Nederlandsk stil i interiøret

Anonim

Nederlandsk stil i interiøret

Holland er kjent, ikke bare av hans fremragende sjøfolk, vakre tulipaner og vindmøller, en annen funksjon i dette landet er en unik stil for bolig. Nederlandsk stil i interiøret kan beskrives i tre ord - enkelhet, komfort, komfort. Dette er en utrolig hjemmekoselig stil, der det virkelig ønsker å slappe av og slappe av både moralsk og fysisk.

Hvor gjelder den nederlandske stilen?

  1. Det anses å være tradisjonelt å designe private hus og hytter i nederlandsk stil.
  2. Det er også mulig å bruke denne stilen når du designer en konvensjonell urban leilighet, fordi den ikke pålegger kravene til størrelsen på boligen. Det er teoretisk, de nederlandske stylistikkene kan innføres selv i små en-roms leiligheter.
  3. Kafeer og restauranter er en annen vakker plattform for salg av nederlandsk stil.

Nederlandsk stil i interiøret

I alle fall, uansett hvor du har valgt, er det nødvendig å fokusere på enkelhet, komfort og praktisk design.

Romdekorasjon

En av de strenge kravene som den nederlandske stilen fremsatt er i bruk av naturlige materialer. For eksempel vil en stor mengde plast i interiøret helt ødelegge alt ditt design.

For gulvdekorasjon er parkett best egnet. Men gitt verdien av denne gulvbelegget, kan den erstattes med laminat. Hvis du bestemmer deg for en slik substitusjon, sørg for at laminatet er så høy kvalitet og ligner på naturlig tre. Den andre versjonen av gulvbelegget er en keramisk fliser, stilisert under stein. Begge fliser og parkett skal være i mørke farger. Det vil markere alle møbler og tilbehør.

Veggene bør kontrast med gulvet og være i lyse farger, for eksempel beige, blå, gul. Nederlandsk stil ønsker velkommen bruk av røde murstein for veggdekorasjon ikke bare utenfor huset, men også inne. En slik rød murstein kan godt være en del av interiøret, dessuten er det praktisk å dele rommet på sonene med den. Vegger fri fra murstein er verdt å håndtere gips. Du trenger ikke å velge utsøkte og dekorative alternativer. Grov stor gips er det perfekte alternativet at det ubehandlede utseendet vil gi veggene.

Kunstige kunstige blomster i interiørhuset

Nederlandsk stil i interiøret

Takbjelker - Bokstavelig obligatorisk del av interiøret, selv om du bor i en urbane leilighet. Det er veldig viktig å velge fargen på bjelkene under fargen på gulvbelegget. Takbjelker er ikke egnet for de minste rommene. I dem kan taket bare males i hvitt for å visuelt øke rommet.

En annen ting som du trenger for å være oppmerksom på dekorasjonen av rommet i nederlandsk stil, er vinduene. Hvis du er engasjert i byggingen av ditt hjem eller sommerhus, kan du prøve å lage vinduer så store som mulig, "passende" til trerammer. Egentlig vil dekorere Windows-vinduer (for eksempel film). Lys farget glass gjør hele rommet muntert og gledelig. Men fra gardinene og gardinene, hvis det er mulig, er det bedre å nekte. De brukes vanligvis ikke i nederlandsk interiør. Hvis uten gardin, er det ikke nødvendig å gjøre uten gardinen (vinduet ditt går på en travel gate), begrense det tynne tetningsgardinet.

Nederlandsk stil i interiøret

Farge og lys

I nederlandsk stil er det fem rådende farger - brun, burgunder, blå, beige og gul. Disse fargene skal være hoved og mainstream, og de resterende nyanser kan utfylle dem. Vær oppmerksom på at i hvert rom hjemme vil herske din farge:

  1. For nederlandsk mat, alle nyanser av mørkbrun er best egnet. For eksempel kan et kjøkken sett med naturlig tre av mørke bergarter godt dekorere kjøkkenet ditt.
  2. Alle de lyseste tonene er egnet for soverommet. Det vil si at du kan velge hvilken som helst maling fra det ovennevnte, og det brukes ikke i mettet, men i den mest fortynnede variasjonen.
  3. Hovedfargeregelen for den nederlandske stuen er at alle farger skal være varme. For eksempel vil en mettet gul farge bli godt kombinert med rød-rød murstein murverk.
  4. På badet, prøv å bruke beige farge. Hans metning vil avhenge av størrelsen på badet (desto mer bad, rike på beige skyggen). Du kan bruke blå og rosa farger som fargeakenter på badet.

Artikkel om emnet: Håndklehengere på badet

Nederlandsk stil i interiøret

Lyset i nederlandsk design må nødvendigvis være myk og diskret. Hovedkilden til lys er et stort vindu. De resterende lyskildene må være punkt. For disse formål kan du bruke lamper, styling under gatelys, lamper i myke lampensholdige.

Nederlandsk stil i interiøret

Valg av møbler

Alle møbler du vil bruke i det nederlandske interiøret må være massiv og enkel (i enkel form). Møbler kan også være selv uhøflig. Sofistikasjonen av møblene forråder små, ved første øyekast, mindre nyanser, som buede ben i bordet eller stolene. For møbler innredning, skinn og glass er best egnet.

Et typisk nederlandsk møbelobjekt er en tre garderobe for retter med hyller og glassdører. Bak glasset er vanligvis malt vakre retter, som bærer ikke bare funksjonelle, men også dekorative. Som regel settes porselenplater og kopper i lyseblå farger på hyllene. En like viktig attributt av interiøret er en peis som skal skilles av murstein eller keramiske fliser.

Nederlandsk stil i interiøret

Resten av møblene er brukt i enkelte rom. Så, for utformingen av stuen trenger du en massiv tre vintage (eller kunstig alderen) bryst. For kjøkken - et massivt bord, suppleres med kurvstoler. For et soverom - mer elegante møbler, som en seng med buede ben og et raffinert hodegjerde og miniatyr nattbord.

Nederlandsk stil i interiøret

Nederlandsk tilbehør

Hele nederlandske interiøret er praktisk og rolig, derfor vil forståelig og vakkert tilbehør passe godt i det, og de utsøkte maleriene i inntrykksstilen vil se overflødig ut. Her er bare noen få eksempler på vellykket tilbehør til en leilighet eller et hus i den nederlandske stylisten:

  1. Bilder på marine temaer og annet hav tilbehør (ikke glem, navigering på nederlandsk i blodet).
  2. Bilder og graveringer av nederlandske artister.
  3. Blomster er i live i potter og vaser, samt kunstig kvalitet.
  4. Keramiske vaser. Vaser i form av krukker vil se spesielt godt ut.
  5. Metal Candlesticks.
  6. Geografiske kart og glober. Kort Det anbefales å velge en flotte funn stilisert under tiden.
  7. Objektene i det gamle nederlandske liv, for eksempel dekorative spindler.

Artikkel om emnet: Blinds av stoff med egne hender enkelt og raskt

Nederlandsk stil i interiøret

Les mer