"Unisex på badet": dekorasjon av badet, egnet for begge

Anonim

Reparasjon er en testing av relasjoner, under det kan du diskutere flere ganger, dessuten vil det være mange grunner. I dag vil vi fortelle hvordan vi bestemmer deg for utformingen av badet, som kommer til både ektefeller, hvor alle vil føle seg komfortable.

Hvilke alternativer må elimineres umiddelbart når du plasserer et bad?

  1. Først av alt er det verdt å ekskludere "jentene" nyanser: rosa, lilla, turkis, mynte. Et slikt designbad er usannsynlig å like mannlige representanter. Og hvis du maler badekaret i turkis farge og ikke tenker til sluttbelysningen, kan veggene virke dekket med mugg. Hvis du vil ha milde nyanser, bruk dem i tilbehør, for eksempel, kjøp rosa eller lilla håndklær.

  1. Vegger i blomst. Dette designet tilsvarer oliven stil og shabi-chic. For den kvinnelige halvdelen vil et slikt design virke søtt. Men menn vil begynne å rike på øynene etter 10 minutters opphold i San Kozl.

  1. Fancy bad hyller og skap. Kvinner prøver å bruke hver centimeter av gratis firkantet innendørs og sette forskjellige hyller og skap. Menn, tvert imot, kjærlighetsplass. I denne saken er det nødvendig å velge den gyldne midten. Det beste å dele rommet langs soner hvis du tillater kvadratmeter.

Generelle anbefalinger for utformingen av badet

Valget av fargeskjema må utføres ikke bare av kjønnstype, men også i samsvar med størrelsen på rommet. Vurder, svart og alle de mørke nyanser kan ikke velges for for små rom. Slike farger vil ytterligere redusere og komprimere plass. Og så er den svarte flisen forferdelig upraktisk. Du må rense på badet hver dag, fordi det er perfekt synlige flekker fra tannkrem, limeblomstring og enkelt støv. Hvis du er et bad med beskjedne størrelser, velger du lyse nyanser. En utmerket løsning vil male på badet i hvitt eller meieri. Dette vil understreke raffinementet og vil fungere som grunnlag for flerfarget tilbehør.

Artikkel om emnet: Plassering av hyller på veggen: 5 Stilfulle alternativer

Hvis du er heldig, og du er eier av badet med imponerende størrelser. Du kan velge noen nyanser i designet. Også en utmerket versjon av kompromisset vil være delingen av den mannlige og kvinnelige halvparten av rommet. Lag et designrom a la yin-yan. Farge en vegg i en mørk farge, og en annen i hvitt eller lyst rødt.

Når du velger et design, prøv å følge minimalismenes stil. Han liker like og kvinner, og menn, dessuten er det veldig enkelt å kombinere med noen fargebeslutning. Det er flott og fersk som et bad i orientalsk stil, hvor bare en flerfarget mosaikk er tiltrukket på veggen eller sexet, og resten av interiøret er designet og minimalistisk.

Sjokolade og brune farger på badet er allerede en moderne klassiker. Bare velg det nødvendige tilbehøret. Disse fargene er best kombinert med hvit rørleggerarbeid og gullkraner og dusj. Designet av bronse vil gi en følelse av rikdom og luksus.

Mange par prøver ikke å eksperimentere og velge nyanser som oftest brukes på badet, det er blått og grønt. Disse fargene oppdaterer perfekt plassen og legger vekt på komforten, men de er kjedelige. Vi tilbyr å kombinere dem sammen. Bare velg ikke mørke, mettede nyanser, og de ødelagte farger av blå og grønn. Med rengjøringen vil du oppnå en vakker middelhavsstil.

Husk at våre tips er slektninger, selvfølgelig anbefaler vi at de holder seg til, men det viktigste er at designen som deg selv.

Baderomsdesign fliser to farger svart og hvitt (1 video)

Bad for to (14 bilder)

Les mer