Garderobe i soverommet? [Design ideer og alternativer]?

Anonim

I ferd med å designe moderne leiligheter i nye hjem, tar arkitekter hensyn til behovet for garderobeskap i soverommene. For de fleste leiligheter i eldre hus er omkledningsrommet i soverommet ikke gitt. Men det faktum at de ikke gjorde designere, kan gjøres med egne hender, uavhengig av området av rommet. Man bør bare velge plasseringen riktig, ordentlig ordne møblene, velg en fargegruppe.

Garderobe i soverommet

Fordeler med omkledningsrom

Skapet har flere kompakte størrelser sammenlignet med omkledningsrommet. Mange nekter å ordne et eget rom, og forgjeves. Garderoben har mange fordeler:

  • Til tross for at et eget rom vil gyte en del av rommet, vil det være mindre enn området under skapet.
  • Tilnærmingen til garderoben er også mye lettere. Dette gjør det mulig å installere møblene som er praktisk og rasjonelt.
  • Omkledningsrommet i soverommet vil gjøre det mulig å kaste ting slik at de alltid vil være tilgjengelige. Ikke lenger trenger å bruke mye tid på å finne en bluse som ble slitt en gang i året før sist.
  • To personer kan nyte garderoben på samme tid. Hvis selv det største skapet er installert i soverommet, blir klærne lagret i forskjellige deler. Så lenge man er opptatt av å søke etter en ting, må du vente på den andre. Disse manglene er fullstendig fratatt et omkledningsrom.
  • Selv om soverommet varen minker, vil det fortsatt forbli så koselig og behagelig.

La oss se hvordan å lage et omkledningsrom i soverommet slik at alle disse fordelene kan brukes.

Garderobe i soverommet

Soverom design med omkledningsrom

I private hus under garderoben er et lite separat rom utladet. Det er ingen slike forhold i byens leilighet. Ofte er omkledningsrommet plassert i soverommene. Den enkleste måten å sette opp dette mini-rommet, slukke ham med noe. Men du bør ikke se etter enkle veier - det er mange ideer og designprosjekter som vil gjøre et ekte multifunksjonelt mesterverk fra soverommet.

Ideene å ordne et omkledningsrom er forskjellige, og det er mange av dem. Hvert alternativ er preget av sine fordeler og minuser og vil passe til forskjellige interiører, størrelsen på rommet og oppgavene som må løses.

Blant de mest populære og praktiske ideene kan tildeles som følger:

  • Dører i garderoben kan gjøres nøyaktig det samme som veggene i soverommet. Dette gjelder farge, teksturer. Et slikt trekk vil tillate visuelt å bevare integriteten til rommet.

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

  • Vegger og inngang kan ikke være som veggene i soverommet. Denne tilnærmingen har fordeler når garderoben plasserer langs hele veggen, og ikke i hjørnene. Du kan dekorere designet ved hjelp av fotoutskrift eller tegning på hele veggen.

Garderobe med fotoutskrift

  • På ytterveggene kan du utføre ulike hyller eller nisjer - det er praktisk å lagre dekorative elementer i dem, bøker. Det sparer plass, og omkledningsrommet blir enda mer funksjonelt.

Valgfritt garderobealternativ i soverommet

  • For pen og pedantisk er det en god idé - det er glass. Det ser veldig utrolig ut, men bare for stiler som høyteknologisk, minimalisme og annet moderne interiør.

Artikkel om emnet: Garderobeskap i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Garderobe i soverommet med glassdører

  • Hvorfor ikke sette garderoben bak hodegjerden i soverommet. Lagringssystemet er adskilt av en smal partisjon eller med skyvedører.

Omkledningsrom bak sengen i soverommet

  • En annen interessant løsning er å ordne en garderobe for en falsk vegg, som er TVen.

Garderobeskap alternativet i soverommet

  • Hvis soverommet er ganske romslig og har en ikke-stiv form, skjuler systemet for lagring av klær bak gardinene. Men her er det en tilstand - gardinet må være vakkert.

Omkledningsrom bak gardinen i soverommet

Innebygd omkledningsrom

Det innebygde garderobeskapet er veldig praktisk, komfortabelt og funksjonelt. Det er flere teknikker, som observerer som du kan bruke selv små rom med maksimal effektivitet.

Innebygd garderobe i soverommet

Tips for organisasjonen av den innebygde garderoben:

  • På hyllene over det er bedre å holde sesongens klær. Disse hyllene er laget under størrelsen angående antall ting.
  • Sko lagres vanligvis fra bunnen. Dette gjøres spesielt - bakterier og lukt vil ha en minimal kontakt med resten av klærne.
  • I midtdelen gjør mange kleshengere (skuldre, stenger, bukser).
  • De mest tilgjengelige hyllene er steder for mest esteem.
  • Mange prosjekter gir ikke tilbehør til tilbehør - dette bør oppfinne deg selv.
  • Et viktig punkt er et speil, helst i full menneskelig vekst.
  • I omkledningsrommet skal være lyst belysning.

Innebygd omkledningsrom i soverommet

Som en av alternativene kan du tilby en moderne loft garderobe. Dette er en ferdig design av metall. Den er utstyrt med spesielle ben og er preget av mobilitet. Designet er egnet for installasjon i alle rom. Om nødvendig beveger det seg lett.

Utformingen av en slik garderobe er veldig stilig og moderne, men soverommet bør være lik. Skyvedørkupper åpner ganske mye, og matt glass som brukes som finish. Se, ser ut som på bildet et slikt et loftsystem.

Innebygd garderobe i soverommet med dører av coupeen

Ofte innebygd separat del i klæroppbevaringsrommet kan utføres i det hele tatt uten dører. Det ødelegger ikke designen i det hele tatt, men relevant for store soverom.

Garderobe åpen type i soverommet

Corner Dressing Room.

Hjørn garderobe i soverommet er en relevant løsning for små soverom. Oftest lage designene av den M-formede form eller i form av vinkelskap av den innebygde typen.

Hjørne garderobe

Den vinkelkonstruksjonen av den M-formede formen kan bidra til vesentlig å spare plass ikke bare på grunn av driften av hjørnene, men også gjennom arrangementet av underkretsen, som i de fleste tilfeller er tom. I dette tilfellet vil vinkelrommet kreve kompetent layout.

Hjørne garderobe i soverommet

Tekniske løsninger kan være svært forskjellige - disse er skap og design med radiusdører. Materialet kan servere tre eller gips. Selges og ferdige design.

Corner Dressing Room.

Enchantment av omkledningsrom i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Enchantment av omkledningsrom i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Enchantment av omkledningsrom i gangen: Enkle alternativer og originale løsninger

Garderobe garderobe

Garderobe garderober i soverom er oftest ferdige løsninger som kan kjøpes i møbler butikker eller lage tilpasset. Ofte i dem brukes moderne døranlegg. Steder et slikt design tar litt, og effektiviteten er høy nok.

Skap kan ha store speil. Inngangen er ikke bred nok, men for et lite rom er det ikke relevant. Inne i slike skap er ganske romslige og mange ting er plassert.

Garderobeskap garderobe i soverommet

I de fleste soverommene er slike skap installert motsatt sengen eller langs en av veggene. Du kan lage en kombinasjon av en slik garderobe løsninger på hele veggen. Oppsettet endres ikke - den tidligere ubrukte veggen er aktivert. Når det gjelder design, er det et stort utvalg - produsenter er produsert både klassiske og ultramoderne modeller.

Garderobeskap garderobe i soverommet

Soverom med bad og omkledningsrom

Disse er store og komfortable, så vel som de mest funksjonelle lokaler. Men når det gjelder design er det svært vanskelig. Med arrangementet, ikke bare designer, men også ingeniørideer er viktige. Ingeniørarbeid må gjøres så høy kvalitet som mulig. Slike kombinerte lokaler brukes nå veldig ofte. Ofte kan dette ses i filmene og viser.

Garderoben selv kan være ganske liten, men komfortabel - alt er på den andre og på ett sted.

Soverom med bad og omkledningsrom

Inngang til soverommet gjennom omkledningsrommet

Hvis layoutet lar deg lage en liten korridor fra badekaret i soverommet - det brukes som en garderobe. Hyller og skuffer er festet på begge veggene i korridoren. Dette er bare relevant hvis korridoren er ganske bred - ingen meg enn 1,6 m. I dette tilfellet skal 80 cm være igjen for fri bevegelse mellom kleshengere og stativer.

Artikkel om emnet: Typer av garderobeskap og alternativer for utstyr | +62 Bilder

Inngang til soverommet gjennom omkledningsrommet

I noen lignende prosjekter tilbyr designere en slik løsning som bauzers. Deres funksjon i fravær av partisjoner vertikalt, noe som betyr at det er mulig å bruke nesten hver centimeter til bruk.

Inngang til soverommet gjennom omkledningsrommet

Ting kan være plassert ikke bare på veggene i korridoren, men også lineært. Dette er relevant dersom inngangen skifter til en av veggene, eller hvis bredden på korridoren er mindre enn 1,6 m. Hvis det ikke er nok plass til montering av stativer, kan du bruke Loft Type Variant. Baderom og garderobe, og soverom må gjøres i en enkelt stil. Det er viktig at interiøret i de tre lokalene har de samme elementene.

Viktig! I prosessen med å koble på badet og garderoben, er det nødvendig å ta vare på holdbarheten til klær - fuktighet økes alltid på badet.

Garderobe med tilgang til soverommet

På video: Hvordan designe et omkledningsrom.

Garderobe forskjellige størrelser

Utformingen av soverommet med et omkledningsrom vil avvike betydelig, avhengig av størrelsen på rommet selv. I et stort rom er dette ett prosjekt, i en liten en - helt annerledes. La oss se det vakre bildet av soverommet med en egen garderobe.

I et lite soverom

Design willers i store rom er veldig, veldig enkelt. Men i et lite rom må du jobbe. Planlegging oftest tillater deg ikke å bare ta og utstyre vakre løsninger. For et lite rom er mini garderober relevante. De lar deg ganske komfortabelt bruke rommet og lagre klær og sko.

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Først av alt må du finne et sted. For arrangementet av garderoben, anbefaler designere å bruke tomme nisjer - de er i mange typiske bygninger. Du kan også velge en vinkel eller slukke området langs en av veggene. I et lite, men langstrakt rom, anbefales det å bite av en liten stripe - rommet blir mer firkantet.

Garderobe i et lite soverom

Murene i designet er laget av et matt eller gjennomsiktig glass - det ser alltid spektakulært ut. Du kan også skjule garderoben bak gipsplaten. Eliminerer oppgaven til Shirma fra Matte stoff.

Garderobe i et lite soverom

Mini garderobe er fortsatt en del av rommet, så stiler må falle sammen. Du bør ikke være begrenset til andre gulvbelegg eller lage farger mer kontrast. For et lite rom under klær og sko, er døren også nødvendig liten. Swing-løsninger er ikke det beste alternativet, og glidestrukturer er det du trenger. Dør-Coupe eller Dører Harmonica er lett å kjøpe i et supermarked for bygging.

Mini garderobe i soverommet

Ikke mindre stilig ser ut som et åpent system. Det kan være en vinkel eller annen design. Men rekkefølgen i lagrede ting bør observeres.

Åpent omkledningsrom i et lite soverom

I et stort soverom

For store rom er det ingen problemer med arrangementet. Det er mange forskjellige alternativer. Oftere valg avhenger av skjemaet, størrelsesstørrelsen, så vel som fra stil.

Artikkel om emnet: Hvordan lage et omkledningsrom fra oppbevaringsrommet: Ideene til arrangementet | +50 Foto

Mulige garderobeskap:

  • Hvis rommet har en firkantet form og stor nok i størrelse, vil garderoben se veldig original i hjørnet.
  • På hele veggen - rektangel for rektangulære rom. Garderoben har vanligvis nær kortveggen.
  • Lag interiøret mer luksuriøse vil hjelpe en halvcirkulær garderobe - du kan ordne i en av hjørnene eller på en av veggene.
  • Hvis soverommet er stort, relevant for å lage to garderobe for to personer.

Garderobe i stort soverom

Prosjekter soverom med et dressingområde

Soverommet design med et omkledningsrom kan se annerledes ut. Uvanlige prosjekter er relevante for store soverom. Så, et romslig rom er plassert i en nisje, som er stengt med flere skyve glassdører. Innsiden er det skuffer, nattbord, samt strukturer for lagring av klær og sko. Det er et punktbelysning eller LED-bakgrunnsbelysning. Fargeskjemaet er hovedsakelig ikke forskjellig fra fargene i soverommet.

Det er veldig praktisk å bruke et slikt rom - dette er ikke bare et sted å lagre klær, du kan også enkelt bytte klær.

Gararderingsrom i soverommet

I et lite rektangulært soverom i en lang vegg kan du lage en liten nisje, inne som er omkledningsrommet. Lag hyller og kleshengere for å lagre sko og klær. Denne garderoben lukker ikke noe, bortsett fra gardinene på cornice - men det burde være vakre gardiner.

Garderobe i nisje med et gardin

5 Soviets-Lifehakov

Det er mange utførelser av omkledningsrommet, men for å gjøre denne sonen mer funksjonell og praktisk, anbefaler vi at vi holder seg til følgende tips:

1. Det er viktig at inne i det var koselig og ganske lett. Veggene er bedre å gjøre blond, men ikke lyst - så forvrenger ikke fargen på klærne. Den beste fargegruppen er monokrom. Pass på at i retningslinjene skal installeres for å justere lysstrømmen til bunnhyllene.

2. Et viktig aspekt - ventilasjon. Tilstedeværelsen av et godt ventilasjonssystem vil sikre sikkerheten til ting. Fra oppvarming er det bedre å nekte - du kan bruke gulvet med oppvarming og temperaturkontrollfunksjon.

3. Også inne i garderobssonen må være et stort speil. Over hele omkretsen bør det bli uthevet.

4. For å bruke dette rommet var det praktisk, det er nødvendig å hindre klær og sko. Ting er sortert av stiler og stablet i de aktuelle grenene.

5. For å raskt finne de ønskede skoene, kan du lage fotoblokker for ikke å se etter det rette paret i en haug med identiske bokser.

Tips for designere i arrangement av omkledningsrom (2 video)

Garderoarbeliggenhetalternativer i soverommet (84 bilder)

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Typer garderobe lagringssystemer og alternativer for utstyret deres | +62 bilder

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Typer garderobe lagringssystemer og alternativer for utstyret deres | +62 bilder

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Fortryllelse av garderobe i soverommet: interessante ideer for forskjellige forhold | +84 foto

Les mer