LED-panelet gjør-det-selv: Installasjonsregler

Anonim

Innholdsfortegnelse: [Skjul]

  • Fordeler og egenskaper av LED-paneler
  • Regler for installering av LED-paneler
  • Produksjon av LED-panel med egne hender
  • Noen anbefalinger

Det mest populære fokuset på bruk av LED-paneler anses å være deres bruk som belysning tak apparater i rommet til ethvert formål, både på kontoret og produksjonen. Sammenlignet med det vanlige belysningsalternativet, er LED-panelene preget av kostnadseffektiviteten, lang levetid og ekstraordinær lysstyrke.

LED-panelet gjør-det-selv: Installasjonsregler

LED-takpanelet er montert i Armstrong Type Hinged Ceiling.

Bekvemmeligheten med å bruke dem er ubestridelig som vanlig for oss. Eksperter vurderer LED-panelet med et utmerket alternativ som har blitt erstattet av allerede forældede lyskilder. Og hvis du trenger et ikke-standard alternativ, er utgangen for deg et LED-panel med egne hender.

Økonomien til LED-belysningsanordninger har blitt vist ikke lenger en gang. Det skyldes dette med en liten mengde energiforbruket og, merkelig nok, lang periode med drift. Slike LED-belysning er i stand til å arbeide for 100 tusen timer.

Fordeler og egenskaper av LED-paneler

LED-panelet gjør-det-selv: Installasjonsregler

Tegning av et boble LED-panel.

Så, som allerede nevnt ovenfor, er dette belysningsalternativet egnet for alle lokaler, alt fra kontor og slutt med produksjonen. Og LED-panelene har en rekke plusser. Disse inkluderer:

  • lang levetid;
  • kvalitetsbelysning (veldig hyggelig og behagelig for øynene);
  • enkel service;
  • ubetinget effektivitet;
  • Sikker bruk.

Når det gjelder livets komfort, er det spesielt mykt, mens de opprettholder lysstyrken. For kontorarbeidere er dette alternativet mest hensiktsmessig, siden på arbeidsplassen med nærvær av kunstig belysning, må de tilbringe en ganske lang periode.

LED-panelet gjør-det-selv: Installasjonsregler

LED-enhet.

Effektivitet. Denne kvaliteten er mest attraktiv for forbrukerne. Som nevnt ovenfor kan slike LED-paneler fungere opp til 100.000 timer. Og legg merke til at de på den tiden ikke trenger ekstra vedlikehold eller i implementeringen av lampene. Det tar litt tid å utføre installasjonsarbeid på å installere LED-paneler.

Artikkel om emnet: Rengjøringsgardiner på vekten: Er det mulig å unngå å vaske?

Sikker bruk er garantert av det faktum at bruk i produksjonen av høystyrke materialer. Og hvis denne funksjonen legger til egenskapene til LED-strømkilder, vil graden av sikkerhet for liv og menneskers helse stige til tider.

Tilbake til kategorien

Regler for installering av LED-paneler

Alle LED-paneler er beregnet for stasjonær intern bruk.

LED-panelet gjør-det-selv: Installasjonsregler

Enhet av LED-lampen.

Når det gjelder metoden for installasjonen, er det to hovedalternativer: suspendert metode og innebygd.

Oftest er installasjonen av LED-paneler på overflaten av det suspenderte taket laget. For å gjøre dette er standardpanelet ganske enkelt montert i stedet for en av takplatene. Installasjon er laget av innsiden av det suspenderte taket.

En annen metode for å installere LED-paneler gir en innebygd natur av arbeidet, hvor plassenes plassering kan være noe (tak, vegg, etc.). For å sikre produktet på installasjonsoverflaten, brukes spesielle festebeslag. Vanligvis er det inkludert. Vær oppmerksom på at overflaten som installasjonen av LED-panelet er laget, skal være høy kvalitet, det vil si, ikke å ha uregelmessigheter og skade.

LED-panelet gjør-det-selv: Installasjonsregler

Bygging av et boble LED-panel.

Her er noen viktige regler knyttet til installasjonen av LED-paneler, obligatorisk for implementering:

  1. All installasjon, vedlikehold og demontering av ovennevnte elementer kan bare utføres når strømmen er slått av.
  2. Det er nødvendig å eliminere muligheten til å kontakte LED-panelet med vann.
  3. Det er ikke tillatt å avsløre LED-panelet med de mekaniske effektene av typen vibrasjon eller påvirkning.
  4. Hvis huset til LED-systemet har noen skade, er det strengt forbudt.
  5. Sørg for å overholde overholdelsen av spenningen til de elektriske nettverkskarakteristikkene til LED-designen. Dens bruk er mulig ved en spenning på 220 V.
  6. Eksperter anbefaler ikke å bruke LED-enheter i rom som har økt fuktighet, da graden av fuktighetsbeskyttelse av denne enheten har en utilstrekkelig grad.
  7. Et nært sted å varme enheter er uakseptabelt.
  8. Installasjon av LED-panelet er ikke mulig dersom overflaten som den er installert, er preget av slik kvalitet som lett brennbarhet.
  9. Fraværet av en diffusor på LED-panelet eliminerer driften.
  10. Når et blinkende lys vises, eller reduserer lysstyrken, er det bedre å slutte å utnytte dette systemet.
  11. For sikker drift av designet er forutsetningen jordet.
  12. Vedlikeholdsarbeidet inkluderer en årlig inspeksjon, som inkluderer kontroll av panelet som skal oppdage forurensning, samt skade.

Artikkel om emnet: Hjulbalansering med egne hender

Tilbake til kategorien

Produksjon av LED-panel med egne hender

LED-panelet gjør-det-selv: Installasjonsregler

Enhet av LED-takpanelet.

Det skjer ofte slik at du prøver å velge et LED-panel i butikken som passer for din designeride, kan du ikke finne det ønskede alternativet. Til tross for at rekkevidden av disse belysningsinnretningene er svært store, oppstår det nødvendige systemet ikke. Det er i dette tilfellet at det er nødvendig å tenke på produksjonen av LED-panelet med egne hender. Mange kan bestemme at denne oppgaven er ganske komplisert og for eksempel av spesialister. Men dette er ikke tilfelle i det hele tatt, den strukturelle enheten av produktet er misunnelsesverdig enkelhet.

Som grunnlaget brukes glass vanligvis med en matt overflate. Dette kan være både et alternativ fra Plexiglas og et alternativ ved hjelp av gjennomsiktig plast. For å gjøre det klart, vil denne basen bli kalt skjermen. Bak ham er spesielle LED-chips. Bestemmelsen av spenningen forekommer gjennom strømkilden til den enkelte typen.

LED-panelet gjør-det-selv: Installasjonsregler

Typisk størrelse tak LED-panel.

Men disse er vanlige egenskaper. For å fortsette til produksjonen av LED-panelet må du først forestille deg hvordan det vil se ut.

Og for dette, ta et stykke papir, blyant og prøv å skildre designet du har oppfunnet. Hvis du eier en datamaskin på et tilstrekkelig nivå, kan du utføre LED-panelet med et spesielt program.

Etter at prosjektet er klart, er det nødvendig å beregne området på LED-skjermen. Du trenger ikke å være helt nøyaktig her, du kan trygt runde den resulterende verdien. Beregn området på panelet er nødvendig for å navigere med mulig strøm. Denne indikatoren vil direkte avhenge av lysstyrken.

Bestem hvilken belysning du trenger. Hvis panelet ditt er en kilde til dempet lys, så bare 1 W per 1 kvm. dm. Merk at når det brukes som en base (skjerm) av flerfarget glass, kan strømmen økes litt.

Artikkel om emnet: Slik fikser du Chalker på gardinene: Beregning av ønsket mengde og innstilling av ringene

For å installere LED-panelet må beregningen gjøres som et standardbelysningsalternativ basert på det faktum at en LED tilsvarer en konvensjonell lampe, hvis kraft er 10 W.

Tilbake til kategorien

Noen anbefalinger

Så, du vet allerede hvordan designen vil se ut, vi bestemte oss for sin kapasitet, det betyr at tiden er kommet for å bygge. Hovedbetingelsen for implementeringen av forsamlingen er sikkerheten til bruken av gjeldende chips.

Plasseringen av sjetonger er oftest selv i hele området av basen. Men hvis du vil at systemet ditt skal ha en forskjell fra standardalternativer, kan du eksperimentere. Festede sjetonger på skjermen krever ikke spesielle ferdigheter, det er ganske enkelt å gjøre det.

Når det gjelder å fungere, er det nødvendig å ta vare på tilstedeværelsen av en strømkilde. Plasseringen av plasseringen kan være både kroppen til selve produktet og den separat plassert blokk. Det siste alternativet vil ikke levere deg ulempe, da det er preget av en kompakt størrelse.

Du kan kjøpe de nødvendige sjetongene du og strømforsyningene i butikkene som spesialiserer seg på å selge lignende produkter. Der kan du også få den nødvendige konsultasjonen og anbefalingene om bruken av denne typen belysning.

Les mer