Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Anonim

Et marint tema returnert til mote igjen! Mange vil sannsynligvis dele min glede i denne saken, fordi ingenting ligner havet og varme år som blåhvite striper. Det er med slike amatører som jeg vil dele ideen om hvordan man syr en sommerstank skjørt. Husk at alle dimensjonene som er gitt i denne masterklassen, er fokusert på mine størrelser, så sørg for at du bruker målingene som er tatt fra din egen midje, ta hensyn til dine ønsker om lengden på skjørtet, etc.

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Nødvendige materialer og verktøy:

  • 1 meter strikket stoff (jeg har 1 m på 130 cm);
  • elastisk tråd;
  • usynlig;
  • symaskin;
  • saks.

Lage kutt

Klipp to stoffstrimler for beltet ditt. Jeg ville at han skulle være bred, så jeg gjorde det 10 cm i en høyde og 92 cm total lengde. Skjær nå kluten for skjørtet selv. Også kuttet i halvparten. Bredden på lerretet mitt er 92 cm, lengde - 51. Juster dem i henhold til dine standarder. Jeg tror skjørtet vil se bedre hvis hun er litt frodig. For å gjøre dette, brett den fremre delen i halvparten og kutt ut små diagonaler, slik at den nedre halvdelen av nettet var 12 cm bredere enn toppen. Gjør det samme for baksiden av skjørtet.

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Gjør plate

Ta på forsiden av skjørtet og legg et merke i midten. Lag en stor 10 centimeter fold. For å gjøre dette, lage en etikett, trekke 5 cm til høyre og til venstre for midtmerket. Sikre usynlig som vist på bildet. Deretter retrett 5 cm på hver side og slå den ut igjen, konsolidere usynlig. Nå må vi samle opp plate. Gjør dette, fokusere på bildet. Nå svinger nøye alle brettene. Gjør det samme med den andre halvdelen av skjørtet.

Artikkel om emnet: Openwork Vest Strikking for kvinner fra Mohair: Ordninger med beskrivelse

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Forbereder belte

Oppfinne hvordan man syr en sommerstankede skjørt, jeg har lenge valgt beltalternativene for det. Den jeg foreslår at du synes for meg den mest optimale. Ta de to lange stripene du har forberedt på et belte, og kutt hver i halvparten. Brett de to halvdelene av beltet ansikt til hverandre og sy. Ikke vær redd for at stoffet vil bli kjedelig i en haug. Dette er bra for oss. Gjør det samme med to andre halvdeler.

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Sy belte til skjørt

Åpne de syddede halvdelene på beltet, forsiden fest dem på forsiden av skjørtet. Ta ut og sy. Jeg liker ikke å gjøre hint, så jeg festet stoffet usynlig. Det må gjøres slik at stoffet ikke sprer seg. Vend på ansiktet til deg selv, nyt sømene. Vri ansiktet til deg selv og bli med igjen.

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Vi samler produktet

Vi er nesten ferdig med å sy en sommerstankeskjørt, det forblir bare for å samle inn detaljer sammen. Brett fremre og bakre deler av skjørtet med forsiden og tilbringe rundt kantene, trekke seg tilbake 2 cm. For at våre produkter skal være ferdig, må du vare kanter. Excellence på slutten av skjørtet i begynnelsen av 1 cm, og deretter igjen 1 cm og skyv splittet. Det er alt, nå vet du også en liten måte, hvordan du syr en sommer stripet skjørt. Bruk med glede!

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Hvordan sy en sommer stripet skjørt

Les mer