Armbånd-wubble med egne hender fra tråder for et barn med bilder og videoer

Anonim

Objektet anses å være emnet som er i stand til å beskytte en person mot en ond effekt på utsiden. I tillegg er slike talismans i stand til ikke bare å ha en beskyttende effekt, men også for å tiltrekke seg lykke til, finansiere. Mange mennesker som lever et offentlig liv eller har store mengder penger, har visse beskyttende ting med dem. Så hvorfor kjøpe for store penger hva som kan gjøres uavhengig. I den nedenfor vil masterklassene bli beskrevet hvordan du kan lage en armbånd wubble med egne hender. Samtidig vil etableringen av et slikt magisk symbol ikke være mye arbeidskraft. Og når det allerede er vant til å bli utnevnt, vil det være i stand til å beskytte huset mot ulike negative konsekvenser, en bil og til og med for et barn.

I prosessen med å produsere et armbåndsavgifter med en viss energi i sin skaperen. Derfor, under etableringen av denne dekorasjonen, er det verdt å ha rene tanker, en positiv og tro at han vil få forsvaret at en person regner med. Vi er vant til det faktum at i utgangspunktet beskyttende armbånd kan se ut som en rød tråd, så er det ikke. Slike tilbehør kan fortsatt gjøres på en slik måte at de dekorerer håndleddet til eieren.

Armbånd-wubble med egne hender fra tråder for et barn med bilder og videoer

Armbånd-wubble med egne hender fra tråder for et barn med bilder og videoer

Beskyttende broderi

Det antas at det sterkere armbåndet antas å være den sterkeste. Siden antikken ble et stort antall beskyttende symboler opprettet, som også brukes i kamre. Slike symbolikk brukes ofte i noen champs og ikke bare i armbånd, men også når broderi klær, halskjede og andre. Slike metoder blir ofte ty for å beskytte barnet. Tross alt er det barn rent og forsvarsløst, og det tiltrekker alltid noen dårlige ønsker. Når du skaper et slikt armbånd, er det verdt å være spesielt oppmerksom på hva mesteren tenker i arbeidsprosessen, fordi energikraften til beskyttende dekorasjon vil avhenge av det.

Artikkel om emnet: Gel stearinlys med egne hender hjemme med bilder og video

Å skape det er nødvendig:

  • Linen materiale av blå farge eller grått lerret;
  • tråder i fargen på linet av lin eller klor;
  • Treperler for å lage en feste.

Vi tar materialet slik at det er 16 cm lang, og høyden var 24 cm - kryss. Lengden på produktet vårt kan justeres avhengig av håndstørrelsen, vi forlater 1 cm for festeanordningen. Vi begynner å brodere, mens vi trekker tilbake 2 krysshår fra forseglingen ovenfra og på venstre side. Fra under, må vi også holde 2 krysshår. Vi fullfører mønsteret i samme avstand, som i andre deler.

Armbånd-wubble med egne hender fra tråder for et barn med bilder og videoer

Mønsterbroder med kors i henhold til ordningen.

Essensen av en slik veving er å mestre flere knuter for å fikse strengen på tidspunktet for begynnelsen av skapelsen og på slutten. I vårt tilfelle må du lære å gjøre direkte og reversere noduler.

Vi tar streng med to farger, for det meste er rødt og hvitt, lengden skal være omtrent en meter. På bordet for å dekomponere trådene og konsolidere for enkelhets skyld ved hjelp av Scotch. Du kan bruke annen metode for fiksering, som vil være mer egnet for alle.

Regionen forlater uberørt, vi begynner å lage knuter med en slik sekvens, som angitt i ordningen. Når mønsteret utføres til enden, på begge sider av armbåndet flettet for bekvemmeligheten av å binde.

Armbånd-wubble med egne hender fra tråder for et barn med bilder og videoer

Dekorasjon fra tråden

Det antas at de armbånd som oppfylles uavhengig, har samme energi som kan beskytte en person. I folket er det en mening at det er overlappet på hånden laget av tråder av bare røde, i seg selv den sterkeste beskyttelsen. Men moderne mestere har lært å lage elegante armbånd fra flere toner av tråder. Så i vår Master Class bruker vi ikke en farge.

Hva trenger vi:

  • streng av forskjellige farger;
  • saks;
  • Scotch.

Artikkel om emnet: Heklehest: Ordningen og beskrivelsen av den afrikanske tegningen fra motiver

Armbånd-wubble med egne hender fra tråder for et barn med bilder og videoer

Fra hver glider, strekk likeverdige tråder og kjør til albuen og kuttet av. Nå må vi dekomponere trådene i fargen, hver har sine egne preferanser. Fest en streng til bordet ved hjelp av en scotch.

Vi vil bruke den enkleste måten å veving på. Vi tar den første strengen og gjør vanlige knuter med hver påfølgende tråd så lenge arbeidstråden er sist. Ifølge samme ordning, strikk knutepunktene og med den andre tråden, blir den den andre raden.

Så vi jobber med hver tråd. Når den første tråden igjen viser seg å være primær, gjentar vi alt igjen.

Armbånd-wubble med egne hender fra tråder for et barn med bilder og videoer

Armbånd-wubble med egne hender fra tråder for et barn med bilder og videoer

Antallet rader som vil være med nodulene, vil være den fremre delen av vår overag. Nå som den ønskede armbåndslengden dannes, er de gjenværende trådene sladder i form av fletninger. Dette må gjøres for å binde seg på håndleddet. Pass på å prøve det resulterende armbåndet. Når lengden er tilfredsstillende, danner vi på slutten av vevingen en knute og kutter strengen.

Video på emnet

Denne artikkelen presenterer et videosvalg, som du kan lære å veve armbånd-wubbles med egne hender.

Les mer