Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)

Anonim

Tekst Trykk: [Skjul]

  • Typer av kommersiell linoleum
  • Forberedende arbeid
  • Fortsettelse av prosessen - legging
  • Noen funksjoner i legging

Hvert rom, konstruksjonen er ferdig med en merkelig interiør. En viktig rolle spilles av seksuelt belegg. Et av de nyeste etterbehandlingsmaterialene er et kommersielt linoleum. Til tross for sin ungdom har han allerede funnet stor bruk. Hovedfunksjonen er slitestyrke, det betyr at leggingen av et kommersielt linoleum kan utføres på offentlige steder der det er optimalt strenge driftsforholdene akseptable (levetid vil være ca 25 år).

Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)

Linoleum Monteringsskjema

Denne typen belegg ble designet spesielt for bruk på steder med stor opphopning av mennesker, hvor det er en alvorlig belastning på gulvbelegget. Brukte på hoteller, treningsstudio, flyplasser.

Hvis vi snakker om hans fordeler, så er det et annet pluss - dette er teknologien til å legge et kommersielt linoleum, det er ikke veldig komplekst og lett mulig.

Typer av kommersiell linoleum

Det finnes to typer dette materialet som produseres av produsenten som er helt forskjellig fra produksjonsteknologi, så vel som på egen tekstur og omfang.

Den homogene typen er belagt med et polyuretanlag med en tykkelse på ca. 3 mm, har form av en jevn struktur med samme mønster. Hvis topplaget er slettet, vil belegget fortsatt ikke miste fargen. Når det gjelder farging, er produksjonsteknologien fortsatt begrenset, og linoleumet produseres bare tre farger: i Krapinka, marmor og monofoniske farger.

Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)

Linoleum og laminatlegging.

Fordelene med homogent belegg vil være nok til å overlappe den eneste fargefeilen. Den har slike positive kvaliteter som:

  • høy styrke;
  • Utmerket antistikk;
  • Slitestyrke;
  • krever ikke mye omsorg;
  • Enkel legging.

Denne typen dekning på grunn av sine uunnværlige egenskaper har funnet bruk i rom hvor utstyrsfølsomme for statisk elektrisitet er lokalisert, det kan være elektronisk utstyr eller datautstyr.

Artikkel om emnet: Grunnhemmeligheter for decoupage for nybegynnere

Den heterogene typen kommersiell linoleum ifølge fremstillingsteknologien er imot den første, siden strukturen har formen av et flerlagsark, hvor det øverste laget er dekket med polyuretan-sprøyting. Som grunnlaget for denne canvasen, blir det forsterkende glassolester tatt, smeltet sammen med flere PVC-lag. Produksjonsteknologi på denne måten gjør det mulig å oppnå mange varierte farger og nyanser.

Linoleum med en flerlagsstruktur brukes i rom som krever økt lyd og termisk isolasjon.

Tilbake til kategorien

Forberedende arbeid

Etter at valget ble gjort til fordel for en av artene, er overflaten som linolen skal legges på, er det nødvendig å forberede. Hvis grunnlaget har betydelige feil, må de elimineres, ellers vil levetiden til det seksuelle belegget bli betydelig redusert. Ved eliminering av feil, er alle åsene sydd, og små uregelmessigheter og sprekker opprettholdes av sandpapir eller klatring.

Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)

Linoleum Beregningsordning.

  1. Installasjon av kommersiell linoleum, i motsetning til enkle arter, produseres ved å stikke den til basen, og limet er ønskelig å gjelde for motsatt retning av materialet.
  2. For den beste effekten, blir overflaten som linolen er nødvendig, underkastet primer ved hjelp av to lag. Det kan styles ikke bare på en betongoverflate, slik at en slik linoleum kan monteres på parkett og trebrett, så vel som på flisen. I disse tilfellene må de syes til sponplater. Uansett overflaten, bør den være uten støv, jevn og tørr, bare under overholdelse av disse forholdene, vil linoleumet falle jevnt og fast.
  3. Før du starter lerretets rulling, er det nødvendig at det ligger i rommet der leggingen vil oppstå, omtrent en dag. Etter at den nødvendige tiden passerte, er det nødvendig å være unzipped gjennom hele rommet, og observere skanningen på ca 2 cm og på veggene et sted 5 cm. Da forlater vi materialet for bedrag, slik at alle rynker og bølger er beskrevet.
  4. Hvis overflaten av linoleumet er helt utladet, kan du fortsette å trimme. Skjæresegmentet er laget strengt i en vinkel mellom gulvet og veggen. Vitsene kuttet gjennom linjen på en gang i begge lagene, for ikke å forlate sporene.

Artikkel om emnet: Reparasjon og driftsfunksjoner i Calorificates

Tilbake til kategorien

Fortsettelse av prosessen - legging

Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)

Linoleum Trim Diagram.

  1. På godtgjørelsene langs veggene i hjørnene er kutt i utgangspunktet laget til gulvet, og deretter de resulterende tunger. For ikke å ødelegge materialet, må du jobbe forsiktig og nøye. Det er nødvendig å stadig observere den ensartede leggingen av linoleum. Hvis ekstra centimeter blir avskåret når du utfører arbeid, kan det føre til uopprettelige konsekvenser.
  2. Etter trimming må ferdiglagde lerret være bøyd i lengderetningen og på basen for å påføre et spesielt limverktøy for å fikse det kommersielle linoleumet. Det er strengt forbudt å bruke andre formuleringer, siden belegget ikke kan beslaglegges med basen, og bobler dannes under linoleum.
  3. For den ensartede og økonomiske fordelingen av limsammensetningen over overflaten av basen, må den påføres av en spesiell spatel med tenner og et tenner trinn fra 1 til 2,5 mm. Du må påføre lim ved halvcirkelformede bevegelser, holde en spatel under tilbøyeligheten ved 30 °.
  4. Etter at limet utgjør limsammensetningen, vil det bli gitt 20-30 minutter til aldring og fordampning av ekstra fuktighet. Ved utløpet av ønsket tid limes lerretet starter fra midten.

For at linoleumet tett presset til gulvet av gulvet og boblene ble fjernet, den rullede rullende med ruller som veide 50-60 kg, bevegelsen som produserer over og starter fra midten til kanten. Det ikke-flipbandet blir også avvist og produserer de samme handlingene.

Tilbake til kategorien

Noen funksjoner i legging

Etter installasjonen av et kommersielt linoleum er limsammensetningen gitt tid (vanligvis dag) for polymerisering. Og etter dag begynner sveising av sømmer. Vanligvis utføres denne prosedyren av varm sveising. Den utføres ved hjelp av en ledning som kommer komplett med ruller med kommersiell linoleum. Ledningen er smeltet inn i leddene.

Dette arbeidet utføres i en slik sekvens:

  1. I veikryssene mellom lerretet må du kutte meiselen til sporet.
  2. Med hjelp av en støvsuger, må du fjerne de resterende krummene i materialet fra den resulterende utsparingen.
  3. Måle og kutte ledningen for hele leddets lengde.
  4. Du må gå til en spesiell dyse sveisekabel og ordne den over dypere.
  5. Sveisemaskinen varmes opp til 400 ° C og ledningen er montert ved å flytte dysen.
  6. Den endelige fasen er beskjæring av overflødig materiale. Det holdes i to etapper. Den første inkluderer å trimme den ubehagelige polymeren med en buetekniv. Etter fullstendig kjøling av massen, kuttes den jevnt med et overflateliv.

Artikkel om emnet: Hvordan å endre dusjslangen selvstendig?

Når du utfører ledd, er det også mulig å være ekstremt oppmerksom, da den dårlig kvalitet som ikke kan beskytte linoleumet fra fuktigheten fra å komme inn i det, noe som er skadelig for det belegget selv. Dette er spesielt viktig når du legger en heterogen type, da den har et termisk isolasjonssubstrat, som glatter uregelmessigheter. Dette laget gjør linoleum tykkere og øker avskrivningsegenskapene.

Etter at leggingen av det kommersielle linoleumet er fullført, er det nødvendig å se belegget for rester av lim eller luft under linoleum. Hvis alt er montert i henhold til reglene, må du montere sokkelen og terskene.

Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)
Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)
Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)
Legger kommersiell linoleum med egne hender (foto)

Les mer