Instruksjoner for montering av døråpningen fra gips

Anonim

Som et resultat av reparasjonen utføres ombygging av lokaler ofte. Dessuten kan dette ikke påvirke lagerveggene. For å øke området i lokalene, blir innvendige partisjoner revet - de er mye tynnere og uprintet på en stor belastning. Og hvis det er nødvendig å dele plassen, er utformingen av gipset reist.

Instruksjoner for montering av døråpningen fra gips

Operaktene fra gipsplater

Produktspesifikasjoner

Gipsplater - i hovedsak, lag av gips mellom to lag med tett konstruksjon. Ved første øyekast virker et slikt materiale for skjøre, men faktisk er en slik "vegg" konstruert fra en helt slitesterk ramme, hvor gipsplater som tjener som en finish.

Instruksjoner for montering av døråpningen fra gips

Gipsplater

Den viktige fordelen med materialet er evnen til å gjøre døråpningen fra gips, med hvilken som helst form og enhver nødvendig størrelse. Det er mulig å være til nytte for det, men det er også fortrinnsvis glidende og naturlig, det enkleste. Ofte gjør de uten dem, og døråpningen selv er dekorert som dekorativ som mulig - for eksempel ved hjelp av buen.

Fordelen med gipsplater ark vekt:

  • Ark er veldig lette tykkelsen varierer fra 0,65 til 1,25 cm, tillater lett de mest volumetriske designene fra materialet;
  • Du kan kjøpe GLC i en hvilken som helst byggbutikk og noe slag - det vanlige taket, varmebestandige, vanntette;
  • Fleksibilitet - GLC kan bøye seg i ganske store grenser. Dermed gjør krøllete konturer;
  • Rask installasjon - hastighet vil ikke sammenligne med konstruksjonen av strukturer fra murstein eller stein. I tillegg er det mulig å jobbe med ark med egne hender, det er bare viktig å overholde trinnvise instruksjoner.
  • Materialet ikke brennbart og fullt trygt.

Du kan lage en skjerm med dørene mellom rommene, og gjøre det for bredt, og endre skjemaet til den eksisterende.

Artikkel om emnet: Hovedårsakene til flygtrafikkstopp i radiatorene i varmesystemet

Installasjon av buet åpning

Gipsplater vegg med døråpning: montering design

Grunnlaget for partisjonen er stålprofilen - start og rack. Dens dimensjoner bestemmes av verdien, og følgelig veier strukturen. Nærbilde av en ramme av gipsplater av ønsket type: Så, for separasjonen av kjøkkenet og hallen vil kreve vanntett materiale.

Instruksjoner for montering av døråpningen fra gips

Gipsplater partisjon

Behov også på festemidler som svarer til typen lagervegger.

  1. Først av alt er parametrene for både design selv funnet, og faktisk åpne i den. Som sådan er det ingen restriksjoner her. Men hvis døren antas, må vekten måles med vekten av strukturen.
  2. Sketch er opprettet. Ved ferdig ordning er det mye lettere å ta hensyn til alle funksjonene: for eksempel en økning i rammen rundt fremtidig dør, konstruksjonen av ytterligere volumetriske elementer, hvis en kompleks design med kolonner og halvkolonner er ment.
  3. Ifølge prosjektet beregnes antallet nødvendige materialer - profiler, finish og festemidler.
  4. På overflatene er merket for fremtidig ramme. På markeringen beregnes avstanden mellom festeanordningen - minst 20 cm og bore hull i overflatene.
  5. Klipp guideprofilen på de beregnede dataene. Det anbefales å installere i en vinkel bare for å sette profilen og bøye i en vinkel på 90 grader: designet som helhet vil vise seg å være mer holdbar.
  6. I henhold til ordningen i veiledningsprofilen er segmenter installert. Fikse med spesiell selvtillit.
  7. Den ferdige partisjonen er adskilt av gipsplater. Om nødvendig er plassen mellom arkene forseglet med isolasjon og en lydisoler - mineralull, for eksempel eller skumark.

På videoprosessen er installasjonen av den indre partisjonen opplyst i detalj.

Døråpning fra gipset

Noen ganger er det nødvendig å ikke bygge en ny interroom-vegg, men bare for å redusere eller endre den eksisterende døråpningen.

Instruksjoner for montering av døråpningen fra gips

Døråpning fra gipset

For dette er GLC også mer enn egnet, handlingsplanen er lik, men armvolumet er merkbart mindre.

  1. Bestem dimensjonene til fremtidig dør og utgjør ordningen. Den faktiske døråpningen form 2 rack profiler og horisontal crossbar. Men avhengig av hvor mye de innledende dimensjonene må reduseres, kan det hende at flere stativer også er nødvendig.
  2. Plasser overflaten og bor hullene under festene.
  3. Etter trinnvise instruksjonene er veiledningsprofilen festet, og installerer deretter rackene.
  4. Hvis du trenger og reduserer døråpningen og henger på sash, må designen styrkes. For dette er horisontale hoppere fikset mellom stativer. Deres beløp avhenger av verdien av den påståtte belastningen.
  5. Deretter er den ferdige rammen forseglet med lydisoleringsmateriale og er trimmet med gips som vanlig som i bildet.

Artikkel om emnet: Bytte kaldt glass for varmt med egne hender (foto og video)

Instruksjoner for montering av døråpningen fra gips

Monteringsvegg og åpning

Arch laget av gipsplater i døråpningen

Denne designmetoden lar deg gjøre uten dører. Men deres største fordel i dekorativitet, og ikke funksjonalitet. Buen kan ha noen form - halvcirkulær, trapeszoid, vinkel, kompleks krøllete eller asymmetrisk.

Instruksjoner for montering av døråpningen fra gips

Konstruksjonsordningen er den samme som når du installerer den vanlige døren. Det er imidlertid nyanser. I de fleste tilfeller er runde, halvcirkelformede buer bygget eller med avrundede hjørner, og for dette må du bøye profilen.

Instruksjoner for montering av døråpningen fra gips

Du kan gjøre det med dine egne hender, men du kan bare bestille buede profiler på prosjektet.

Alene er profilen bøyd, trimmer metallet med saks og bøyer med en trengende. Deretter er det samme gjort med gipset. Materialet behandles med en nålrulle: Perforering gjør arkene ikke så harde, så fuktet med vann - litt, og bøyes. Å ha frowning, GLC tar den ønskede formen. På foto-montasjebuen.

Les mer