Programmer for valg av fliser layouter

Anonim

Baderomsfinish er en kompleks prosess. I tillegg til teknologiske undertekster er det fortsatt et problem med design. Bad, toaletter, kombinert bad vanligvis lagt ut fliser. Men hvordan å planlegge sin plassering på veggene slik at målet er vakkert? For de som bestemte seg for å reparere med egne hender, er det en god produksjon - bruk programvaren. Det er spesielle programmer for legging av fliser, det er slike seksjoner i generell konstruksjon eller design programvare, og også - det er online service fra store produsenter og butikker som selger etterbehandling materialer. Om dem og vil bli diskutert videre.

Fliser 6.0.

Spesialisert program for legging av fliser og bakgrunnsbilde. Det er tre versjoner: Hjem til hjemmebruk, Profi - For fagfolk, Profi + Render - Professional med avansert funksjonalitet. For selvopprettede design er fliser 6.0 hjemme egnet, men det er ikke gratis - 1000 rubler per måned for bruk. Alle kan kjøpes på nettsiden Tile3d.com-kampanjen. Naturligvis er det hackede kopier, men hvor trygt å laste ned dem er vanskelig.

Programmer for valg av fliser layouter

Program for legging av fliser i 3D Tile 6.0

Programmet i den nåværende versjonen er god: Selv en trimmet hjemmeversjon lar deg lage volumetriske prosjekter (3D) og motta beregninger på de nødvendige materialene (unntatt hele og steget fliser, mengden lim og fuger for sømmer). Hva annet kan hun:

  • Vurder dør- og vindusåpninger, kolonner, buer og andre krøllevæsker.
  • Det er mulig å lage nye fliser i katalogen, lagre dem for videre bruk.
  • Fliser kan installeres og av når som helst.
  • Du kan legge til volumetriske bilder av andre objekter (bad, dusj, etc.), sette sine koordinater.
  • Programmet gjør det mulig å beregne fliser og forbruksvarer, men i "Hjem" -versjonen kan du ikke trekke dem til å skrive ut, men du kan skrive av skjermen eller skjermbildet og skrive ut som et bilde, ikke et bord.

I tillegg kan du endre graden av belysning, glans og fliser. Alle disse innstillingene kan gjøres for hvert enkelt objekt. Det som er bra - på nettstedet er det et akademisk skjema for å jobbe med programmet, hvor prosjektet opprettelsen er beskrevet i trinnene. Arbeid i programmet er enkelt, grensesnittet er forståelig, er mestret fra første gang. Fra ulempene med hjemmeversjonen - er det umulig å få en skanning på veggene, noe som er helt ubehagelig. Generelt er programmet bra, men ikke gratis.

Artikkel om emnet: Forbedret doble vinduer på balkongen: Hvordan velge og installere

Visoft Premium.

Denne spesialiserte programvaren for å designe bad for fagfolk. En av funksjonene er fliselayout. I databasen er et stort antall prøver nesten 39 tusen typer fliser fra forskjellige produsenter (på tidspunktet for å skrive deres 362). Layout-prosjektet er utviklet på grunnlag av prøver som er i databasen, ny for å gjøre det umulig.

Programmer for valg av fliser layouter

Det er en russifisert versjon

Her er en kort funksjon i programmet:

  • Utvalgte fliserprøver settes automatisk på det angitte området.
  • Det er mulig å se andre layoutalternativer.
  • For å lage et bad interiør, kan du velge VVS fra en stor base. Samtidig kompileres kittene automatisk. Om nødvendig kan de justeres.
  • I prosessen med å skape prosjektet kan distribueres i hvilken som helst retning, vurdere resultatet fra forskjellige punkter.
  • Lag et "stillbilder" av resultatet som er oppnådd.

Det er to driftsformer: tegning og skisse. I mønstermodus opprettes et svart og hvitt bilde, som senere kan "hælde" forskjellige farger. Skisse modus - umiddelbart med farge.

Keramisk 3D.

God profesjonell programvare for å skape et bad design. Naturligvis er det ikke gratis, men det er en demoversjon med full funksjonalitet, som er tilgjengelig for alle uten betaling. Gyldighetsperioden for gratis lisens er 1 måned. Hvis du bestemmer deg for å lage et utforming av fliser for deg selv, er dette et godt alternativ, men det er nødvendig å møte på den angitte perioden.

Programmer for valg av fliser layouter

Program Keramikk 3D - Det er i Demo-versjonen i en periode på 1 måned, det er gratis

Keramisk 3D lar deg raskt lage prosjekter: Hver operasjon tar ca 2-4 sekunder. Så enkle prosjekter er "bygget" på 5 minutter, komplekset er nødvendig i 15-20 minutter. Her er et sett med funksjoner:

  • Skaper lokaler av enhver konfigurasjon på eksakte dimensjoner, inkludert loftet;
  • Enkel tegning av nisjer, hyller, fremspring, bokser av enhver konfigurasjon;
  • Evnen til å skape en kontur av flisen av enhver form (polygonal, avrundet, etc.);
  • tegne kolonner og deres finish;
  • bevaring av legging mønstre av noen kompleksitet;
  • Erstatte konturene og størrelsen på lokalet med bevaring av layouter;
  • evnen til å skape trapper og deres design med fliser;
  • Automatisk beregning av fliser mengder.

Generelt er keramisk 3D ikke bare et program for legging av fliser. Det kan også skape en generell utforming på badet og utarbeide utformingen av andre elementer eller deler av rommet, som foreslår å legge flisen. Det er fint at detaljerte leksjoner er knyttet til programmet, som det er lett å mestre det.

Artikkel om emnet: Film Varm gulv under flisen: Steg-for-trinns installasjon

Kompass-3d lt

Dette er en gratis versjon av det profesjonelle programmet for surrounddesignet av ulike objekter og detaljer opprettet av det russiske Askon-selskapet. Så dette er ikke bare et program for legging av fliser. Dette er bare en liten del av det. Versjonen av Compass-3D LT er kjent, lar deg mestre volummodellering og planlegging. Komplett med programmet er læringsmateriell - video og grafiske eksempler.

Programmer for valg av fliser layouter

For volumetrisk modellering, inkludert du kan også gjøre interiøret og legge flisen

Kompass 3D i en lettversjon har en veldig trimmet funksjonalitet, men for flisens layout er det mer enn nok. For å planlegge fliselayout under installasjon, er pakken med en konstruksjonskonfigurasjon lastet (det er fortsatt mekanisk prosjektering). For den grunnleggende og byggepakken vil ca. 3,5 GB minne være nødvendig på disken.

Med dette programmet kan du:

  • Lage en plan plan;
  • Utvikle utformingen av rommet ved hjelp av ulike etterbehandlingsmaterialer og evaluere resultatet i form av et trefoldig bilde;
  • Utvikle unike innredningsartikler og få tegningene sine;
  • Etter å ha fullført prosjektet, få tegninger som indikerer størrelsen.

Generelt er programmet multifunksjonelt selv i det frie alternativet. Samtidig kan du mestre utformingen av designen i 3D.

Enkelt program for legging av fliser uten spesielle effekter - Arkulator 7

Hvis du ikke trenger et surround-bilde, men du må se nøyaktig layoutet, og til og med beregne mengden materiale uten feil, ta hensyn til programmet Arquer 7. Det er beregnet for beregning av materialer for innvendige etterbehandlingsarbeid. Det vil si, med sin hjelp kan du nøyaktig bestemme den nødvendige mengden fliser, tapet, laminat, etc. Det er også mulig å beregne antall materialer på ventilerte fasader. Hyggelig overraskelse: Dette programmet for legging av fliser (og ikke bare) er gratis.

Programmer for valg av fliser layouter

Monistakably beregne antall fliser etter layouter i programmet kan ordne 7,0

Hva kan jeg gjøre i det:

  • Lag overflater av størrelser og skjemaer, sett ut åpningene av eventuelle skjemaer på dem.
  • Plassen til flisene kan justeres, utplassere i alle vinkler.
  • På en overflate kan objekter av forskjellige størrelser ordnes i forskjellige retninger.

Artikkel om emnet: Lim for Fliesline Bakgrunn: Hva er bedre, god methilan, cleano forbruk, instruksjon, er det mulig å lim papir, hvordan du fortynner med egne hender, video

Han vil lære å ikke jobbe er ikke et problem selv for ikke den mest "avanserte" brukeren. Grensesnittet er forståelig, kravene til datamaskinen er svært beskjedne, det tar mindre enn 1 MB på disken. Utmerket alternativ hvis bare oppsett er nødvendig, og ikke design med design med rørleggerarbeid, møbler, etc.

Hva annet kan du jobbe med

I tillegg til spesialiserte programmer, er det mye programvare som er ment for å planlegge andre objekter, men der det er seksjoner for legging av fliser. Hvis du har erfaring med en av dem, vil det bli lettere å jobbe med et kjent grensesnitt enn å utvikle en ny. Her er noen generelle konstruksjons- eller møbler som fliser kan trekkes.
  • AVTOCAD (AutoCAD) - Et generalisert program med en bred funksjonalitet (det er 2D og 3 D).
  • NanoCAD er en analog beskrevet ovenfor, men utviklingen av russisk. Grunnleggende versjon er gratis.
  • PRO100 (PRO100). Programmet er utformet for å utvikle møbler, men det er en solid partisjon for å designe utformingen av flisen, laminat, tapet. Mange sier at det er lettere å jobbe i det enn i autocadus.
  • Sketchup er et program for utforming av lokaler og møbler, det er en del for fliser, men funksjonaliteten er ikke nok, og det er vanskelig å jobbe. I tillegg er det nødvendig å manuelt omberegne mengden siden feilen ikke er uvanlig.

Selvfølgelig er dette ikke en spesialisert programvare og arbeid er ikke så behagelig med dem. Men hvis de allerede har jobbet i andre seksjoner, vil det være lettere å forstå og raskere enn å lære design i det nye programmet.

Online Tile Layout Programmer

De fleste store nettbutikker som selger fliser eller produsenter gir en mulighet for gratis online for å lage ditt eget prosjekt. Den særegne er at det hovedsakelig er mulig å jobbe bare med disse samlingene som er på ressursen. Lag dine egne data i slike programmer.

De jobber med prinsippet om nettleser spill - nedlasting og installere dem er ikke nødvendig. Arbeid gjennom nettleseren på kampanjens ressurs. Prosjektstillingsstandard: Velg eller tegne en romplan som du trenger for å lage et layout av flisen, velg en samling (fra de på nettstedet), og lag deretter et layout. I henhold til resultatene er det vanligvis formet en uttalelse: Hvor mange fliser er nødvendige, kan du også skrive ut eller lagre layoutet du laget i form av en feie på veggene.

Les mer