Skap med vask under vaskemaskinen

Anonim

Skap med vask under vaskemaskinen

Dette er navnet på designet som består av en liten sofa med vask og vaskemaskin bygget i den. Dette er en veldig praktisk og økonomisk konstruksjon med hensyn til plass. Det er en optimal løsning på badet og kjøkkenet med små størrelser.

Skap med vask under vaskemaskinen

Fordeler

  1. På mange måter sparer plass, og skaper en ekstra arbeidsplass på badet eller på kjøkkenet.
  2. Vaskemaskinen innebygd i møblene ser mer estetisk og pent ut, i det minste av grunnen til at sanitære kraner vil bli skjult bak Tumba. En slik løsning vil skape en kortfattet interiørdesign.
  3. Møbler, kombinere og servant, og vaskemaskin, samt lagret mange bad og kjøkkenutstyr, er veldig praktisk å bruke.
  4. Ved å plassere utstyr for vasking inne i skapet, minimere dermed antall skarpe hjørner innendørs.
  5. Møbler for vaskemaskinen skaper ekstra støyisolasjon under driften.
  6. Hvis et varmt gulvsystem er installert i rommet, vil enden av benene tillate å unngå unødvendig oppvarming av møbler og teknologi.

Skap med vask under vaskemaskinen

Skap med vask under vaskemaskinen

Utsikt

Det er et stort utvalg av tumb versjon med innebygd vask under vaskemaskinen. De kan bli suspendert, utendørs og ben. I tillegg er de forskjellig i sine størrelser, materialer som ble brukt i produksjonen, avtalen, utseendet og til slutt, prisen. Skapene, som en vaskemaskin, kan plasseres enten på kjøkkenet eller på badet. På badet plasserte som regel en enkel standard på standardstørrelser med vask og en spesiell åpning for en vaskemaskin. Kjøkkenet foretrekker å sette mer komplekse møbler alternativer. Vaskemaskinen og skapene, hvorav påfører en benkeplate, oppretter en ekstra arbeidsplass for matlagingsprosesser.

Skap med vask under vaskemaskinen

Skap med vask under vaskemaskinen

I tillegg er det slike muligheter for disse typer Tumb, som har en dør som gjemmer en vaskemaskin når den ikke er nødvendig. Dette vil skape en enkelt stil design av rommet. Hvis rommet er mer romslig, så kan du trygt velge en slutt på en vaskemaskin med ekstra bokser, en kurv for sengetøy, hyller, etc. I dem kan du skjule et stort antall husholdnings kjemikalier, kosmetikk, håndklær, skitne undertøy og annet nødvendig tilbehør.

Skap med vask under vaskemaskinen

Populære størrelser

Den mest kompakte stativet under vaskemaskinen i bredden når 1100 mm, i brodert 878 mm, og i en dybde på 616 mm. Det er et så vaskeskap, en liten skuff for lagring av ting under vasken og åpningen for en vaskemaskin. Vasken med en skuff står på bena, og vaskemaskinen er installert direkte på gulvet. Slike møbler takket være sin kompaktitet og rimelig pris er svært populære bademøbler.

Artikkel om emnet: Bokstaver gjør det selv i interiøret

Skap med vask under vaskemaskinen

For mer romslige lokaler kan du velge en pose på 1300 mm bred, en dybde på 600 mm og en høyde på 900 mm. Et slikt skap med vask vil være mer praktisk å bruke på grunn av en mer romslig arbeidsflate og to bokser eller en stor skuff, hvor du kan lagre flere ting. I kjøkkenet, som regel, er sofaenskapene og vaskemaskinen dekket med en enkelt bordplate. I dette tilfellet vil de se ut som et stort stativ med en rekke skuffer og skap for lagring av elementer. Størrelsen på en slik benkeplate kan være forskjellig og avhenger av størrelsen på kjøkkenet.

Skap med vask under vaskemaskinen

Skap med vask under vaskemaskinen

Design

I dag er det umulig å presentere livet vårt uten vaskemaskin. Å bli en obligatorisk attributt er nesten hvert hjem, det er vanligvis plassert enten på badet eller på kjøkkenet, og derved bryter harmonien av designløsningen på rommet. Derfor blir det raffinerte nattbordet nødvendig, noe som gjør at du kan gjemme utstyret for vask og andre elementer som ikke tillater det å være uklanderlig for å plassere rommet. Møbler for vaskemaskin kan også kjøpes, og bestille på din smak. Den andre vil ta noen flere tid enn den første, men i dette tilfellet sannsynligheten for at du får akkurat det du ville ha mer. Samtidig bør det bemerkes at i dag i møbler salonger er det så stort utvalg av Tumb, som du kan finne noe som passer blant dem.

Skap med vask under vaskemaskinen

Hvis du vil bruke et minimum penger, og se etter et enkelt alternativ bare for å spare plass og for å skjule kjøkken eller bad et sted, kan du umiddelbart få oppmerksomheten til små og rimelige vasker med en servant for en vaskemaskin. Vanligvis er de malt i lyse nyanser, og det er ingen prydende elementer på dem. Slike hytter, selv om de ser ufattelig ut, vil de i stor grad takle sin oppgave.

Skap med vask under vaskemaskinen

Skap med vask under vaskemaskinen

Dyrere modeller av Tumb er preget av det faktum at de er laget av mer edle og pålitelige materialer. De kan nyte forskjellige størrelser og design.

Å finne Tumba under det ferdige interiøret er enkelt, det er nok å ta hensyn til de viktigste egenskapene til den eksterne utformingen av rommet. Hvis det allerede er møbler med avrundede hjørner og elegante former i lyse farger, vil det mørke nattbordet med skarpe hjørner være ganske upassende. Eller for et bad, innredet i en klassisk stil, hvor dyre gull og sølvelementer er til stede, luksuriøse treutskjæremøbler på den, etc., absolutt ingen beskjeden matbit i stil med høyteknologisk. Det er hensiktsmessig å kjøpe eller bestille en vaskeklut med en kunstig steinvask og nødvendigvis med en dører for en vaskemaskin.

For å legge til rette for oppgaven med å kjøpe møbler under interiøret, følg fargene og materialet til møblene, som allerede er tilstede i rommet.

Skap med vask under vaskemaskinen

Tips for å velge

Når du kjøper møbler, bør vaskemaskinen med vasken ikke ha det, siden det riktige valget vil avhenge av mange faktorer.

Artikkel om emnet: Slik beregner du champene på diagrammet: Beregning av formelen

Derfor anbefaler vi å holde noen regler:

  1. Bestemme å kjøpe en slik slutt, bestem først på plasseringen av sofaen. Dette stedet kan være både på kjøkkenet og på badet.
  2. Som ved kjøp av andre møbler, bør du spesifisere mengden av beløpet du er villig til å bruke på slutten.
  3. Hvis du allerede har kjøpt en vaskemaskin, er det verdt å måle sin høyde, dybde og bredde og ta hensyn til at de velger en tumb. Siden maskinen først skal passe på stedet som tildeles i skapet for henne, og for det andre, la du en liten plass rundt ham, slik at teknologienes vibrasjon ikke har blitt overført til møbler.
  4. I tillegg er det fortsatt nødvendig å tenke på hvordan VVS-rør fra vasken og vaskemaskinen vil bli gitt.
  5. Ikke glem kombinasjonen av de kjøpte møblene med stilen til utformingen av rommet.
  6. Vær oppmerksom på materialene som produktet og dets beslag er laget. For ben, håndtak og sang et godt alternativ er krommetall. Plastkromede eller forgylte beslag i en måned kan miste sitt opprinnelige utseende. Rør dekket med maling bør være perfekt glatt.
  7. Det er viktig at materialene som skapet ble utført på, var fuktbestandig. Bare i dette tilfellet kan det tjene deg i lang tid og effektivt.

Skap med vask under vaskemaskinen

Prisene

For øyeblikket kan et ferdig kabinett med vasken vaskemaskin kjøpes fra 13.000 rubler. Det kan kjøpes, både i lokale produsenter og utenlandske. Innenriks produsenter tilbyr tilstrekkelig høy kvalitet møbler modeller for en vaskemaskin. Kostnaden for slike tumbas, som regel begynner fra 20.000 rubler. Skap med vaskemaskin på din størrelse (på bestilling) vil koste et gjennomsnitt på 45 000 rubler.

Skap med vask under vaskemaskinen

Skap med vask under vaskemaskinen

Installasjon

I dag, i enhver møbelsalong eller i butikkbutikken gratis eller for en liten mengde, tilbys forsamlingen og installasjonen av de kjøpte varene. Hvis du bestiller produksjonen av møbler i et møbelfirma, så vil de som regel bli installert gratis.

Artikkel om emnet: Fordeler og ulemper ved tørre blandinger for vegggips

Hvis du fortsatt bestemmer deg for å selvstendig installere Tumba under vaskemaskinen med vasken, anbefaler vi deg å holde følgende regler:

  1. Ved installasjon av utstyr i møbler mellom dem, bør det være minst et par centimeter, ellers kan vibrerende vaskemaskinen skade regjeringens integritet og forstyrre din fred.
  2. Plassering av møbler med en lukkedør, ikke glem å gi praktisk tilgang til den. Det spiller ingen rolle hvor mange dører som vil være, det er viktig at de er frie til å åpne og lukkes.
  3. Vurder forsiktig hvordan strøm og vann til teknikken og vannet, så vel som avløpsrøret.

Skap med vask under vaskemaskinen

Eventuelle møbler kan gjøres med din egen, forutsatt at du har et ønske, tid og hovedretters erfaring. Videre kan du kjøpe verktøy og materialer i en sagdannelse. Men før du begynner å gjøre med dine egne hender, gjør du opp kostnadsestimater. Dette vil tillate deg å finne ut om det vil bli billigere å kjøpe eller lage en håndbok med egne hender.

Materialer

Det er nødvendig å huske at møbler under vaskemaskinen må kontinuerlig arbeide i høy luftfuktighet. I tillegg vil det være i fare for vann. Derfor er fuktmotstanden til materialene, hvorav den er produsert av det obligatoriske kravet til slike møbler. Dette er møbler fra MDF, behandlet tre, glass, metall og plast. Overflaten på MDF-fliser er dekket med en spesiell fuktbestandig film, men til tross for dette vannet kan du trenge inn i endene og i festeområder, og derfor kan møblene snart ødelegge.

Skap med vask under vaskemaskinen

Skap med vask under vaskemaskinen

Standard laget av metall og glass vil tjene lenger enn alle andre alternativer. Samtidig kan glasset være både matt og speil. Eller du kan velge modeller med gjennomsiktige briller. Den eneste minus av slike møbler er en høy pris. Tvert imot koster plastmøbler nok billig. I tillegg er de veldig lyse og preget av høy fuktremotstand. Den eneste ulempen er at plast ikke er det sterkeste og pålitelige materialet. Tre møbler. Impregnert med fuktighetsutstyr, det ser veldig vakkert ut og elegant ut, men vanligvis er kostnaden for slike møbler høye og dessuten kan det også gradvis miste sine kvaliteter som MDF.

Skap med vask under vaskemaskinen

Les mer