Hvordan dekorere en krage skjorte

Anonim

Kraven er et veldig viktig stykke skjorte. Alle vil være enige om at den skitne eller gale kragen ser stygg ut. Nå lærer du et raskt og enkelt alternativ, hvordan du pynter en skjorte krage. Vi plantet en liten speck, og på grunn av dette kommer til å dele med din favorittbluse, eller omvendt, vil du bli kvitt nesten nye, men unloved skjorter? Ikke skynd deg å kaste dem ut, prøv å gi dem en ny sjanse, men vi vil hjelpe deg med glede.

Hvordan dekorere en krage skjorte

Hvordan dekorere en krage skjorte

Nødvendige materialer og verktøy:

  • Bluse eller skjorte med en krage som holder skjemaet godt;
  • kunstige perler i flere størrelser;
  • Rhinestones, perler, gamle øredobber, perler, kjede, halskjeder, armbånd - alt som kan sys manuelt;
  • nål med tråd;
  • saks.

Sy store perler til krage

Vi går videre til Master Class - hvordan å dekorere skjorten på skjorten. For disse formål vil vi trenge mange perler, rhinestones, gamle perler, halskjeder, halskjeder og alt som kan bli sådd til skjorten. Jeg kjøpte blusen i Kommisjonen Store og først studerte jeg alle slags blader dekorasjonsalternativer. Men siden jeg ønsket å få noe originalt og eksklusivt, bestemte jeg meg for ikke å kopiere, men skape en vakker og uvanlig med mine egne hender. Skjorten av skjorten må være veldig tett og velbeholder formen og bør ikke deformeres av vekt av innredningselementer. For dekorasjon, jeg brukte: gamle bestemor perler, kunstige perler, vintage øredobber, krystall og vakre slaktere.

Når du forberedte alle nødvendige materialer, start kjøring: å begynne med, plasser de største detaljene på kragen for å vurdere visuelt, da de ser på de valgte stedene. Ta nå en tråd med en nål og skriv dem inn i kragen, og mellomrommet mellom dem fyller ut gradvis mellomstore perler og perler.

Artikkel om emnet: Sauron Hjelm Gjør det selv

Hvordan dekorere en krage skjorte

Hvordan dekorere en krage skjorte

Vi er ferdige med kragen

Nå sy store, mellomstore og mindre rhinestones, perler og perler for å gi en krage til dybden av tekstur. Send alle dekorasjoner, fylle venstre mellomrom til du får det resultatet du vil ordne. Vår eksklusive innredning av kragen er klar!

Hvordan dekorere en krage skjorte

Hvordan dekorere en krage skjorte

All genial er enkel, så i denne prosessen er det ingen spesielle hemmeligheter med dyktighet - stol på dine ideer og, selvfølgelig, forberede beslagene til å tenke på mønsteret på kragen, skyve ut hva du klarte å finne.

Hvordan dekorere en krage skjorte

Hvordan dekorere en krage skjorte

Hvis du ønsker det, så kan du dekorere lommene på skjorten. Bytte perler og rhinestones på slaktere, messingnitter og pigger, vil du ha en uformell, men ikke mindre interessant bilde.

Les mer