Hvordan sy en mannlig pose med egne hender

Anonim

Slik syr du en kvinnelig pose og om hvordan du skal bruke den, er mange masterklasser skrevet. Om mannlige poser - faste egenskaper til en stilig mann, sjelden, hvor du kan lese. Men online magasinet "håndlaget og kreativ" kommer til å rette opp denne pregen! Hvis du fortsatt tror at du ikke trenger en mannlig bag - fortsett å kaste alle de små tingene i lommene og ikke belaste deg selv med ekstra detaljer. Og hvis det er viktig for deg bestilling og komfort i mine personlige ting - så les denne masterklassen og finn ut hvordan du syr en mannlig veske med egne hender. En slik modell er veldig kompatibel og vil ikke skape ekstra ubehag.

Hvordan sy en mannlig pose med egne hender

Hvordan sy en mannlig pose med egne hender

Nødvendige materialer og verktøy:

  • Godt tett vev 120 cm lang og 137 cm bred;
  • Bomull fôr - 50 cm lang og 137 cm i bredden;
  • Dublerin 140cm med 114 cm;
  • Zip eller glidelås - 30 cm;
  • Interessant spenne for en mannlig bag;
  • Metall tips for å lage en stropp;
  • bomullstråder egnet for poser;
  • Millimerary papir for vårt mønster.
  • For å gjøre rammen, trenger du 1 stykke Dublerin og ett stykke av hovedstoffet;
  • for belter - 1 stykke fra hovedstoffet;
  • For folding toppen - på et stykke av hovedstoffet og på et stykke dublerin;
  • For glidelås, er det nødvendig med et stykke fôrdubler og det samme store stoffet;
  • For fôr, bruk to stykker fôr stoff;
  • For indre lommer - et stykke fôrstoff;
  • For en lomme på en folding topp - 2 stykker av fôr stoff.

Fest Dublerin

Til å begynne med fester vi Dublerin til alle detaljene i vår bag, hvor den må brukes. Du kan lim det med et vanlig jern og nødvendigvis fra innsiden av delene.

Artikkel om emnet: Booties-Bunnies Hekle med diagrammer: Master Class med bilder og video

Gjør belte

La oss nå lage et belte: for dette, ta detaljene i beltet vårt og vil være i halvparten av forsiden langs den lengste siden. Glattet og sy. Bare den ene siden av beltet er nødvendig, så kutt hjørnene. Etterpå vender vi delen av beltet innvendig ut og trykker slik at den lange sømmen er i midten. For å fullføre, legger vi på den første delen av spenne og metallspissen på det andre elementet.

Vi forbereder fôr

Fra den øvre lommenes øvre kant begynner vi 6 mm, deretter den øvre kanten bøyes med 2 cm og bruker. Vi opplever de samme handlingene med opptak til sømmer i resten av lommenes sider. På forsiden av en detalj blinker vi denne lommen. Deretter påfør deretter forsiden av fôr for posen og detaljene i foldingstoppen. Det samme er gjort med gjenværende detalj av posenforingen og foringsdelen, søm på sidene. Nå er det nødvendig å blinke endene av den nedre sømmen, og koble deretter siden og nedre sømmen for å få en skråskutt.
Lag en lomme for folding topper

For dette formålet bruker delen av den andre toppen på ansiktslåsbaren. Kuttkretsen for lommen må blinke med hensyn til lynlengden på halvparten av glidelåsen. Låsebar Utnytte ansikts ansikt. Nå må du imøtekomme delen av den andre sammenleggbare toppen og glidelåsen, forsiden av hullet i midten. Fra den nederste kanten av festebordet må du sy en stykke lomme, fest dem til forsiden. Deretter gjør du en annen søm langs sømmen, og snu fôret. Nå må vi fikse kanten av glidelåsen og den delen av lommen, og sy deretter til lommen og glidelåsen.

Hvordan sy en mannlig pose med egne hender

Hvordan sy en mannlig pose med egne hender

Hvordan sy en mannlig pose med egne hender

Samle karcassen

På sidesømmen er det nødvendig å justere og bøye rammen, deretter blinke og glatte sømene. Etter justering av sidesømmen i midten av den nedre sømmen må du lage en skrå kutt. Nå kan du slå posen utover. Vi søker og utjevner toppen av veskenesammen og foldedelen. Deretter setter du i fôrene for våre poser rammen. Vi blinker alle kantene på posen og den lente toppen. Punching på sømmen kuttet.

Artikkel om emnet: Khokhloma Maleri: Mønstre for nybegynnere, stenciler og mønstre med bilder

Hvordan sy en mannlig pose med egne hender

Seer stropp

Videre snu posen og blinker den åpne posen i en sirkel og toppoppgangen. Send stroppen på 10 centimeter under toppen av posen og produsere den i spenne for å justere lengden på beltet. Så, fra denne mesterklassen lærte du hvordan du syr en mannlig veske med egne hender.

Hvordan sy en mannlig pose med egne hender

Les mer