Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

Anonim

Hver dag blir den modulære origami blitt mer populær og etterspørselen. Kunsten å skape funksjoner fra enkelt papir var veldig likte ikke bare for voksne, men også for barn. Det er interessant å se på hvor enkle stykker blir til noe vakkert og veldig forsiktig, for eksempel en svane. Vakker modulær origami Swan har en stor kjærlighet til mange mestere. Denne papirfiguren kan være enkel og mer kompleks, hvit og flerfarget. For å lage en dobbelt svane, trenger du mer tid, krefter og materialer.

Dobbeltpresset

En mesterklasse på en dobbelt svane vil fortelle meg nybegynnere nålewomen hvordan å lage en figur så fort som mulig, effektivt og vakkert. Dette vil hjelpe videoen.

Etter arbeidet er dette skapelsen:

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

Ved hjelp av papir av forskjellige farger, kan du skape kontrastvans - svart, hvit, regnbue og mange andre. Et par slike figurer vil være en god gave til bruden og brudgommen. Bryllup Svanen kan være en god og interessant dekorasjon av festbordet.

Rainbow Miracle.

Ved hjelp av multicolored moduler kan hver ønsker skape regnbue svaner. De vil bli en ekte dekorasjon av ethvert interiør og harmonisk passe inn i soverommet, barnas rom, stue.

Rainbow Swan er laget av flerfarget moduler:

  • 136 rosa;
  • 1 rød;
  • 90 oransje;
  • 36 blå;
  • 60 gul;
  • 19 lilla;
  • 78 grønn;
  • 39 blå.

Gjøre moduler Best av all papirstørrelse 6 per 4 centimeter - de vil ikke være veldig små, men ikke store.

  1. Svanenheten begynner fra rosa moduler. Hjørnene på to rosa moduler settes inn i lommene på den tredje, som i bildet i nummer 1 og 2, så er to flere sammenføyet, bildet på nummer 3.

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

  1. Dermed må du samle to rader med moduler i form av en ring. Hver rad skal ha 30 moduler. Under forsamlingen er det nødvendig å holde den voksende kjeden, og å montere i form av ringen, er dens ender (4) festet av den siste modulen.
  2. Den tredje raden er laget av 30 appelsinmoduler, men i samme tid i lommene må du sette inn hjørnene i to forskjellige moduler (5).
  3. 4 og 5 rad oransje emner (6) er også laget.
  4. Kantene på de oppnådde billettene er pent tatt og på en eller annen måte viste seg å være et skjema, som i bildet (7).
  5. Fra gule moduler dannes 6 rad, men det er nødvendig å bære dem fra oven (8).
  6. Vingene er laget av den syvende raden. For å gjøre dette må du velge et par hjørner av tilstøtende moduler og la dem stå for nakken, og sette den til venstre og høyre på 12 moduler (9).
  7. Deretter er vingene lagt - neste rad med grønne moduler er 1 mindre enn gul - 11, så den grønne raden er igjen, men allerede 10 blader per hver vinge, deretter 9 moduler (10).
  8. Følgende rader med vinger fortsetter også å bli laget av moduler, hvorav antallet reduseres med 1 i hver vinge. Blå rad - 8, deretter 7 moduler (11).

Artikkel om emnet: Hvordan sy Soft Home Tøfler med dine egne hender - Master Class i bilder

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

  1. Deretter er det flere rader med blå moduler på 6 i hver vinge, deretter 5 og 4 (12).
  2. Vi lager vingene med Violet-moduler, Rad 3, et antall 2 moduler og fikser de nyeste modulene til vingene og gir dem et skjema (13).
  3. Når vingene er klare, gå til halen. Vi gjør det fra motsatt side av nakken. Vi legger ut tre rader med grønne moduler og to av de blå, og reduserer nummeret til en (14).
  4. Vi begynner å samle svanehalsen. Den røde modulen er festet til lilla (15).
  5. På samme måte settes ytterligere 6 lilla moduler (16).
  6. Deretter er nakken laget av samme antall blå, blå, grønne og gule moduler, samtidig som de skaper den riktige bøyningen i nakken (17).
  7. Nakken må festes på to hjørner mellom vingene, og deretter legge til flere detaljer med ytterligere detaljer - en bue, øyne og så videre (18).
  8. For å holde svanen godt og ikke falle, er det best å ta stilling i to ringer. Den første ringen er laget av 36 moduler, og den andre av 40. Modulene er forbundet med hverandre som under fremstillingen av nakken. De beste ringene til å snike og lim og svane til dem (19).

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

Dette er en så enkel ordning vil skape virkelig vakre og originale figurer som vil være et ideelt tillegg til ethvert interiør. Et stort antall forskjellige mesterklasser og ordninger som er opprettet for nybegynner, trenger dulewomen, vil hjelpe til med å lære å gjøre modulære origami veldig raskt og effektivt.

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

Opprett origami ved hjelp av moduler - ekte kunst og dette okkupasjonen vil sette pris på voksne og barn. Vakre og bulk figurer, små og elegante, forskjellige nyttige interiørartikler - vaser, kasser, dekorative plater. Alt dette kan gjøres raskt og samtidig ikke å bruke store penger for denne lidenskapen.

Artikkel om emnet: Stå for håndtakene gjør det selv fra en plastflaske og et tre

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

Modulær origami: Svan for nybegynnere, diagram med video

Video på emnet

For bedre å finne ut hvordan du lager Rainbow Swans, kan du se videoen.

Les mer