialet, det betyr ikke nødvendigvis bare toalettet og vasken. Det kan også være et vakkert speil, et nattbord eller et rack for å imøtekomme husholdningskemikalier, håndklær og ulike tilbehør.

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Reparasjon av et lite toalett i Khrusjtsjov

Selvfølgelig, før du kjøper de nødvendige møblene, er det nødvendig å tegne planen for justering, med tanke på plasseringen av rør og andre obligatoriske gjenstander. Det er ikke nødvendig at alle produkter vil bli produsert på fabrikker eller i private verksteder, fordi mange av dem er ganske enkle å montere seg selv. I tillegg er innebygde garderober blitt distribuert i dag, som kan bygges ved hjelp av aluminiumprofiler og ark av gipsplater. Samtidig kan de ha akkurat den samme finishen som resten av rommet.

Artikkel om emnet: Gammel russisk stil i interiøret

Når det gjelder tilbehør, bør de også hamoniseres med det omkringliggende rommet. Dette betyr at selv krokene for håndklær, utslett eller papirholderen skal kun kjøpes etter at den endelige løsningen er laget med typen etterbehandling, fargelegging og tekstur. Det er ikke vanskelig å velge de riktige produktene i det hele tatt, fordi i butikkene er det et ganske bredt utvalg av et bredt utvalg av gjenstander.

Små toalett etterbehandling tips

Utformingen av toalettet i Khrusjtsjov, hvor bildet er tilgjengelig i det presenterte materialet, er en utfordring. Tross alt er det nødvendig med mange nyanser, men hvis du følger anbefalingene fra spesialister, kan du unngå mange problemer i fremtiden. Så, hva skal teknikkene bli brukt til å visuelt gjøre plassen så behagelig og harmonisk som mulig og harmonisk?

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Stilig Toalett Design

  1. Farge har enorme verdier for alle rom, men det bør spesielt forsiktig være i små rom. Lys nyanser og toner av det kalde spektrum er i stand til å utvide rommet, for eksempel en hvit, sølvflis kan påføres, lys lilla eller lilla farger. Det er også viktig å huske regelen: øker visuelt en liten plass som kan kombinere nyanser. Det er bedre å glemme mørke og lyse farger, da de bare er egnet for store rom, men de kan alltid brukes som en vekt.
  2. Innredningen laget av egne hender vil bidra til å gi individualitet. Til dette formål er en slik teknikk egnet som en decoupage, samt bruk av malerier eller innvendige leker. Men her er det viktig å ikke overdrive designet, ellers vil rommet virke for overbelastet.
  3. Et annet nødvendig element er belysning, uten belysningsanordninger er det umulig å presentere et praktisk talt ikke ett rom. Hvis du har tenkt å integrere lyskilder, kan du visuelt øke plassen betydelig.

Holder til ukompliserte regler, kan du alltid skape en følelse av komfort og komfort på et lite sted. Hvis du velger din egen stil for endringer, er det ganske vanskelig, kan du referere til dette materialet, hvor reparasjonen av toalettet presenteres, foto, design i alle detaljer.

Installasjon og reparasjon i boligen

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Reparasjon av et lite toalett i Khrusjtsjov

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Original reparasjon Toalett

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Original Toalett Design i Khrushchev

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Stilig Toalett Design

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Bakgrunn på toalettet - Alternativ Design

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Toalett reparasjon fliser

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Toalettreparasjon - vender mot PVC-paneler

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Installasjon på badet og etterbehandling med keramiske fliser

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Stilig interiørdesign bad

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Interiørdesign Sanuce.

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Bakgrunn på badet - Alternativ Design

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Installasjon på toalettet

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Modern Toalett Design

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Toalett design.

Toalett i Khrusjtsjov: Design og reparasjon, bilde av ideen om arrangement

Interiørdesign Sanuce.

Les mer