Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Anonim

Bilde

På grunn av de gamle trevinduene er det mange vanskeligheter. De åpner det hardt, det er vanskelig å vaske dem. Hver høst må holde sprekkene i de forfalskede rammene. Imidlertid er disse tiltakene ikke nok: om vinteren er frost fortsatt sabilisert i hjemmet. Hvis slike vanskeligheter er til stede, er det på tide å endre situasjonen. For det vakre livet er det nødvendig med nye vinduer. Bare hvordan å velge dem? Hvilke plastvinduer er bedre?

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Holdbare produkter må være laget av materialer av høy kvalitet. Det er også nødvendig å huske at populære modeller vanligvis er den mest gode.

Svaret på dette spørsmålet er ikke så komplisert.

Det er nok å vite at holdbare produkter må være laget av materialer av høy kvalitet. Det er også nødvendig å huske at populære modeller vanligvis er den mest gode.

Typer og funksjoner i profilen

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Den tykkere PVC-profilen og jo større antall luftkamre inne i den, den termiske isolasjonen ovenfor.

Grunnlaget for metall-plastvinduer er PVC-profilen. Hans hovedkomponent er galvanisert stål. Blant overflod av opsjoner er preferanse ønskelig å gi tyske produsenter. For eksempel, Proplex, Trocal, Kbe, Rehau eller Veka firmaer. Imidlertid har tyske produkter en minus - høy pris. Det er rimelige russiske kolleger. Bare her er kvaliteten på dem litt under det europeiske.

Det er også nødvendig å ta hensyn til graden av termisk isolasjon. Svaret på spørsmålet om hvilke plastvinduer som anses som det beste for hver region. Faktum er at tykkere PVC-profilen og jo større antall luftkamre i det, den termiske isolasjonen ovenfor. Det ønskede alternativet er valgt i samsvar med klimaet. For moderate breddegrader er det ganske nok ramme med en bredde på 60 mm med tre luftkamre. Men for sonene i det nordlige nord, trenger du en profil minst med fem kameraer.

Artikkel om emnet: Væske bakgrunnsbilder: Bilder, omtaler, ulemper, hva det er, sammensetning, fordeler og ulemper, video, typer, hvilke utseende, egenskaper, fordeler

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

GOST bestemmer at profilens ytre vegger må ha en tykkelse på minst 3 mm.

Et viktig punkt: GOST bestemmer at profilens ytre vegger må ha en tykkelse på minst 3 mm. Det er imidlertid produsenter som ikke overholder dette kravet og produserer rammer med ansiktsbelegg på 2,5 mm. Slike produkter har en mindre styrkemargin og tjener ikke lenge.

Den forbedrede liner er grunnlaget for profilen. Dens funksjon er en økning i stivheten i strukturen og stabiliseringen av skjemaet. GOST lar deg bruke bare galvanisert stål for fremstilling av en forbedret liner. Metallykkelse skal være fra 1,2 til 2 mm. Imidlertid prøver noen produsenter å redde her. Noen ganger gjør en forsterkende liner for tynn (0,5 mm) eller et svart metall brukes til fremstilling.

Moderne produsenter er klare til å oppfylle noe innfall. Det er mulig å kjøpe PVC-profilen til et bredt utvalg av nyanser. Imidlertid tilhører de mest populære fargeløsningene lysetoner. Den hvite fargen er spesielt etterspurt.

Fittings og glass tilbehør

Funksjonsutstyr - åpning og lukking av sash. Metall-plast vinduer er døve, svivel-folding og svivel. Graden av åpningen avhenger av utformingen av beslagene. Du kan velge noe alternativ. Ifølge GOST-ordrer, bør bare stål brukes til å produsere tilbehør. Bare dette metallet er i stand til å motstå lasten opptil 100 kg og gi flere åpninger og lukking av sash.

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Funksjonsutstyr - åpning og lukking av sash. Metall-plast vinduer er døve, svivel-folding og svivel.

Double-Barker utfører flere funksjoner. På den ene siden beskytter den rommet mot kaldt, vind og fuktighet, og derimot gir en vakker panoramautsikt og hindrer ikke penetrasjon av lys. Glasset kan være enkelt, dobbelt eller trippel. Dens utvalg avhenger av klimatiske egenskaper i regionen. I vårt land er doble glassinnkvartering i den største etterspørselen. Det ser slik ut: To briller er hermetisk forseglet med hverandre ved hjelp av en spesiell fjernkontroll. Denne rammen har i sin sammensetning et stoff som absorberer fuktighet. Mellom brillene er vanligvis luft. Imidlertid, for større termisk isolasjon og støyisolasjon, pumpes produsenter noen ganger i glass inert gass eller skape et vakuum.

Artikkel om emnet: Seng Dimensjoner: Enkelt, engangs, dobbelt

Også beskyttelse mot infrarød stråling ble oppfunnet for bedre varmebevarelse. For å gjøre dette påføres et spesielt belegg på glasset. Så det er mulig å bevare varmen om vinteren lenger, og om sommeren - kulde. Samtidig mister brillene ikke sin åpenhet.

Installasjon og installasjon

Etter at de beste plastvinduene er valgt, har det kommet for å installere dem. Selv om de beste arbeidstakere er invitert til dette, vil installasjonssekvensen aldri bli overflødig.

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Installasjons- og installasjonsverktøy: Perforator, nivå, installasjonsskum og pistol.

Nødvendige verktøy:

  • Perforator;
  • skum for montering og pistol;
  • meisel;
  • nivå;
  • Saks for kutting av metall;
  • Selvtillitskruer, ankre og monteringsplater.

Det første trinnet er målinger. Siden et vindu som har sine egne egenskaper, er det nødvendig å utføre målinger hver gang, og ikke bruke standardberegninger.

Trinn andre - Installasjon. En ramme av vinduet settes inn i vinduets åpning, så er den festet med ankre eller monteringsplater. Ved hjelp av et nivå er designet justert. Deretter er klaffene hengt og doble vinduer settes inn. Deretter er hele installerte designet kjempet på kantene.

Her er hovedtrekkene til god håndtering av plastvinduer. Det er ikke noe komplisert her. Nok oppmerksomhet, nøyaktighet og grundighet.

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Hvilke bedre plastvinduer velger (foto og video)

Les mer