Tre trapper og deres fordeler [funksjoner av forskjellige raser]

Anonim

- Tilstedeværelsen i andre etasje gjør at du kan øke området av privathuset uten å utvide rommet okkupert. For fri bevegelse rundt huset krever en tarmtrapp, som skal ha ultimate styrke og pålitelighet. Trappen i andre etasje er et utmerket alternativ for de som setter pris på kvalitet, miljøsikkerhet, holdbarhet og utmerket utseende. Den relativt små vekten av designet fra arrayet skaper ikke en stor belastning på husets lagervegger.

Stige

Årsak til populariteten til tretrapper

Træret er den eldste av materialene som brukes i konstruksjon. Fra arrayet er det trapper av enhver design og konfigurasjon, som vil bli et elegant tillegg av dekorasjon.

Følgende positive partier kan noteres:

  • Materialets naturlige natur, som etter industriell behandling, beholder miljøvennlighet;
  • Plastisiteten og enkel behandling gir deg mulighet til å lage en rekke produkter;
  • Luksuriøst og elite utseende av trapper;
  • lav vekt reduserer byrden på grunnlaget for strukturen;
  • Materialets holdbarhet, på grunn av hvilke elementene vil tjene gjennom årene;
  • Bred prisklasse, avhengig av variasjon av tre og konfigurasjonen av trappen.

Installasjon av en tretrapp krever ikke bruk av spesialutstyr. I tillegg kan installasjonen utføres i et rom med en allerede fullført utvendig trim.

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer av tretrapper

Bruken av et naturlig utvalg gir deg mulighet til å oppnå interessante resultater med et eksternt utseende og utføre trapper av lengde og i enhver stilistisk løsning.

Avhengig av type og strukturelle funksjoner, kan trappen i andre etasje bestå av følgende elementer:

  • Vakter og boosters. Støtteedelene av produktet varierer i hverandre av den geometriske formen og metoden for å feste trinnene.
  • Shorty og contemperation. Den første er delt inn i vanlig og fettet, den andre representerer den vertikale delen av scenen.
  • Gjerder. Består av elementer som rekkverk, balusters, referansestativ, kan også være laget av tre, alternativer fra metall er mulig.
  • Returnere polakker. Disse bærer elementer, uten som installasjonen av en stige av noe slag er umulig.
  • Lekeplass. Det er et mellomliggende element som forbinder trapp marsjerer. Oftest oppstår i vinkel og p-formede trapper.

Artikkel om emnet: Egenskaper ved utformingen av gangen med trapp og mulige alternativer for arrangement | +70 bilde

Hva er trappen
Konstruktive elementer av trappen

På videoen: Hovedtyper av trapper.

Hjørne

Slike produkter er et egnet alternativ for de som setter pris på lakonicitet, funksjonalitet og originalitet. Har en rekke konfigurasjoner, kan være M-formet og P-formet.

Inter-etasjes strukturer utføres i følgende variasjoner:

  • Med en plattform. Marsjen i vinkeltrappen i andre etasje er delt inn i en liten plattform som ligger i hjørnet av konstruksjonen. Glatte nivåer gir trygg og komfortabel bevegelse.

Hjørne trapp med en plattform

  • Med løpende trinn. Et alternativ for enda større plassbesparende enn i det første tilfellet. Produktenes omgang utføres ikke ved hjelp av nettstedet, men på grunn av at trinnene blir undervist i sentrum.

Hjørne trapp med løpende trinn

Hjørne trapper utfyller fordelaktig utformingen av et privat hus, herskapshus, hytte. Det funksjonelle elementet i interiøret med mange fordeler, blant dem:

  • produksjon i forskjellige stylistikk, alt fra klassikere og slutter med moderne motiver;
  • effektiv organisering av plass;
  • bekvemmelighet og komfort når du går
  • Pålitelighet og styrke av produktene.

Bevegelsesretningen i trappene på vinkeltypen varierende nesten umerkelig, så slike modeller er hensiktsmessige å bruke.

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Rett

Konstruksjoner er den enkleste og mest vanlige, har en rektangulær form. Hovedfunksjonen er direkte akse i mars. Ferdige modeller preges av rimelige kostnader, da beregningen og installasjonen ikke forårsaker vanskeligheter. Det skal imidlertid bemerkes at den direkte trappen opptar et stort område, så det er nødvendig å designe en slik inter-etasjes design på scenen for å utvikle et prosjekt av huset.

Rett stige

For å sikre den praktiske driften av direkte trapp, bør dimensjonene til komponentene i elementene passe inn i følgende krav:

  • Trinnhøyde - 15-17,5 cm;
  • Bredde - 30 cm;
  • Vinkelen med helling av trappen er 37-45 grader;
  • Marsham Width er minst 95 cm.

Du kan gi originalitetsprodukter på bekostning av interessante rekkverk og gjerder. Dette bruker treutskjæring eller smittet metallelementer.

Tretrapp med carving

Produsenter

Tre trapper passer perfekt inn i det indre av huset eller hytta i to eller flere etasjer. Basert på en konstruktiv løsning, er produktene som med rette marsjer og skruer. Det moderne markedet presenterer ferdige trapper av kompleksitet og konfigurasjon. Produkter fascinerer med naturlighet, en fantastisk tekstur av et naturlig utvalg.

Stige

Moderne produsenter tilbyr følgende typer tjenester:

  • Produksjon av tre strukturer;
  • vendt mot en rekke konkrete trapper;
  • Produksjon av brann produkter;
  • Produksjon og installasjon av bøyd rekkverk.

Artikkel om emnet: Hvordan male en tretrapp: Valget av lakkering og fargestøtte

Vakker tretrapp
Tre trapper med bøyde løp ser spesielt utsøkt

Kostnaden for tretrapper avhenger av følgende utvalg av faktorer:

  • dimensjoner;
  • Rasen av arrayet som brukes;
  • Kompleksiteten av design elementer design;
  • Tilstedeværelsen av ekstra dekorative komponenter;
  • Mulighet for belegg - lakk, maling, toning, voks.

For å beregne den nøyaktige kostnaden utføres foreløpige målinger, detaljene og nyansene koordineres. Etter at tegningene blir utviklet og et detaljert estimat er gitt. Betalingsmetoder er avtalt med hver kunde individuelt. Siden selskapene prøver å møte kjøpere, tilbys kunder lønnsomme rabatter og kampanjer, som lar deg kjøpe en trapp til den mest gunstige prisen.

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Produksjonen av trapper modeller er utført i flere faser:

  1. Gjennomføre de nødvendige målingene.
  2. Opprette en skisse og tegning med presisjonsstørrelser.
  3. Beregning av ønsket mengde treelementer.
  4. Installasjon av produktet og installasjon av trinn.

Populært likte tjenesten til en individuell ordre. Designere og designere vil utvikle en trappskisse basert på størrelsen på romoppsettet.

Ladder fra tre Massif

På video: Produksjon av en tretrapp.

Trinn

Trinn for trapper fra tre styrker sammensetningen og utfører en del som utgjør lasten. Størrelse, bredde, tykkelse og styrke av trinnene avhenger av sikkerhet, pålitelighet og komfort av konstruksjon. Trappene er laget av ulike trearter, som bestemmer kostnadene og kompleksiteten til oppfyllelsen av det fremtidige produktet.

Fra en rekke eik

Eik - Solid og holdbar rase, i stand til å tåle tunge belastninger. På grunn av fleksibiliteten gir produktene fra en eik array noen form, praktisk for å danne trapper. Den lyse gule skyggebrettet, med tiden han mørkner, gir produkter enda mer sjarm. Fargemetning ser spektakulær og lønnsomt skiller seg ut i interiøret.

De ferdige trinnene i den presenterte rasen er den mest holdbare, som reflekteres i pris.

Trapper for trappen av eik

Fra array av aske

Ask er slitesterk, elastisk tre, motstandsdyktig mot ytre påvirkninger. Trapper fra aske ser pent og moderne, gir raffinement til den generelle stilen. For å bevare tre i utmerket stand i flere tiår, er det viktig å overholde noen anbefalinger. Så, lufttemperaturen i rommet der trappen er laget av aske, bør være innenfor 18-28 ° C, fuktighet - 40-55%. Våtrengjøring utføres bedre uten bruk av vaskemidler.

Tillot både mørke og lyse nyanser. Tegningen vil se naturlig ut, og styrets styrke vil bli lagret i lang tid.

Trapper til trapper fra aske

Fra Larch Massif.

Lark er et solidt tre av tre. Det er preget av en mørk gul eller gylden gul tinge med lysebrune striper. Styret er motstandsdyktig mot høy luftfuktighet og rot, mens prisen er tilgjengelig på den.

Artikkel om emnet: Hvordan lage en skrutrapp med egne hender: Forberedelse, design og installasjon

Trapper til damer fra Lark

Fra en rekke furu

Tre har en lys grå nyanse og en attraktiv tegning. Den har lav styrke, lavt motstandsdyktig mot ytre påvirkninger. Med økt fuktighet øker trinnet av furu i størrelse. For større styrke, er materialet dekket med lakkekomponenter. Arrangementet er etterspurt på grunn av lav pris.

Trinnene for trappen er enkle å behandle, ha en unik tekstur og behagelig barrom.

Trapper til trapper fra furu

Fra array av bøk

Trappene fra bøket gjør det mulig å lage en harmoni og unik atmosfære i det indre av privathuset. Tre er et smidig og universelt materiale som lar deg lage slitesterk og pålitelig design av forskjellige stiler og former. Etter å ha behandlet styrets stabilitet for fuktighet øker.

Beech regnes som et verdifullt tre av tre, på tetthet og styrke som ligner på eik. Den har et spesielt mønster med smale striper.

Trapper til trapper fra bøk

Moderne produsenter tilbyr et bredt utvalg av ferdig arbeid fra et naturlig utvalg. Produktene ser vakkert og elegant ut, skaper en atmosfære av komfort og komfort innendørs. Treet bidrar til å opprettholde et gunstig mikroklima, fyller huset med friskhet og varme. Ved å velge en individuell ordreservice, vil klienten kunne legemliggjøre sine mest dristige og unike ideer.

Anbefalinger for å velge (2 video)

Vakre stiger fra tre (60 bilder)

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Typer og fordeler med tretrapper [Stage Performance Options]

Les mer