Installasjon av profiler under gipsplater: trinnvise instruksjoner

Anonim

Beslutningen er akseptert, og du starter reparasjoner. Den mest pålitelige og praktiske måten å gjøre interiøret Original - installer gipsplater på veggene. Men før du fortsetter til dette stadiet, er det nødvendig å etablere en profil under Gipsvegg.

Installasjon av profiler under gipsplater: trinnvise instruksjoner

Typer profiler for gipsplater.

Fra og med uavhengig arbeid på installasjonen av profilen under GLC, er det nødvendig å ha et sett med verktøy som trengs med den videre byggeprosessen:

  1. Vannstand.
  2. Markeringsledning.
  3. Markør.
  4. Konstruksjon roulette.
  5. Corolnic.
  6. Byggnivå.
  7. Perforator med et sett med øvelser.
  8. Saks for metall.
  9. PASSATIA.
  10. Skrujern.
  11. Skrutrekker med reverseringer.
  12. En hammer.

Du må også kjøpes:

  • trykk walker med en brun;
  • Tak dowels i betong;
  • Design skjøteledninger (hvis veggens høyde er større enn stativets lengde);
  • Suspensjon rett (kjole);
  • forbinder krabbe;
  • Profiler: vegg (UD); Veggguide (UV); tak (CD); Guide tak (UD).

Plasser merking

Installasjon av profiler under gipsplater: trinnvise instruksjoner

Et eksempel på en takrammeopptak for gipsplater.

Før du installerer profilen for Gipsvegg, må du markere det, det starter fra en hvilken som helst øvre vinkel. Ved å bruke vannstanden, utfører vi den øvre delen av rommet ved å sette markørenes markør i hvert hjørne. Deretter, ved hjelp av en markeringsledning, utfør av festelinjen til takveiledningen på hele lengden på taket. Ved hjelp av en perforator, gjør vi hullene i veggen på stedet for å feste strukturen med en frekvens på 500 mm, og deretter fikse støttelinjene ved hjelp av veggdowels, scorer dem med en bygningshammer. I de installerte guider monterte takprofiler. Fast på hver side av taket (CD) med en guideprofil med en trykkvask med en skrutrekker. Installasjonen av hver av de følgende CDene utføres i en avstand på 600 mm. Den rette suspensjonen er festet til taket med to dowels på betong, og til CD-to eller fire trykkvasker med en brun.

For større rammestivhet er det nødvendig å koble en CD mellom 500 mm ved hjelp av et tomt på 600 mm lang og en krabbekontakt, hvorav bruken vil gi en mulighet uten å hvile belysningsinnretningene til det og søke under konstruksjonen av Tak gipsplater, under installasjon og påfølgende behandling mindre enn en bestemt deformasjon.. Det skal bemerkes at høyden på hvilken takrammen senkes på, avhenger av lengden på den direkte suspensjonen og ikke skal være liten, for det som regel er mineralullen montert for isolasjon, ledninger for belysning og kommunikasjon for kjøkkenet.

Artikkel om emnet: Egenskaper ved installasjon av elektrocaminer i interiøret

Installasjon av veggkropp

Installasjon av profiler under gipsplater: trinnvise instruksjoner

Skjema med veggkappe gipsplater på en metallramme.

Ved å installere en profil for gipsplater i taket, gå til veggrammen. Størrelsen på pensjonen mellom veggen og rammen er valgt med det faktum at det er nødvendig å isolere veggen eller sette lydisolasjonsmaterialet. Vi begynner å markere fra CDen ved hjelp av konstruksjonsnivået, utfør markørens vertikal linje til gulvet. Etter det, ved hjelp av en roulette og vinkel, utfører vi Markup for å installere en veggguideprofil. Det er nødvendig å utføre alle de forberedende merkingstiltakene slik at rommet, som senere ble trimmet av gipsplater, hadde den riktige geometriske strukturen, det vil si tilstedeværelsen av direkte vinkler på profiltilkoblinger. Dette vil i sin tur redusere på de påfølgende stadiene av konstruksjonen antall avfall fra byggematerialer og redusere kostnadene for finansielle kostnader, noe som er viktig.

I henhold til gulv og vegger utføres linjene å fikse føringsveggprofilene ved hjelp av perforatoren og veggdannene. Mellom seg selv er de koblet på leddene med en trykkvaskemaskin med en brun. Korrigere veggguiderne riktig, motta en kvadrangulær ramme, hvor veggprofilene er festet. Det er nødvendig å starte arbeidet med vinkelen på rommet, ved å montere hver 600 mm horisontalt og etter 500 mm vertikalt, ved bruk av direkte suspensjoner, som også er festet til veggen av dowels, og til rammen - en trykkvask.

Det angitte arbeidet med arbeid gjelder for alle vegger i det reparerte rommet. Mounten er preget av originalitet bare på de stedene der det er nødvendig å installere et vindu eller dører, men i dette tilfellet må du følge installasjonsreglene. Profilen for gips i dette tilfellet må begynne å montere fra døråpningen eller installasjonsstedet for vinduet for å oppnå en stiv ramme for det mest holdbare feste av gipsplater.

Etter å ha fullført installasjonen av de vertikale komponentene, er det nødvendig å fikse dem mellom seg rundt omkretsen i taket og gulvet. Dette vil tillate etterfølgende problemer når du fester sokkelen på gulvet i rommet, så vel som når du monterer strekkloftet.

Høyden og lengden på rommet, som er reparert, kan variere, i motsetning til profilen på profilen.

Hvis standardlengden på metallprofilen ikke er nok, er det nødvendig å bruke standard industriell skjøteledning for den. Den er festet ved hjelp av passasjen.

Artikkel om emnet: Toaletter med vertikal utgivelse til gulvet

Installasjon av gipsplater

Etter å ha fullført installasjonen, er det umulig å bevege seg umiddelbart til installasjonen av gipsplater. Det er nødvendig å legge ut stikkontakter, brytere, lamper og andre husholdningsapparater, ta vare på isolasjonen av vegger, vanntetting og vaporizoler. Først etter at hele komplekset av arbeidet kan flyttes til neste trinn.

De detaljerte instruksjonene på hvordan du monterer en profil for gips bør bidra til å utføre arbeid effektivt og raskt.

Les mer