DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

Anonim

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

Trap for drømmer gjør det selv

På en gang har vi allerede publisert materiale for å skape en felle for drømmer med egne hender. Dette ble etterpå kjent i Runet Master Class fra Evgenia Sultanova. Du kan gjøre deg kjent med de detaljerte trinnvise manualene med bilder på adressen - http://home-sweet.ru/archives/3781.

Masterklassen er veldig god, kompetent bygget. Men siden da har mange allerede blitt forsøkt å gjøre sitt lederskap. La oss bli kjent med andre anstendige instruksjoner for disse amulene.

Video Master Class - Dream Fell med egne hender

Hvis du ikke lenger venter på å ta opp arbeid, så ser du på denne videoen, kan du veie deg selv ganske høy kvalitet dekk av drømmer.

Generell

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

Nå vil vi gjerne lage et lite utvalg av det beste materialet i Runet på temaet drømmer. Det er nødvendig å periodisk oppdatere publikasjoner for å formidle opp til personer med aktuell informasjon. Så, en veldig god historisk database gir oss et nettsted

grimuar.com/sdelat-lovec-snov-amulet-svoimi-rukami.html.

Der kan du lese hvorfra du går hobbyer med drømmer. Hvilke nasjoner gjorde disse hellige tingene. Fra hva som beskytter drømmer om drømmer. For hvilke formål de er ment. Også gitt en liten håndbok for veving av produkter.

Video - Hvordan lage en felle for drømmer med egne hender

Og hvis den første fellen for drømmer ble utført av en jente, vil du i denne videoenheten bli trent av Master Class-fyren. Interessant, forresten, er energien betydelig forskjellig. Jenta er øm, og de unge mennene har en mer selvsikker.

Artikkel om emnet: Raske måter å trekke ut sålen til jern

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

Følgende referanse gjentas noe over, med den eneste forskjellen som ordningen er gitt mer detaljert. Her er adressen -

tvoison.ru/dream_catcher.shtml.

Du kan også lese den indiske legenden om drømmefangeren, og også å bli kjent med stavningen til den dynamiske keeperen. Vi er mer interessert i den tekniske siden av problemet, så alle esoteriske stykker vi forlater for scenene. Les, prøv, tørk fangene dine.

Trap for drømmer med egne hender - Enkel veiledning for nybegynnere

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

Veldig bra guide på veving Catcher Dreams finner du på nettstedet

yapplakal.com/forum2/topic344711.html.

Denne mesterklassen er bra fordi den er fylt med store bilder. Og du, selv å være en helt uerfaren nykommer, kan du lage din amulett. Selvfølgelig vil dette kreve litt tid, men detaljerte instruksjoner for de og gode at det er praktisk talt ingen spørsmål. Bare praksis og ingenting mer.

Klassisk drømfelle uten frills

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

Her er en annen veldig god mesterklasse på å skape en drømfanger.

I håndboken er det store bilder, det forklares forståelig hva som gjøres i hvilken sekvens. Det vil være mulig enda en nybegynner. Det eneste jeg vil gjerne fikse forfatteren. Denne amuletten er ikke indisk, og indisk?

sdelaysam-svoimirukami.ru/476-lovec_snov.html.

Naturlige katløs drømmer

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

Ikke alle drømfanger kan betraktes som en ekte og virkelig fungerer. Du kan kjøpe i butikken en slik amulett, men det vil ikke være noen fordel av det. Den mest korrekte beslutningen om å gjøre det med egne hender. Videre skriker fargen på trådene ikke lyse, men tvert imot, nøytral, naturlig. Så sier masterklassen som finnes på siden

masterclassy.ru/rukodelie/rukodelie-doma-doma/577-lovec-snov-svoimi-rukami-master-klass.html.

Vi anbefaler deg å bli kjent med ham. Forfatteren kommuniserte med Navajo-indianerne og kan fortelle oss mye om disse amulettene.

Kompositt fem-komponentfelle for drømmer

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

Den nye mesterklassen kom til meg i et utvalg. Sideadresse:

moyaumnichka.ru/delaem-amulet-lovec-snov-svoimi-rukami-master-klass.html.

Specularity av denne fellen for drømmer er at den består av fem komponenter. Hver separat flettet sirkel har også sin styrke og evnen til å fange dårlige drømmer. Men hvis du kombinerer alle fem til en ting, vil beskyttelsen være rett og slett ugjennomtrengelig for negative drømmer.

Artikkel om emnet: Strikking teppe hekle på en spiral mønster popcorn

Trapfelle for drømmer med lange fjær

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

En annen, som fortjener oppmerksomheten til masterklassen fra nettstedets gaver. En funksjon av denne fangeren er at fjærene som er tatt for ham, er lange. Ifølge de indianernes ideer, fjær, som en web i bøylen, forsinker dårlige drømmer. Og siden pennen er lang, øker graden av beskyttelse betydelig. Se Master Class på:

podarki.ru/chto-podarit/lovec-snov-svoimi-rukami.

Særegent og lys felle for drømmer med egne hender

DIY felle med egne hender - 7 beste master klasser

En veldig lys og karakteristisk felle for drømmer, dekorert med flyperler fra polymer leire, perler og tepper. Det gleder seg om at ruinene mer og flere penetrerer feller for drømmer, og jeg har noe å utfylle mitt valg av de beste masterklassene. Se veiledningen til denne fangeren på:

world-hmade.ru/masterclass/dreamcatcher2.php.

Les mer