Hvordan bygge en ledning hjemme

Anonim

I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan vi skal bygge en ledning hjemme. Som regel er mange mennesker raskere eller senere møtt med et slikt problem. Ingen vet hvordan man skal fikse det, bestemte jeg meg for å fjerne alle spørsmålene, lage en detaljert beskrivelse for deg. Og fortell om alle situasjoner og måter å gå ut av dem på.

Hvordan bygge en wire: Grunnleggende måter

Her snakker vi om den enkleste økningen i ledninger, når det er full tilgang til ledningen og venene fra ledere fra samme metall. Slike metoder er egnet for både kobber- og aluminiumtråd.
  • Wago terminal blokker. De kan brukes selv i tilfeller der metall ikke sammenfaller. Bygg ledningene som bruker dem veldig enkle. For klarhet vil jeg vise deg et bilde, det vil definitivt være klart.
  • Koble til blokker for ledninger - Dette er det mest budsjettalternativet.
  • Twisting bodde blant seg selv. Denne metoden kan ikke kalles trygt, men hvis du gjør alt riktig - en slik forlengelse vil tjene deg hele mitt liv. Men husk, det er nødvendig å lage en kniv.
  • Lodding er det optimale og beste alternativet. Men det vil bare passe elektrikere med erfaring. På denne måten er det mulig å øke selv ledningene med et tverrsnitt på 4 til 6 mm.

Husk, bygg kobbertråd med aluminium, du kan bare bruke en spesiell terminal.

Les og klassifiser ledninger, ikke alt kan økes.

Artikkel om emnet: Spesifikasjoner av persienner

Og så, her dispaset vi med de grunnleggende måtene. Bla gjennom videoen, så du vil bli tydeligere.

La oss nå snakke om situasjoner som kan oppstå. Standardmetoder er gode, men du må være i stand til å forlate enhver posisjon. Det handler om alle situasjoner, jeg vil fortelle deg.

Wire Extensions: Husholdnings situasjoner

Brøt leve i veggen

Hvis dette skjedde, må du bestemme om ledningene er nok til å koble til alt. Hvis nok, bruker vi noen måte du kunne se tidligere. Hvis det brøt så mye at du ikke skulle ta med, må du smadre veggen, og der kan du allerede utføre alle handlinger.

Hvordan bygge en kabel i vann

En slik situasjon oppstår i tilfeller der det er nødvendig å forlenge kabelområdet med utsikt i vann, for eksempel: ledningen for nedsenkningspumpen øker. Her trenger du et krympe rør. Vi gjør alt som vist på bildet. For kabel under bakken er denne metoden egnet.

Husk at det er mulig å varme opp og en lighter, men se, røret må ta stramt på ledningen.

Slik forlenger du ledning eller kabel for kraftige elektriske apparater

I dette tilfellet er bare noe alternativ egnet - lodding. Ikke engang se på andre - det vil bare bringe problemer. Kraftige elektriske apparater kan tilskrives: air condition, elektrisk komfyr, etc. Lederens tverrsnitt skal være (4 mm).

Slik bygger du en kabel eller lav strømledning

For eksempel, hvis du bestemmer deg for å bygge en ledning for mikrobølgeovn, vaskemaskin - kaste den bort med ideen om hodet mitt. Tross alt, hvis du ikke kobler det, vil det være store problemer. Og du kan koble til en feilgrunnong med en fase. Det er lettere i dette tilfellet å strekke ledningen under sokkelen og sikrere.

Øk termisk sensorledningslengde for en varm gulv

I utgangspunktet, les instruksjonene for det hvis det ikke er noen problemer - bruk terminalblokker.

Artikkel om emnet: Installere gitter på vinduer med egne hender (video og bilder)

Hvordan vokse vridd par

I dette tilfellet er det ingen problemer, men husk, øk hver lodge separat. Ikke glem å nøye isolere stedet for økningen * Jeg er ledninger.

Hvordan bygge en LED-tape

For å gjøre dette må du kjøpe spesielle kontakter, de tillater deg å gradvis øke ledningen for LED-lamper. Andre måter og materialer i dette tilfellet er ikke egnet for deg.

Hvordan bygge en wire: Video

Interessant artikkel: ABS-kabelbeskrivelse.

Les mer