Slik reparerer du tørketrommel for sengetøy

Anonim

Ganske hyppig situasjon når det kreves presserende reparasjon av klesvask tørketrommel. Siden moderne produkter ikke utføres veldig bra, kan en slik sammenbrudd forekomme når som helst. Spesielt skuffende når det skjer umiddelbart etter vask, om nødvendig, rave våt rent sengetøy. Det er i en slik situasjon at du raskt kan reparere enheten og løse problemet som er dannet.

Reparasjon tak tørketrommel for sengetøy

Slik reparerer du tørketrommel for sengetøy

De fleste av produktene som er beregnet for tørking av sengetøy på Loggia, er produsert i Kina. Dessuten er det ikke veldig høy kvalitet. Derfor, en ganske hyppig situasjon, når noen elementer mislykkes. En av de vanligste varianter av sammenbrudd av slike tørketrommel er genereringen av gir, som beveger tauet. Det skjer fordi det er laget av plast. Naturligvis er tauet tørket og tauet.

Utgangen er enkel hvis det er en ekstra analog ved hånden. I en slik situasjon er prosedyren som følger:

  • Passatias trekker ut en metallstud som holder et utstyr.
  • Feilaktig gjenstand fjernet fra spesielle spor.
  • I stedet for det er et nytt metallhjul installert.
  • Festet med samme metallstang.

Når du sjekker ytelse på friksjonstidspunktet, kan det gjøres en liten knirk. I dette tilfellet må stangen smøres med maskinolje. Dette vil redusere prosessen med metallfriksjon på metall og tjene som et godt smøremiddel. Bruken av solsikkeolje anbefales ikke, da det kan føre til dannelsen av en plakett og den påfølgende sviktet i en erstattet del.

Du kan finne den nødvendige whey i den gamle symaskinen. Gears i gamle modeller ble brukt til våt tråd.

Reparasjon av gulv bærbar tørketrommel for sengetøy

Slik reparerer du tørketrommel for sengetøy

De som stadig bruker slike gjenstander, oppstår periodisk spørsmålet: Hvordan reparere tørketrommel for sengetøy, som plutselig brøt ned. De fleste skjer to alternativer for deres sammenbrudd. I det første tilfellet, metallstenger, som angivelig var "sveiset" til rammen. Og denne setningen er ikke forgjeves skrevet i sitater. Kvaliteten på fikseringen er vanskelig å nevne annerledes, siden etter et halvt driftsår går tørketrommelen ca. 50% av stengene fra rammen. I det andre tilfellet, nedbrytingen, er beina brutt fra hoveddelen av produktet, som ikke tillater ytterligere bruk.

Artikkel om emnet: Hvordan slå bakgrunnen på Bried Walls og forberede overflaten?

Se på videoen, hvordan å reparere tørketrommelen riktig for sengetøy uten sveising:

DIY Reparasjon av Metal Crossbars

Det er flere måter å knytte en tverrbjelke med hovedrammen. Listen vil begynne med den enkleste, og avslutte den mest komplekse vedleggsmetoden:
  • Implementering med bruk av nylon screeds.
  • Fest med ledning.
  • Med kald sveising. Metoden er ganske enkel, spesielt siden instruksjonene for bruk er festet på pakken.
  • Lodd en lodding jern.
  • Bor i hushullet. Stangspissen er ca. 0,5 - 1 cm slått ned. Dermed bør det borede hullet i rammen falle sammen med bøyningsstedet. Etter å ha utført alle manipulasjoner, sett inn en bøyd ende i en ramme og å slakte med et bånd.
  • Den høyeste kvaliteten kan kalles tilkoblingen av pausepunktet ved hjelp av konvensjonell sveising. Sannt, for å gjenopprette den normale utsikten, må tørketrommelen male. Denne metoden er plassert i det siste stedet i vanskeligheter, siden det ikke har en sveiseomformer.

Hvis du bestemmer deg for å kjempe mot et sortert sted, er det tilrådelig å koke alt for tilkoblingsstedet på detaljene på samme tid. Dette forhindrer de etterfølgende sammenbruddene av tørketrommelene som uunngåelig vil følge.

Vi anbefaler at du ser på videoer, hvordan du selvstendig reparerer tørketrommelen for sengetøy:

DIY Reparasjon av ben

Slik reparerer du tørketrommel for sengetøy

Reparasjon av ben tørketrommel for sengetøy

Når metallbenene bryter, vil en romføner kreve en litt mer styrke og tid for å gjenopprette produktet. Du kan gå ut av posisjonen på to måter. Den første er å anvende sveising. I dette tilfellet, nedbrytes nedbrytingen om nødvendig. Det kan være nødvendig å fortsatt trenge en liten justering av rørene med en hammer (hvis de var bøyd). Som før, etter å ha jobbet med sveising, er det ønskelig å male produktet. Dette vil gjøre det til et mer respektabelt utseende.

Den andre metoden for å reparere bena på tørketrommelen innebærer deres komplette erstatning. I byggbutikken skal tre skinner kjøpes (ca. 7 monterte målere kan være nødvendig). Slip 4 identisk i lengden på en lengde på en og en halv meter lang, gjør to tverrfelt fra dem. Den ene siden av beina for å fikse med metallplater til hovedrammen, og i den andre for å lage små utsparinger der forbindelsen oppstår.

Artikkel om emnet: Selvlivende gulv: Fordeler og ulemper applikasjoner i leiligheten

For at de skal utvikle seg, kan du bruke boltene, det viktigste er ikke å stramme dem til slutten. Fra det gjenværende måleresegmentet av skinnen, så 2 hoppere og trukket tilbake med selvtestere, en på hver side av bena. Med et begrenset budsjett og manglende evne til å bruke verktøy for å bare drysse beina av ønsket størrelse og fikse dem til basen ved hjelp av et bånd eller et bånd.

Noen metoder for uavhengig reparasjon av hjemme tørketrommel kan åpenlyst kalles blasfemisk. Men faktum i saken er at hovedmålet å avsløre metodene for rask uavhengig reparasjon av tørketrommelen med egne krefter med minimal kostnader.

Les mer