Menns rom med egne hender

Anonim

Menns rom med egne hender

Mannlig design, som regel, sørger for organisering og design av boliger i minimalismenes stil.

Det ser ut til at du fortsatt trenger en mann i sin personlige leilighet, hvor bor han alene?

TV, bord, sofa, kjøkkenutstyr og sett, dusj på badet.

Men å skape et rom for menn med egne hender, kan du gjøre det helt i forskjellige stiler, og dette skader ikke den mannlige naturen til boligen.

Mannlig minimalisme interiør

Hvis du ikke ønsker å være spesielt oppmerksom på stilen, følg eventuelle prinsipper og handlinger som er diktert av reglene i designere, det er ganske mulig å gi det indre av maskulinitet og brutalitet gjennom en slik organisasjon som det vil forbli mye ledig plass.

Ja, fylling av møbler og tilbehør som alltid mangler kvinner i menns design bør ikke være.

Selv på scenen for å kjøpe møbler for det mannlige rommet, må du finne ut, på hvilke steder som det blir installert.

Følgelig følger det av hvilken type hytte av leiligheten og hvor mange møbler du trenger, og deretter vurdere størrelsen og farger.

Mannlig minimalisme interiør er vanligvis rik på slike fargegrupper som:

  • brun;
  • Grå farger i det indre av det mannlige rommet;
  • blå;
  • Beige.

Også blå toner brukes som hjelpeskygger, og i form av bakgrunnen er det ofte svart og hvitt.

Menns rom med egne hender

Lysekronen i menns romdesign bør ikke variere spesielt elegante og skremte former, for det vil det være nok klassisk design.

Hvis lysene i rommet med det mannlige interiøret ikke er nok, kan du lokalt installere lampen i nærheten av tidsfordrivet.

Menns rom med egne hender

Når det gjelder innredningen, er det ofte ikke en vegginnredning i mannlige rom, men for eksempel utendørs.

Artikkel om emnet: Hvilket vev for gardiner er best å velge?

Perfekt passer inn i den minimalistiske designen til Mosaic, hvorfra gulvet er lagt ut. I en slik registrering kan det ikke være mange møbler, det er ikke noe tilbehør, og skjemaene som møblene er laget, vil være glatte, strenge og inkonsekvente, men samtidig vil fortynne utformingen av tofargemosaikken i spredt skjema.

Menns rom med egne hender

Arrangementet av møbler i det mannlige rommet med egne hender kan være merkelig: I nærheten av hjørne sofaen er det veldig praktisk å sette et bord, for eksempel fra glass og imøtekomme stolen i nærheten. Samtidig er tilfeldighetene i fargene ikke i det hele tatt et obligatorisk øyeblikk, fordi den mørkeblå sofaen, dekket med en myk klut, vil bli perfekt kombinert med en beige høye skinnstol.

Det viktigste som kombinerer møbler i minimalisme av mannlig design er nøytrale ingredienser og strenge av skjemaer.

Innredning av menns rom med egne hender

Som regel velger menn et minimum av innredning, vurderer det ikke en mannlig business - dekorere boliger. Det er imidlertid mange interessante alternativer for å dekorere interiøret ved hjelp av horn, hvis en mann elsker å jakte, kniver, hvis han elsker våpen.

Menns rom med egne hender

Et utmerket alternativ vil være installasjonen i den mannlige utformingen av hyllene med en minibar, der de skal lagres, om enn billig, ikke for lang eksponering, viner. Det viktigste er at det vil være en minibar som ikke vil tillate å bli kjedelig i en trist kveld.

Menns rom med egne hender

Det vil være flott å se på menns interiørdesign biljardbord. I et slikt rom kan en mann tilbringe tid med venner med en kopp whisky.

Menns rom med egne hender

Produkter til hjemmet med Aliexpress kan kjøpes i noen variasjoner. På dette nettstedet er det mange dekorative elementer for hjemmet og skaper en mannlig design med dem, som du ikke sannsynligvis finner i vanlige butikker.

Så, for det mannlige interiøret kan du kjøpe et bilde. Det vil ikke være noe mesterverk, men vil gi dine følelser.

Bilde i mennsrommet, skapt av egne hender, brukes vanligvis i en enkelt forekomst. En massiv ramme er ikke kjøpt for det, den er kombinert, og noen ganger smelter, med hovedveggbakgrunnen.

Artikkel om emnet: Facing paneler for fasaden av huset: under murstein, stein, tømmer

Mannlig romdesign i lys farge

Hvis en mann er følelsesmessig og aggressiv, som elsker å skille seg ut, er det ganske mulig å dekorere ethvert brutal eller strenge mannlige interiør ved bruk av flere lyse elementer. Så, røde og oransje farger passer for den rådende grå og hvit farge på interiøret.

Menns rom med egne hender

Bright farge i menns design Du kan lage en sofa, plassere oransje puter på den, kjøpe en myk rød lenestol, et glassbord med et lyst ben og står.

Rom for menn med egne hender kan være innrammet i svart-stil med lyse appelsinelementer som har forskjellige elementer, tegninger, utskrifter.

Menns rom med egne hender

For den mannlige romdesignen er etableringen av de indre hyllene i veggene karakterisert, men dette er relevant for romslige lokaler, samt for de som utvikler designet selv på reparasjonsfasen.

TVen er bedre å plassere en TV på veggen, som i prinsippet er relevant for enhver moderne type interiør, inkludert hann. Det er imidlertid viktig å velge et passende sted som er borte fra stativer, en garderobe eller stå med bøker, hvis rommet ditt har et lite hjørne med biblioteket.

Menns rom med egne hender

Du kan ordne en mannlig design i nesten hvilken som helst fargebeslutning, hvis bare det ikke motsette seg smaken. Samtidig, utformingen av toalettet, kan utformingen av kjøkkenet og gangen variere fra hovedstilen.

Så, i toalettet Mannrom, en steinmosaikk, lagt ut i horisontale lange striper på hele rommet, og det er ikke karakteristisk for toalett, kan gjøres helt lyst.

Menns rom med egne hender

Forresten, en utmerket måte ut for en mann er delt med en partisjon, hvis stedet tillater, til toalettet og et sted hvor toalettet vil være plassert. Praktisk og praktisk, og viktigst, rent mannlig!

Les mer