Klær til katter gjør det selv med strikkepinner med bilder og videoer

Anonim

Dyr som hovedsakelig bruker tidspunktet for huset, varmt, er lite tilpasset værendringer. Derfor er det nødvendig å forberede klær som vil varme på en tur. Som du vet, koster dyre klær store penger, ikke alle kan kjøpe den. Tross alt, foruten klærne er det fortsatt nødvendig og kjøper mat til dyr, vitaminer, egnet omsorg. Derfor vil det beste alternativet lære å gjøre slike ting selv. For mange nykommere kan det virke veldig vanskelig, men egentlig ikke. Klær for katter med egne hender er lett, som fast.

Et av de viktigste rådet til nybegynnere Needlewomen fra allerede sying av profesjonelle fagfolk er nødvendig for å følge instruksjonene som er gitt i Master Classes. I tillegg kan klær til katter, og spesielt for korthåret sfinx, være laget av sokk.

Klær til katter gjør det selv med strikkepinner med bilder og videoer

Klær til katter gjør det selv med strikkepinner med bilder og videoer

Varm genser

Til katten din er ikke Merz, han trenger å knytte varme klær. I denne masterklassen vil vi strikke genseren med strikkepinner, men dette kan bli forsøkt å gjøre med hekle. Før du fortsetter å strikke, må du måle katten din, og basert på disse målingene, binder du allerede en vakker og varm genser.

Hva trenger vi:

  • Eiker på nummer 3,5;
  • samme størrelse sirkulære eiker;
  • ullgarn eller med tilsetning av akryl;
  • Eagle med et stort øre.

Klær til katter gjør det selv med strikkepinner med bilder og videoer

La oss strikke ansiktsberg, dette er hovedmønsteret. Vi vil ha en slik håndbok: 16 sløyfer - 20 rader, ti til ti centimeter. Vi vil strikke for to tråder. Vi vil først strikke den fremre delen, det er 25 loovers, og så strikker du tannkjøttet en gjennom en, så de ser lengden på tre centimeter. Når du er bundet med et gummibånd, strikk deretter hovedmønsteret for ti centimeter. Vi ser på mønsteret, alt er angitt der. Når du sjekker, så fra to sider begynner vi å lage ermene, for dette må du score 18 løkker, i mengden på eikerne vil vi ha 61 smør. Deretter strikkes du bare ansikts ti-centimeter, og for nakken er det nødvendig å redusere 21 løper i midten av lerretet. Vi burde ha 20 loovers. I neste rad må vi legge til tjueåtte nye nøkler til lukkede butter, i mengden vi får 68 løkker. Nå må du bare sjekke slaget og deretter lukke på begge sider av 18 looping. Det bør være 32 løkker på eikerne. Vi fortsetter å strikke på, allerede i ti centimeter, begynner vi å strikke tannkjøttet en oppfunnet, den andre ansiktsvariabelen. Slip gummibåndet så mye som i begynnelsen - tre centimeter i høyden. Og vi lukker alle løkkene.

Artikkel om emnet: Evening Dress Heklet Openwork tar og sjal med ordninger

Det forblir bare for å samle produktet. Vi tar en nål og garntråd og sy alle detaljene på sidene. Nå må du lage nakken, for dette tar vi sirkulære strikkepinner og de plukker opp løkkene på dem, i høyden de er bundet så mye som vi vil ha lengden på nakken. Nakken er bundet med et gummibånd to for to. Dette vil hjelpe en katt til å føle seg komfortabel, fordi ingen steder ikke vil klemme. Bildet viser hvordan det skal se i det endelige resultatet.

Klær til katter gjør det selv med strikkepinner med bilder og videoer

Du kan strikke produkter fra forskjellige farger. Det brukes hovedsakelig når flere meter av tråder av forskjellige farger forblir fra tidligere strikkede ideer.

Video på emnet

Denne artikkelen gir et videosvalg, som du kan lære å lage klær til kattene dine.

Les mer