Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Anonim

Fliseline tapet brukes ofte til de ferdige veggene. Denne typen etterbehandlingsmateriale er ganske universell. Det er enkelt å installere og utnytte, vannkjøretøy, er slitesterkt og i stand til å skjule litt liten defekt på veggen. Valget av flizelinbaserte bakgrunnsbilder kan produseres for alle rom.

Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Bruke veggene i flirslinisk tapet

Til tross for de enkle kravene til tapetet, som vil limes til Phlizelin tapet, er det fortsatt verdt å være forberedt. I dag vil vi gjerne fortelle deg hvordan du skal bruke arbeid med veggene før du stikker bakgrunnsbilde.

Matlaging vegger

Bakgrunn Stikker - okkupasjonen er ikke den vanskeligste, spesielt hvis det er et Phlizelin-basert tapet, men definitivt krever en stor andel tålmodighet. Et av de viktigste stadiene av arbeidet er nettopp forberedelse for å stikke. Feilene som er tillatt på dette stadiet, vil sikkert føre til det verste resultatet i fremtiden, derfor er det nødvendig å motstå teknologien, for å gjøre alt riktig. Jeg vil takle denne oppgaven, nesten alle vil være i stand til å gjøre det mulig å samle med de krefter og vise noen utholdenhet.

Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Det viktigste er ikke å overdrive det med demontering arbeid og opphold i tide

Fjern bakgrunnen

Først og fremst må vi gjøre en demontering av gammelt tapet, for dette trenger vi en skarp spatel og en stor mengde vann. Det er bedre å velge en liten, men skarp spatel slik at det er lett å krype ned bakpapiret. Den store spatelen vil være nyttig for oss i følgende plastering.

  • Hvis gammelt papir tapet er på veggen på veggene, vil de være vanskelig å fjerne, bruk en stor mengde vann. Før demontering, bruk vann og la det absorbere på bakgrunnen, og fjern deretter gamle bakgrunnsbilder.
  • Hvis tapetet på en flygelbasis var tidligere limt, så vil de mest sannsynlig forsvinne med hele lerretet. Men for å helle vann for tapetet, er det nødvendig å skade dem, fordi de selv er vanntette.

Artikkel om emnet: Hvordan spenne en katt for å dra tapet: Hva å lage en katt riper møbler, bakgrunnsbilde som ikke bekjemper katter, beskytter veggene, flytende bakgrunnsbilder og katter enn å skille veggene

For å skape en jevn og rett vegg, etter fjerntliggende tapet, trenger vi gips. Det er med sin hjelp, vi vil oppnå en jevn og jevn overflate. Ofte beveger tapet fra veggene sammen med deler av gips, da de ble limt tett.

Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Ikke den verste demontering av gamle lerret

Derfor, før blandingen av nye phlizelin bakgrunnsbilder, eller en fliesinbasert klut, må vi skape en jevn overflate av veggene. For å gjøre dette, bruker vi gipset, du kan velge alt det velkjente tyske rotbåndet, du kan andre alternativer.

Plasteur

Fremstillingen av vegger begynner med det grunnleggende, med en grundig plastering av overflaten. Det første laget påføres grunnleggende, tykkelse til centimeter, to. Konsistensen av gips bør være slik at det kan komme inn i alle de dypere veggene. Rettighetshøyde opp til centimeter er begravet i løsning, og veggen blir jevn.

Før det neste laget av kitt, kalt "etterbehandling" er det nødvendig å forutsi hele overflaten av veggene. Det er gjort for å styrke det indre laget av gips. For primer, bruk en spesiell sammensetning som lett kan bli funnet i butikken.

Det andre etterbehandlingslaget av gips påføres etter at primeren tørr, tykkelsen på dette laget varierer fra 1-3 mm. Alle små veggfeil fjernes av dette tynne laget av kitt. Vanligvis, på dette stadiet, anbefaler byggherrer velg en vetonitt, men uansett hva målet du har tatt, vil det andre tynne laget bidra til å skape en overflate i nærheten av ideell.

Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Veggjustering fungerer i rommet

Etter tørking av det andre laget av gips, er overflaten skåret, de resterende mindre defekter fjernes. Nå skal veggene være hvite, og selv, de vil være enkle å limes tapetekanonen på noen grunn, det forblir bare for å løse problemet med jorda.

Jord

Gipsvegger bak, nå må vi gå videre veggene igjen, men allerede før du stikker tapet på en fliesbasis. Det er mulig å forynge med tapet lim, skilt i en mer flytende konsistens, eller bruk en spesiell sammensetning, som også selges i konsentrere.

Artikkel om emnet: Slottutskifting på innløpsmetalldøren

Denne gangen produserer vi primer for å redusere veggene på veggene. Vi må sørge for at væsken fra limet ikke straks absorberer, og veggen har ikke vært tørr.

Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Kan noen kan takle oppgaven med å priming

Nå er veggene fullt forberedt på å stikke Phliselin tapet, eller flitherline-baserte kluter. Husk at lim til slike bakgrunnsbilder ikke er påført, og bare veggen smører.

Andre muligheter

Veldig dårlig alternativ hvis du vil straffe tapetet på den malte veggen. Bakgrunn på en jevn, glatt overflate legger seg dårlig, så før du stikker, må vi fjernes fra murene i malingslaget.

Det er et veldig tidkrevende tilfelle, men hvis vi ønsker å gjøre en full reparasjon, må du ofre tiden. Alle grunnleggende forberedelser for å jobbe med tapet vil være å fjerne maling fra alle vegger innendørs.

Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Malingen på veggene er annerledes

Fjern maling fra veggen vi kan på flere måter:

  • Det enkleste og lavkvalitets alternativet er å sand overflaten av veggene, og på enkelte steder, ved hjelp av en kniv for å lage serifs og scuboner. Deretter blir primeren påført og tapetet limes, men de vil bli holdt godt uten overalt.
  • Et annet alternativ er ikke det sikreste - malingen er fjernet fra veggene med en spatel, som varmes opp ved hjelp av en konstruksjons tørketrommel. Det er nødvendig i åndedrettsvern og med den etablerte luftcirkulasjonen, siden når oppvarmede, kan skadelige stoffer frigjøres fra malingen.
  • Det tredje alternativet er veldig støvete og skitne - malingen er fjernet ved hjelp av en pin, eller en jernbørste, bøyd til en perforator eller en grinder. Når slipevegger, skiller en stor mengde støv, så rommet du trenger for å isolere så mye som mulig: lukk alle dørene, vinduene og lukk sporene.
  • Det siste alternativet er bruk av spesielle løsninger for å vaske maleriet. Denne metoden er også ganske farlig, så ta vare på midlene til individuell beskyttelse.

Artikkel om emnet: Tile Laying Options - Metoder og anbefalinger

Etter å ha fjernet maling fra veggen, før du stikker phliselin tapet, må veggene brukes til å bli primet, fordi i den opprinnelige versjonen absorberer de veldig mye væsker. Perfekt håndterer denne oppgaven Primer betongkontakt.

Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Denne gangen ble en støvete metode valgt for å fjerne maling fra veggene

Hvis veggene er dårlig skadet når malingen er fjernet, så kommer vi tilbake til gipset på veggene. Hvis det er ekstremt raske skader, er det en mulighet til å selv støttede veggene langs beacons. Denne metoden innebærer imidlertid å bruke et stort antall plasteringsmateriale.

Det er ofte slike vegger som for deres justering må du bruke et stort antall gips. I dette tilfellet er det tillatt å vurdere justeringen av geometrien på rommet ved hjelp av gips. Overnatting og veggfeil syses bare av hypotark.

Forberedelse av vegger under svømming av flirslinisk tapet

Bruk til å fullføre veggene i gipsplaten

På veggene av gips, limes flirlinisk tapet veldig bra, men det må være prikket, men i dette tilfellet vil du ikke ha så mange primermateriale. Vinyl bakgrunnsbilder på en flitherline basis vil bli perfekt barbert på jevn, tilberedte gipsvegger.

Riktig forberedelse av vegger, før du slår tapetet ditt, vil unngå mange problemer i fremtiden. Selv om reparasjonen vil gjøre elskere, kan mange vanskeligheter i arbeidet unngås ved å gjennomføre elementært arbeid på veggnivellering. I fremtiden vil du bare bli bedre å nyte gode reparasjoner.

Les mer