Skaper husholdningsartikler fra juice bokser

Anonim

Vi har alle gjentatte ganger hørt om behandling av glassflasker, aviser, som vender etter behandling i gjødsel for hagen. Og hva kan gjøres med en tom boks fra under saften? Du vil bli overrasket, men i tillegg til å kaste en slik boks i papirkurven kan den brukes som stearinlys, matere, kassetter - denne listen kan fortsette uendelig hvis du slår på fantasien.

Skaper husholdningsartikler fra juice bokser

Nedenfor presenterer vi noen få eksempler på den kreative tilnærmingen til bruken av en tom boks fra under saften. Før bruk, ikke glem å skylle og tørke det. Alt du trenger er en boks med juice, saks og tape.

Skaper husholdningsartikler fra juice bokser

Så, tenk en slik situasjon, du har nylig kjøpt et landsted utenfor byen, og neppe ser etter i søkemotoren i husene i husprisene for dem, men hvorfor ikke starte med en vakker hage? Og det vil hjelpe oss i denne boksen for såing for frø. For å gjøre dette er det nok å kutte en tom boks i halvparten, sammen eller i bredde - det avhenger av hvilke planter du planlegger å bruke den. Basert på hullene for å fjerne overflødig vann, legges jord til, frø plantet og klar!

Skaper husholdningsartikler fra juice bokser

Boks for bilder, logger eller disker. Prøv bruk av håndlaget papir for dette, plassering av arkene i nærheten av hverandre.

Skaper husholdningsartikler fra juice bokser

Stearinlys form. Klipp toppen av esken fra under saften, for å sikre det beste belegget, dekselet fra det indre laget av vaselin. Deretter fyller du smeltet voks i skjemaet og legg wick i den, og hold den fra motsatt side. Du kan prøve å fylle voksen med lag av forskjellige farger, legge til tørkede blomster, aromatiske oljer i den.

Skaper husholdningsartikler fra juice bokser

Hengende matere. Smelter fett og legger fuglefôr i den. La den sternen tørke, så legg den i den beskjærte boksen under saften og henge fra utsiden eller på balkongen.

Artikkel om emnet: Restaurering av Santa Claus Gjør det selv

Lagring av kjøkkenavfall for kompost. Klipp boksen på en slik måte at ingenting plaget å sette matavfall i den. For å forhindre utseendet på insekter og ubehagelig lukt, kan du trekke stoffet på toppen.

Skaper isblokker. For å holde drinker kjølt, kan du lage spesielle isblokker. For å gjøre dette må grundig vasket bokser fylles med vann og legges i kjøleskapet. Så snart isen dannes, vil den bare bare vurdere omfanget.

Det er fortsatt mange måter å resirkulere og behandle slike bokser, som vi kan redusere mengden avfall.

Les mer