Hvordan lage Bas-relief på veggen Gjør det selv

Anonim

Hvordan lage Bas-relief på veggen Gjør det selv

Bas-relief i interiøret i ethvert rom vil gi rommet en elegant og høytidelig utsikt. Hvis du allerede har kjedelig alle de vanlige landingsmetodene i rommet, kan du prøve å gjøre en uvanlig bashjelp med egne hender. Denne typen innredning kan brukes i alle rom i hjemmet ditt. Det vil like å se på veggen av stuen, soverommet og barna. Det viktigste er å velge bildet.

Prosessen med å skape en basavlastning med egne hender

Slik at du enkelt kan gjøre innredningen for veggene, vil vi analysere hele prosessen langs trinnene. For arbeid, lag hovedmaterialet - gips eller gips. Det er med disse materialene den enkleste måten å jobbe med dine egne hender.

  1. Først av alt må du gjøre en grunnleggende form. Det er mulig å bygge det fra fire rygger og et stykke kryssfiner, men en vanlig pappkasse er egnet. Skjemaet må ikke være høyt - dets høyde er lik høyden på det fremtidige produktet.
  2. Den ferdige formen må lukkes med et stykke polyetylen. Gjør det viktig å unngå dannelse av folder.
  3. Forbered en løsning fra gips eller gips. Det er nødvendig å gjøre det strengt i samsvar med instruksjonene ikke omsetningen til emballasjen, siden materialet fra forskjellige produsenter kan variere av teknologi og forberedelse proporsjoner.
  4. Hvis du planlegger å lage dine egne hender for høyt, er det bedre å bli restrained og i midten av skjemaet setter inn en metallbeslag, som til slutt vil være midt på produktet. Det vil beskytte deg mot mulige sprekker og splitter.
  5. Nå må du vente på den primære hellingen av blandingen. I gjennomsnitt tar det 10-12 timer. Det er ikke nødvendig å vente for lenge, siden i dette tilfellet passer ikke forskjellige deler av bashjelpen sammen.
  6. Ved utløpet av denne tiden begynner den mest kreative delen av prosessen. Så må du fortsatt lage en del av løsningen, og på den ferdige platen for å planlegge konturene til det fremtidige bildet. Nå kan du gradvis bruke volumet på platen. La oss raskt tørke ut produkter til hvert lag.

Artikkel om emnet: Hvordan koble til en hydroaccumulator til vannforsyningssystemet

Hvordan lage Bas-relief på veggen Gjør det selv

Det er på denne måten en basavlastning er laget. Ikke prøv å lage et bilde separat fra ovnen, og prøv å stikke den. Det virker ikke, og designet vil ikke holde fast.

Festing Bas-relief

Din Bas-relief er klar. Nå forblir det for lite - du må legge til opprettelsen til veggen. For å gjøre dette må du nøye justere veggen og festes til Rails-beacon, slik at bashjelpen viste seg å være jevn. Tynne plater kan festes til et spesielt lim direkte på veggen. For tykke og massive produkter er det bedre å lage en liten "nest" i veggen.

Hvordan lage Bas-relief på veggen Gjør det selv

Deretter må bas-lettelsen limes inn, brygge og dekorere måten du vil. Den enkleste måten er å bare åpne produktet med lakk eller lag av monofonisk maling. Men du kan også vise mer kreativitet, malebas-lindring med forskjellige farger.

Hvordan lage Bas-relief på veggen Gjør det selv

Hjelpepaneler

Hvis du er langt fra kreativitet og ikke kan oppfylle alt arbeidet med dine egne hender, betyr det ikke at du må forlate den vakre basen på veggen. Nå i bygningsbutikker finner du vakre pregede paneler. Slike paneler er nesten umulige å skille fra arbeidet som utføres manuelt.

Hvordan lage Bas-relief på veggen Gjør det selv

Hjelpepaneler kalles også 3D-paneler, da de er bulkbilder. Du kan velge et bilde du liker, fordi det er en overflod av paneler, begge med abstrakte bilder og med ganske ekte. Det er umulig å ikke nevne om en annen fordel ved kjøpte paneler. De er produsert av alle materialer (i motsetning til klassiske bas-reliefer). Du kan velge et panel, for eksempel fra bambus eller glass.

Hvordan lage Bas-relief på veggen Gjør det selv

Når det gjelder montering av panelet, er denne prosessen veldig enkel. Selv en nybegynner uten opplevelsen av et slikt arbeid kan håndtere oppgaven med egne hender.

Hvordan lage Bas-relief på veggen Gjør det selv

Les mer