Facing Screen Bath Tile

Anonim

Plassen under badet, spesielt hvis det er installert på rammen, har langt fra det mest attraktive utseendet. For ikke å ødelegge den dyre reparasjonen, er det ofte en beslutning om å lukke dette stedet med en dekorativ skjerm. I de fleste tilfeller er det ingen utgang, bortsett fra å binde badet med fliser.

Fordelene ved en slik løsning:

  • Flisen passer perfekt inn i interiøret og vil ikke skille seg ut mot bakgrunnen til andre kledning;
  • Det er bare å ta vare på ham;
  • Hundre prosent miljøvennlighet;
  • Hygieniskhet;
  • Dekorativitet og praktisk.

Facing Screen Bath Tile

Keramisk fliser er perfekt for etterbehandling

Badvendte nyanser:

  • Flisen er festet til grunnlaget for murstein, gips, fuktbestandig kryssfiner eller skumblokker;
  • Designet gir en revisjonsluke og ventilasjon;
  • Det er bedre å lage en skjerm fra samme materiale som veggene.

Murstein basis

Fordelene ved denne basen er evnen til å beholde varme, strukturell styrke, pålitelighet og holdbarhet.

Murstein brukes i arrangementet av direkte skjermer.

Ledningen er laget rundt omkretsen av de åpne sidene av badekaret. Basen skal forsenkes minst 2 cm fra brettet. Det er nødvendig for å plastere flyet og montere flisen, fordi den må gå til siden med sider. Den øverste raden av murstein glir ikke bare blant seg selv, men også direkte med kanten av badekaret.

Facing Screen Bath Tile

Murstein base for å møte en kafeter

Etter tørking av muret, behandle det med et antifungal middel og grundig lastet. Neste, plastering av fundamentet for å gi det glatthet. Små feil og dråper er tillatt, da de er nivellert under installasjonsprosessen med keramiske fliser.

Gipsplater

Alternativ til murverk serverer GLC. Pluss dette grunnlaget er en liten kostnad, enkel arbeid, mindre materialvekt og evnen til å skape noen former. Den sistnevnte faktoren er spesielt relevant i tilfeller der det flislagte figuren akrylbadet er plassert.

Gipsplater brukes eksklusivt fuktsikker type. Ark er festet ved å skrue til en metallramme fra profiler installert rundt omkretsen av skjermen. Siden vekten av flisen er betydelig, styrkes designet med ytterligere tverrgående områder.

Avstanden som profilene er satt til sammenfallet med nivået på badveggen, det vil si den øvre baren nær bollen under sidene.

Facing Screen Bath Tile

Fliser legges bare på fuktsikker glc

Artikkel om emnet: Hvordan uavhengig sy en vakker tyll på vinduene

Etter montering av rammen er gipsplater skrudd. Det anbefales også å håndtere dem med en antiseptisk og primet. Legg i tillegg Sickel-rutenettet.

Vilkår for legging

Hvordan sette badet med fliser med egne hender:

  1. Behandle basisoverflaten med et antiseptisk middel mot sopp og mugg.
  2. Kjør grundig en grov skjerm grundig.
  3. Lag merking i henhold til leggingsordningen.
  4. Soak flisen i vannet og grave en liten mengde lim.
  5. Påfør løsningen på skjermområdet for montering av 3-4 fliser, det vil si et område på ikke mer enn 1 m2. Kryss det med en tannet spatel.
  6. Stacking start fra det mest fremtredende stedet med en hel fliser. Vær oppmerksom på at sømmen på baksiden av badet og veggen må være perfekt sammenfalt, så begynn å jobbe fra den andre raden nedenfor.
  7. Klipp de manglende fragmentene og installer dem. En slik flis er bedre å sette i de minst merkbare stedene.

Gjennom hele prosessen, ikke glem å tegne fliser, kontroller leggenivået og sett de samme sømene.

Facing Screen Bath Tile

Vender mot en ramme av bad produserer og før du installerer rørleggerarbeid

Avsluttende stadium

Fra jacksene mellom flisene fjerner tverrstenger. Forbered en sliping av samme farge som for vegger. Ved hjelp av en gummispatel, bruk en liten mengde smelting på hver søm og vikle den for å styre fellesnivået med fliser. Overskudd fjerner. Vask flisen med en våt svamp etter å ha beite fugemasse.

I hjørnene, i feltene på skjermen ved siden av badet, gulvet og veggene, så vel som nær ventilasjon og luke, utfører du ytterligere behandling med silikonforseglingsmiddel, det vil beskytte leddene fra å komme inn i fuktighet og mikrober.

Facing Screen Bath Tile

Final Stage - Rubbing Seams

Skjermen under badekaret fra flisen er klar. Gjør det med dine egne hender er ikke så vanskelig. Men på dette er det umulig å glemme det, siden noen overflate krever forebyggende tiltak.

Tips for omsorg

Under drift vil skjermen på badet hele tiden bli utsatt for fuktighet, temperaturdråper, vibrasjon og støt. Alt dette vil påvirke tilstanden til belegget. Først, vær oppmerksom på sømmen og leddene. Selv med høyverdig etterbehandling dannes en sopp før eller senere. For å forhindre distribusjon, bruk fra tid til annen profylaktisk rengjøring og forny det antiseptiske impregneringslaget. Påfør en ny på scenen eller renset fugemasse.

Artikkel om emnet: En rekke og vedvarende aluminiumspaneler vil skape et nytt stilig bilde av en bygning i flere tiår

For å redde glans og beskyttelse mot en lime-lignende, fjern regelmessig vanndråpen fra skjermen og gni den til omsorgsanlegget eller glasset. Når du implementerer disse anbefalingene, vil arbeidet ikke være forgjeves. Skjermen laget av dine egne hender vil dekorere på badet.

Vi anbefaler å se på video:

Les mer