Pute med en bue med egne hender

Anonim

Nå veldig populær, populær, og samtidig ikke en kostbar metode for å skaffe mange elementer av alle og innredning, er deres skapelse personlig. I dag vil vi fortelle om putene. Tross alt er puten i hvert hjem, og hver av oss gir de komfort og komfort. Men vi vet at puten også kan bli et utmerket innredningselement. For eksempel vil en pute med en bue med egne hender, som kan gjøres uten mye innsats, sikre det unike hjemmet ditt.

Pute med en bue med egne hender

Nødvendige materialer og verktøy:

  • Grunnleggende klut for putevar og bue;
  • tråder i tonevev;
  • Portnovo nåler;
  • saks;
  • symaskin.

SEJ Bant.

Denne interessante puten med en bue med egne hender vil være en elegant dekorasjon av interiøret ditt. Først av alt må du måle puten din og kutte to firkanter av samme verdi. Klipp et bredt rektangel fra stoffet. Deretter brett det i halvparten. Stopp langs de lange og korte sidene, og la en liten åpning åpen. Fjern på forsiden. Jeg mottok arbeidsstykket og klem hullet. Det var det største rektangelet. Klipp deretter et annet rektangel fra stoffet, men mindre. Brett det i halv og trykk langs alle sider, og la et lite hull. Fjern rektangelet på forsiden og klem hullet. Det vil være den viktigste buen. Klem senteret med fingrene og hold på symaskinen. Du bør få harmonica. Nå er det på tide å lage en stripe som vil holde en bue. Klipp fra stoffet det siste rektangelet i den minste størrelsen. Brett det i halvparten og trykk langs lange sider. Fjern rektangelet ut og brett sidekanter sammen. Strekk på symaskinen langs de korte sidene og kutt opp for mye. Deretter behandler sidekanten med en zigzag-linje eller overlock. Sett inn to rektangel i en liten stripe. Første stor, deretter medium. Plasser stripen i midten.

Artikkel om emnet: Master Class på en dukkepakket med egne hender: Dekorator og Beregin

Pute med en bue med egne hender

Send til puten

Nå nyter du en bue til putevaret. Sikre portno-pinsene på forsiden i midten av den store buen. Plasser kantene mellom forsiden og baksiden. Fjern på feil side. Feie langs alle sider av putevaret, forlater hullet for å slå produktet på forsiden og sette puten. Etter alle sider er sydd, slå ut. Sett den kokte puten i hullet. Klem forsiktig hullet igjen. Klar! Hvis du ønsker det, kan du underholde glidelås eller lage en putevar med lukten.

Pute med en bue med egne hender

Pute med en bue med egne hender

Pute med en bue med egne hender

Pute med en bue med egne hender

Les mer