Armaturer med fluorescerende lamper

Anonim

Armaturer med fluorescerende lamper

Kan for tretti år siden, er eieren av standard leiligheten å håpe at han vil ha et valg av en lyskilde, og hva kan han kunne forsømme den vanlige glødelampen?! Fluorescerende dagslyslamper Ikke så lenge siden oppfattet av forbrukerne, som utelukkende kontor, begynte folk å bevege seg bort fra stereotype at et varmt gulaktig lys er for huset, og den hvite kulde er bare et kontoralternativ.

Ja, og moderne lamper med fluorescerende lamper har et anstendig spektrum - valget av nyanser er akkurat så mye som forbrukernes behov. Fokuserer i farge (lys) gamme lamper hver kan være alfabetisk:

  • Lb - hvitt lys;
  • LD - daglig;
  • Le - naturlig;
  • LCB er kald;
  • LTB er varm.

Fargede fluorescerende lamper brukes til å belyse gateannonsering, og her har farge gamma ingen restriksjoner.

Armaturer med fluorescerende lamper

Til hjem, for hagen, for kontoret

Luminescerende lampelamper er universelle enheter, de kan brukes i store og små leiligheter, i produksjonsbutikker, i kontorlokaler og som utendørs lamper.

Og la moderne landskapsdesign være mer tilbøyelige til å utstyre hagen og husholdningenes tomt med lamper som opererer på solpaneler, ingen har kansellert en slitesterk fluorescerende lyspære på støtten og sannsynligvis ikke vil avbryte. En ting er litt lys i nærheten av sporene, gårdsplassen eller direkte på alpin-lysbildet og helt annerledes er en tilstrekkelig strøm av mykt, diskret lys fra lampposten.

Armaturer med fluorescerende lamper

Lamper for hjemmet

For å utstyre boliger med høy kvalitet, holdbar og økonomisk belysning, tilbyr markedet et bredt spekter av moderne lamper for å velge en forbruker:

  • Overhead - for montering på pusset og gipsplater overflater;
  • innebygd - for montering i gummi, suspendert og strekklofter;
  • Racks - skapt spesielt for robuste strukturer;
  • Punkt - for belysning et lite område.

Armaturer med fluorescerende lamper

Lamper for kontoret

Kontorlamper er ikke mye forskjellig fra hjemmet, men siden skapene har mer å belaste øynene sine, lese tekst i papir og elektroniske versjoner, anbefaler spesialister bruken av luminescerende lamper 4x18, hvis kraft som gjør at du kan føle deg komfortabel og spare syn.

Artikkel om emnet: Høyden på døren CANVASE i størrelse av åpningen

For skap bruk optimal:

  1. Raster Lamps - Denne typen lysinnretninger er innebygd i stedet for en av de suspenderte takseksjonene og utstyrt med et spredningsrute.
  2. Punkt og innebygde lamper, også med full rett, kan brukes til kontorer.

Armaturer med fluorescerende lamper

Lamper for industrielle verksteder

For å jobbe i store fabrikk- eller fabrikkverksteder, er en viss atmosfære karakterisert, ikke alltid positiv - økt farget eller fuktighet, bevegelse langs lokalene til store biler eller tilstedeværelsen av det overordnede utstyret.

For å belyse romslige og høye verksteder, bruk:

  • Suspended taklamper for rom med høye tak, som varierer i installasjonsmetoden - de er montert med kabler justerbar i høyden.

Evalternavn når du velger lamper for industri, deres egenskaper i henhold til graden av beskyttelse mot støv og fuktighet (fra IP54 til IP65).

Armaturer med fluorescerende lamper

gatebelysning

Eksperter kaller luminescerende lamper mest pålitelige i dag på typen gatebelysning. Den lysende strømmen av fluorescerende lamper er ikke forskjellig fra indikatorene for glødelamper, bare kraften til lyskilden utmerker seg.

Så glødelampen i 200 W gir en strøm på 2500 lm, og nøyaktig samme mengde lys vi kommer fra fluorescerende lampe i 60-80 W.

  • Høytrykkslamper brukes til å belyse urbane gater;
  • Lavtrykkslamper for husholdnings tomter.

Armaturer med fluorescerende lamper

Hva er de gode?

Det første som forbrukeren trekker oppmerksomhet ved evaluering av belysningsanordningen er komforten til belysning og energiforbruk. Disse to parametrene i armaturene med fluorescerende taklamper er perfekte. I tillegg disse lampene:

  • Holdbar, i stand til å fungere jevnt innen 20.000 timer, og dette er ikke grensen, prøver som er 40000 timer allerede er utviklet;
  • Svært effektivt (et eksempel på matchende lysstrøm, se ovenfor);
  • moderne og praktisk, presentert i ulike former og størrelser;
  • harmonisk i ethvert interiør;
  • beskyttet mot fallende innvendig støv og fuktighet;
  • Kunne undertrykke radiobølger.

Armaturer med fluorescerende lamper

For forbrukerne skal erstatte et par pærer på badet, et eget råd: Vær oppmerksom på de luminescerende taket 2x36 armaturene, de er utstyrt med maksimal fuktighetsbeskyttelse, for eksempel innendørs med svømmebasseng, badstuer, bad.

Artikkel om emnet: Feline House gjør det selv

Ulemper du trenger å vite

Luminescerende lampe kan ikke kjøpes for en krone, og for flere titalls rubler - også. Den høye prisen på produktet er den første av ulempene som er noe avkjølt ved å kjøpe støv. Det er andre ulemper som hver potensiell kjøper bare er forpliktet til å vite:
  • Lanseringen av lampen tar noen minutter;
  • Begrenset temperatur - lamper virker ikke ved en temperatur under -250;
  • Frisk startfeil for luminescerende lamper;
  • Uansettelsen av hyppig på og av (det vil si det er praktisk mulig å gjøre dette, men lampens levetid er redusert fra slike handlinger);
  • Lampen er ikke veldig hyggelig for å høre en lav hum;
  • Tilstedeværelse i lampen av kvikksølvforbindelser;
  • Spesiell avhending etter at levetiden er fullført.

Nyanser tilkobling

Direkte tilkobling til energiforseglingen for disse lampene er kontraindisert: Deres negative motstand (den større strømmen går gjennom lampen, desto mer mister motstanden) krever tilkobling gjennom ballasten.

Motstanden er ikke egnet som ballast, siden det vil miste en stor mengde energi, men kondensatoren eller induktanspolen er ganske akseptable alternativer.

Hvis du "modnet" å kjøpe

Nå kjøper en lyspære som tilsvarer prosessen med å kjøpe en ku i det 18. århundre. Og dette er uten ironi. Enheten er om liten, men erverver det i mange år, og slik at det trygt tjente den tildelte perioden, må den velge riktig. Ja, og prisen ... dette er ikke en kobberbit for sovjetisk lyspæren i fiendtligheten, mengden imponerer, og kaster penger bare så knapt noen er klar.

Armaturer med fluorescerende lamper

Til å begynne med, må forbrukeren bestemme seg for hvilke rom det kjøper lamper med luminescerende lamper. Alt viktig: området, takhøyden, fuktigheten, støvet, formålet med rommet.

Undersøk lampemerking (det er angitt på boksen): Noen av dem er beregnet for komplisert mikroklima, andre - for bruk bare i gunstige forhold, tredje - for lokaler med høy luftfuktighet.

Ikke forsøm disse nyansene, de er ikke så små, som det virker. Men ikke kjøp for stue lyspærer med de høyeste forsvarsrenten - i dette rommet har de ingenting.

Når du velger, vurder ikke bare designet, men også de fysiske parametrene til belysningsinnretningene og har alltid en ide for hvilken hensikt du trenger belysning: for studier og arbeid, for en koselig middag i en familie sirkel eller å bruke sminke foran speilet. Hvert av disse tilfellene innebærer ulike lamper.

Artikkel om emnet: Hvordan lage en balkong med egne hender (foto og video)

Armaturer med fluorescerende lamper

Sonen er for sterkt lys vil forlate så snart som mulig - det er ubehag. En myk, diskret lysstrøm har alltid vært assosiert med et hjem, familie, twilight - intimt lys, egnet for soverom.

En gjennomtenkt tilnærming til valget av lyskilden er ikke bare en banal instruksjon. Det avhenger av komforten av ditt opphold. Hvis du ikke planlegger plasseringen av lampene på forhånd, vil deres optimale kraft forbli ukjent, og feil i plassering er mulige.

Lysfordelingen av fluorescerende lamper er forskjellig:

  • Direkte projeksjon - skinne bare i en retning, er praktiske for å imøtekomme toalettbordet eller et speil på badet for belysning av den spesifikt valgte sonen (for dette formålet brukes det ofte, ofte en luminescerende single-pulbous);
  • Spredt stråling - stråler retningen går i forskjellige retninger fra lyskilden, bruker designere bruker slike lamper for å skape en vanlig lys bakgrunn innendørs;
  • Kombinert stråling - to typer lamper er installert på taket: Med direkte og spredt stråling, kan ensartet belysning med dette alternativet oppnås med et større antall lamper med direkte fremspring av strålene.

Armaturer med fluorescerende lamper

Slik at lampen ikke er summende

Den karakteristiske egenskapen til den daglige lampen i den gamle prøven var deres ubehagelige og ganske høye buzz, hvorfra de ansatte i kontoret og institusjonene klaget, splittet hodet. Derfor, i bedrifter, og hjemme, var det foretrukket å ikke bruke luminescerende tak twolympic lamper - de trodde at jo flere lamper, jo sterkere støyen.

Buzz forblir i noen nye lamper i gjennomsnittlig prissegment (dette er angitt i avsnittet om mangel på belysningsanordninger).

Bruken av oppstartsnoder for avanserte prøver eliminerer lampene fra buzz, flimmer og støy når de starter.

De "stille" lampene har fått popularitet, først og fremst blant arbeidsgivere og skolens hovedpersoner, siden de var i stand til å kombinere sin hoveddrøm: høy kvalitet belysning + høy produktivitet.

I tillegg ble innbyggerne i skapene kvitt den obsessive buzzen av belysningsinnretningene, de ga seg selv med ensartet belysning, så nært som mulig til det naturlige. Og nå på jobb og studie, så vel som hjemme, hviler deres ører og øyne - som det burde være.

Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper
Armaturer med fluorescerende lamper

Les mer