Høstglasskule med egne hender

Anonim

Høstglasskule med egne hender

En populær suvenir i form av en bolle med fallende snøflak kan lett pålegges i høsthåndtaket, slik at i stedet for snøflak i leketøyet, malt vakkert og falt gule og røde blader. Senteret av oppmerksomhet i et slikt produkt vil være et tre som du også forbereder med dine egne hender. Hvordan lage en glass ball deg selv enten med barn, se nærmest i trinnvise instruksjoner.

Materialer

For fremstilling av høstglassskålen trenger du deg:

  • Glass krukke med et vriddeksel;
  • tre kvist;
  • dekorative blader av gul og rød farge;
  • vann;
  • glycerol;
  • spisepinner av varmt lim;
  • Termopystol.

Høstglasskule med egne hender

Bladene i dette båten er krøllete tilstanderens størrelse på litt mer standard. Vi anbefaler å ta dem for produktet, da de er lungene, gjenta formen og fargen på høstbladene og glimmer en hyggelig perelspliktglans, som vil legge sjarmen til høstkulen din.

Trinn 1 . Vask og rengjør banken fra etiketten. Glassfondet for dette produktet tar det enkleste, uten gravering. Merk, dekselet må snurre veldig tett. Gi banken tørke og ha den fra innsiden og utsiden.

Steg 2. . Forbered en knust kvist. Fordi det vil være i et trehåndverk, prøv å velge den maksimale forgrenede tregrenen eller bushen uten blader. Vask kvist fra støv, tørk det med et håndkle, og et ødelagt sluttskilt eller kutt slik at det er glatt. Pass på å sjekke grenen i nakken på bankene.

Trinn 3. . Med en dråpe varm lim, fester du en utdannet kvist til lokket. Ved vridning må den være inne i glassfondet.

Høstglasskule med egne hender

Trinn 4. . Å splitte på en gren med varmt lim, lim flere blader.

Høstglasskule med egne hender

Trinn 5. . Ved foten av det improviserte treet kan du lim små steiner ved å etterligne jordbenet. Ta for denne formål lim, beregnet for faste materialer og motstandsdyktig mot fuktighet. Vanlig varmt lim av en slik belastning kan ikke tåle og gradvis steiner eller små småstein vil forsvinne.

Artikkel om emnet: flytende Kina gjør-det-selv uten matlaging: Master klasse med video

Trinn 6. . Fyll kanen med en blanding av glyserol og vann. Før du lukker produktet, må du kontrollere tettheten til den resulterende væsken. For å gjøre dette, send bladene til krukken hvis de faller for fort, legg til en annen glycerin, men hvis de tvert imot, skjuler de løsningen i lang tid i løsningen, litt vann.

Trinn 7. . Etter å ha oppnådd den ønskede konsistensen av løsningen, hell ut noen flere dekorative blader i banken og lukk den tett med et lokk.

Høstglasskule med egne hender

Høst glass ball klar.

Les mer