Hvordan male ned vinduene i leiligheten Gjør det selv?

Anonim

Når du erstatter gamle vinduer i leilighetene, er bakker fra PVC-paneler ikke alltid montert, noen eiere foretrekker ikke å lage veggene og installere bare en dobbeltglass. I dette tilfellet er spørsmålet alltid naturlig: hvordan å male bakkene enn det er bedre å gjøre og er det nødvendig å utføre forberedende arbeid?

Hvordan male ned vinduene i leiligheten Gjør det selv?

Enheten av skråninger av plastvinduer.

Stadier av dekorasjon av bakker

Når du installerer doble vinduer, vises sjetonger, sprekker som trenger sjetonger uunngåelig fra ytre og innsiden. Før du maler bakkene på vinduene, må du forberede arbeidet sammen:

Hvordan male ned vinduene i leiligheten Gjør det selv?

Ordningen av strukturen og isolasjonen av hellingen.

  1. I kitt sprekker, sprekker.
  2. Fjerner gammel maling, hvis noen.
  3. Justere overflater.
  4. Tetning av alle glasspakker som dukket opp på tidspunktet for installasjon av glaserte løsninger.
  5. Primere av nivåoverflaten.
  6. Maling av bakker med egne hender.

Siden bakkene er ytre og interne, er malinget nødvendig for å velge å reparere dem. For eksterne bakker, er fasademaling egnet, og det er best å velge en dampgjennomtrengelig: det vil ikke la meg avgjøre fuktighet og forhindrer dannelsen av mugg. Mal bakkene på vinduene fra innsiden av leiligheten kan være vann-nivå maling, akryl eller emalje. Med skygge er det best å velge hvitt, da det ikke tiltrekker seg oppmerksomhet, utvider visuelt rommet, reflekterer sollyset og gjør rommet lettere.

Maling av bakkene er laget etter en komplett tørking av primerlaget, ellers vil apparatmaling bli samlet i klumper, og arbeidet må installeres på nytt.

Maleri med vannemulsjonsblandinger gir en matt effekt, emaljen på overflatene vil glittere, og akrylmaling endrer ikke sine eksterne egenskaper under påvirkning av ultrafiolett og solstråler. Hva slags maling å velge, bestemmer hver eier, avhengig av økonomiske evner, den generelle stilen på rommet og på hvor mange år det er designet for å reparere.

Artikkel om emnet: Nattgardin i interiøret - Mote trender

Stadier av maleri

Hvordan male ned vinduene i leiligheten Gjør det selv?

Etterbehandling av bakker av Windows gipsplater.

Før du fortsetter å male interne og ytre vegger ved siden av vinduet, er det nødvendig å forberede verktøykassen som kreves under arbeidet. Det vil bidra til å takle fargen for mindre. Så, for å male plassen ved siden av glasset, kreves vanligvis:

  1. Ruller
  2. Børste. Sørg for å ta en smal børste for å male leddene.
  3. Malyary Scotch.
  4. Maling bad.
  5. Fille.

Hvordan male ned vinduene i leiligheten Gjør det selv?

Ordning av forsterkning av den vanntette plasteringsløsningen i hjørner av vindusåpninger.

Umiddelbart før malingen må du tørke overflaten med en ren klut for å fjerne støv. Deretter limes omkretsen av dobbeltpakken til båndet slik at det er helt forhindret ved å få maling på selve glasset. Det er ønskelig å lukke glasset og polyetylen, det vil ikke bekymre seg for deres renhet mens de fungerer. Hvis vinduskarmen ikke er planlagt å bli malt, er den også nøye lukket.

Maleri starter med målene på leddene, de må males med en tynn kvasel slik at det ikke er noen pauser i laget. Deretter maler du den øvre skråningen i vinduet, det kan gjøres med en rulle eller en bred malingsbørste. Rullingsarbeidet utføres mye raskere, men her er det nødvendig å ha en viss ferdighet for ikke å fange for mye maling om gangen.

Etter å ha malt den øvre horisontale overflaten, gå til siden, de er allerede lettere å male. Det er ønskelig å terning på vinduene i leiligheten om gangen. Hvis du bestemmer deg for å male veggene i to lag, må du vente på den fullstendige tørking av den forrige.

Etter maleri må du umiddelbart fjerne med vindene i det fettete tape, ellers, etter tørking, vil den holde seg fast i glasset, og det må bryte det i lang tid. Når du lager maleri, må du følge sikkerhetsteknikken. Hvis du bruker malingen med lukten, må du bruke respiratoren, og rommet er grundig ventilert. Hvis du får maling på doble vinduer, møbler, må veggene umiddelbart fjerne det med en ren rag - etter tørking vil det gjøre det mye vanskeligere.

Artikkel om emnet: Designere råder: Hvordan velge vakre gardiner for to vinduer

Les mer