Hvordan sy en sommer Sundress med egne hender

Anonim

Hilsen, Kjære Internet Journal Readers! I dag ønsket jeg å snakke om den varme sommeren, som står på Russlands territorium og Ukraina, og etter alle, fra disse landene, blir vårt magasin besøkt av det største antall lesere! For å unnslippe fra varm sommer, må du ha på seg lette klær, med disse tankene, et stykke sommerstoff ble kjøpt, som er egnet for å skape en sommerplanens kvinnelige klær.

Hvordan sy en sommer Sundress med egne hender

Masterklassen på syningen av sommeren Sundon er også bra fordi de vil tillate å betydelig lagre uten å kjøpe en solnedgang i butikken.

Så, for en start, er stoffet direkte nyttig for oss, i mitt tilfelle var det et stykke 110 til 110 cm. Det er verdt å merke seg at den optimale bredden på vevet vil være størrelsen på dine vakre hofter + 10 cm. Nå finner du det ikke vanskelig å gjette at Bodraen min er lik 100 cm. Klipp stykket stoffet nøyaktig i halvparten.

Hvordan sy en sommer Sundress med egne hender

Det neste trinnet vil være opprettelsen av en dobbelt type stripe lengde 13 cm, og totalt 26 cm.

Hvordan sy en sommer Sundress med egne hender

For sommeren var sundress ikke bare praktisk, men også sexy, gjør en lengde på brystlengden fra vevstrimlene. Tenk også på stoffets elastisitet, hvis det er elastisk, kan du gjøre det litt mindre enn brystet. I mitt tilfelle viste det seg 81 cm, med et volum på 89cm.

Hvordan sy en sommer Sundress med egne hender

Stoffet som ble igjen etter manipulasjoner, bør foldes i halvt vertikalt, og deretter kutte stykket i vertikal retning, vil to deler være. Brett stykkene i halvparten for å gjøre målingene og utsette våre volumer.

Nå begynner det det vanskeligste - kuttet! Måling av mitt volum under brystet viste 82 cm, tilsett 2 cm til Folly og 1 cm per Sovik. Totalt = 85cm. Det neste trinnet med å sy sommeren Sundhan vil være måling av lårene, i mitt tilfelle er det 101 cm, tre centimeter for fanging og 1 cm per sovik. Totalt = 105cm.

Vi måler den laterale delen av torso, fra det ekstreme punktet under brystet og til det mest konvekse punktet i låret, fikk jeg 32 cm.

Artikkel om emnet: Volumetriske snøflak fra papir med egne hender: ordningen med bilder og video

På bunnen av midten og utsatt 52.5 er det nøyaktig halvparten av volumet fra 150 cm. Og horisontalt i den øvre delen utsetter vi 10 cm. Det måles som følger: (105-85) / 2 = 10 cm. Deretter vil ned på siden av kuttet vevet utsette 32 cm nøyaktig fra det punktet de målte 10 cm horisontalt.

På stoffet (under) måler og utsetter 52,5 cm (halvparten av volumet på 105 cm). På toppen av den horisontale vil vi utsette 10 cm. Målt (105cm-85 cm) / 2 = 10 cm. Ned (fra skjærevevet) etterpå 32 cm fra det punktet vi målte 10 cm horisontalt. Ikke glem å gjøre en reserve for shoving, det er en tradisjonell 1 cm for hver søm.

Hvordan sy en sommer Sundress med egne hender

I konklusjonen kuttet vi av alt for mye at det ble notert på hoveddelen av vevet, vi sy sidesiden på baksiden og forsiden av sundressen, søm stripen i "ermet" og koble disse to delene til hver annen. Kantene er ønskelige å håndtere zigzag og overlock slik at produktet ser bra ut.

Hvordan sy en sommer Sundress med egne hender

Smykker av Sarafan og praktisk vil gi bånd på nakken, dette vil gjøre det mulig å lage en komplett type sydd sommer sundress, samt dekorere det ved perler. Her kan du eksperimentere som du vil. Jeg påminner deg om at hvis du syr en slik sundress for deg, er det vanskelig.

Hvordan sy en sommer Sundress med egne hender

Les mer