50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

Anonim

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

Allerede i det hele tatt rundt hjørnet feriedato i kalenderen - 23. februar. På denne dagen er det vanlig å gratulere menn og gi dem gaver. Vet ikke hvordan du skal behage dem? Her har du 50 gode ideer til gaver til dagen for forsvarer av Faderlandet, som kan gjøres med dine egne hender!

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

Hvis du ikke vet hva du skal overraske mannen din, er det noen ideer som kan brukes. Dette er muligheter for gaver med egne hender, som er enkle å gjøre, men viktigst nærmer seg denne prosessen med alle sjeler og kjærlighet.

  1. Hvis mannen din er søt, gjør det Små sjokolade som kan pakkes inn Hjemmelaget wrappers. Etter å ha signert hver av dem.
  2. Lage eller sted hjemmelaget gratulasjonskort . Det vil ikke forlate mye tid, men en mann vil vite at du bryr deg om ham.
  3. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  4. Topien fra kaffestråle I form av en hestesko, hjerte eller festlige siffer "23" vil være en ganske interessant gave, spesielt hvis mannen din er en kaffemasse.
  5. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  6. I tillegg til selve gaven, er registreringen viktig, så kjøp vanlig bortsmarket papir og Fange vakkert Det kjøpte elementet med egne hender.
  7. Kan Sy myk leketøy Alene. Selv om du ikke vet hvordan du skal sy, er det mange halvfabrikata på markedet, med en detaljert instruksjon hvordan man gjør alt.
  8. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  9. En ganske original gave vil bli oppfunnet av deg. Søken i byen Eller til og med bare i leiligheten. Flere oppgaver, gåter og godtgjørelsen i form av en gave vil ikke forlate en enkelt mann likegyldig.
  10. Hvis han elsker søtt, bake en festlig kake i form av en tank den 23. februar, kaker eller annen søthet.
  11. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

    50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

    50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

    50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

    50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  12. Enhet Uforglemmelig lunsj eller middag Fra de mest elskede rettene.
  13. Kan bli gjort Collage av fotografering hvor de lyseste øyeblikkene til mannen din vil bli avbildet.
  14. Kreativ gave vil være håndrelatert Skjerf og hette.
  15. Ett alternativ er Lett Noe original for temaet i ferien.
  16. I henhold til skjemaet kuttet ut Kake på 12 deler , i hver av dem satte en liten gave eller suvenir. Kaken i seg selv kan være dekorert med en innredning under ferien.
  17. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

    50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  18. Ta flaske der jeg legger 23 jakke. I hver e-post noen få ord hvorfor en mann er kjære for deg, og hvor viktig i livet ditt. Her er flere ideer, hvordan lage en krukke "100 grunner til at jeg elsker deg."
  19. Det er et alternativ å sovne med deilige søtsaker eller søte erter, og slå det som " Flaske med lykke "Eller" for et godt humør. "
  20. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  21. Vakkert bilde For mannen din vil forsvareren også være en god gave til ferien.
  22. Fra standardgaver som vanligvis er gitt - dette er et mannlig barberingsskum sett. Endre programmet litt, og gi Såpe sveiset med hendene.
  23. I tillegg til såpe kan gjøres Stearinlys som gir og deretter bruker som et tillegg til en festlig middag.
  24. Vanligvis menn elsker øl, så dette alternativet også bruker og Swarte øl. Hjemme alene. Du må forberede denne gaven på forhånd, etter å ha lært oppskriften og alle kravene til forberedelsen av denne drikken.
  25. En veldig interessant ide vil gi Ønsker bøker "I hvilke flere gaver vil bli stavet for hverdagen. For eksempel vil en billett "gå til butikken", den andre "hodet massasje", og så videre. Det er nødvendig å registrere forholdene, for eksempel: "Ubestemt bruk", eller "Bruk til ...".
  26. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  27. Kan bli gjort Gave nøkkelring gjør det selv. Temaet og alternativet er best valgt avhengig av en manns preferanser.
  28. Kalender fra kampbokser - hvorfor ikke? I hver av boksene satt på notatet, et godteri eller andre små ting som fyller på slutten av måneden.
  29. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  30. Hvis du ikke vet hvordan du skal ovnen kake - Dette er ikke i det hele tatt trøbbel. Det kan foldes manuelt ved hjelp av ulike matvarer. Størrelse, alternativer for varer er forskjellige, avhengig av fantasi og ønsker.
  31. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  32. Vanligvis, 23. februar, ble menn gitt nelliker eller tulipaner. Hvorfor ikke gi ham Romashka. Laget med egne hender? Abonner det i et spillskjema med ulike oppgaver og morsomme setninger.
  33. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  34. En morsom gave vil være " Bablomet " Det er usannsynlig at noen av mennene vil nekte å bringe ekstra penger.
  35. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  36. En annen populær alternativer for gaven er Kopp . Det er ikke nødvendig å kjøpe fargerike krus med et mønster i butikken, og det er bedre å ta en enkel hvit og male den med markører som ikke sletter med retter. Du kan slå den med ulike signaturer, for eksempel, "min mest elskede forsvarer", eller noe sånt.
  37. Kjøp en vanlig T-skjorte og sett på den Skriver ut Ladoshek. maling som ikke er vasket av. På samme måte kan du legge til et ønske eller tematisk uttrykk som gjelder vår ferie.
  38. 8. mars gir menn vanligvis sine kvinner en bukett med blomster og noe søtt. Hvorfor ikke adoptere tradisjonen og ikke gi til mannen din Bouquet ... fra sokker ! Han sjekker sannsynligvis ut en gave, fordi det ikke bare er originalt, men også ganske praktisk.
  39. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  40. Håndverk fra det gamle slipset Det vil også bli den rette gaven, for fra det kan du gjøre et tilfelle for briller, mobil eller noe annet.
  41. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  42. Forresten, foruten saken, fra slipset kan gjøres Liten nøkkelkjede på nøklene eller ryggsekken. Det er nok bare å knytte et lite slips på den viktigste fobnant-ringen, som tar mindre enn to minutter.
  43. Romantisk frokost - Dette er ikke bare en hyggelig, men også en god start på festdagen. Det er ikke nødvendig å oppfinne sofistikerte oppskrifter, du kan bare slå vanlige retter, slik at mannen følte din kjærlighet og omsorg.
  44. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  45. Som nevnt tidligere, er gaven i seg selv ikke alltid interessant som en tilnærming til fôret. Klipp hylsen fra den gamle skjorten og pakk flasken vin inn i den.
  46. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  47. Fargerik Skjerf av maj. . Du kan bruke gamle unødvendige t-skjorter, eller kjøpe billig i noen av butikkene.
  48. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  49. Memorial Album fra bilder - Alltid relevant og i noen tilfeller til og med sentimental gave til menn.
  50. Vakker notatbok Det vil være nyttig for hverdagslige poster og viktige hendelser. Et av alternativene for å designe dekselet er å plassere på det første bokstaven til mannen som heter, som forbereder en gave.
  51. Veskeveske for tablett eller mobil. Du kan lage et stoff og ordne på forespørsel.
  52. Hvis en mann tilbringer mye tid på datamaskinen, nøl med ham Stå for hånden . Det kan være i form av en katt, hund eller annet elsket dyr.
  53. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  54. For elskere av bøker kommer opp som en gave Interessant bokmerke som kan gjøres med egne hender.
  55. Enhet Tematisk foto økt Bruker egenskapene til ferien.
  56. Finn flere vintage merkevare drikkevarer og plasser dem i en hjerteboks. På det indre lokket i boksen din kan du skrive gratulerer, sammen med ønskene.
  57. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  58. Gi ut Festlig bukett med kjøtt og grønnsaker Som kan trygt brukes til deilig, feire denne ferien dag et sted borte fra byen i naturen.
  59. Gjøre Minneverdig medalje. Med dine egne hender, bruk ditt favorittbilde, disk, fargekort og vanlig lim.
  60. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  61. Hvis du er interessert i nålearbeid, kan du Tie Mishk. Til ære for forsvareren din. Farger og leker modell kan velges på egen hånd, det viktigste er å komme opp som en helhet, uansett hvordan det kan se ut.
  62. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  63. Kloakk tøfler som kan gå sammen med strikkede sokker. Den praktiske og nødvendige gaven til enhver mann.
  64. SPECT Informasjonskapsler i form av stjerner , ulike emblemer og tokens. Det vil være deilig og på temaet i ferien.
  65. Et annet alternativ for tacities for en mann - Banker med øl og salt Taranto . Ordne din kjære manns fridag, som han kan tilbringe hvile med venner.
  66. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  67. Men en av de ekstraordinære ideene, Hvordan gi sokker til ferien.
  68. 50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

  69. Et utvalg av elskede musikk Og filmene vil være en kreativ gave i denne ferien. Det kan umiddelbart brukes og tilbringe dagen for å se på filmer og dans.
  70. Verktøykasse . Enig i at en slik boks skal være tilgjengelig fra enhver mann. Men å komme til utførelsen av oppgaven er interessant, boksen selv, som verktøyene kan gjøres fra sjokolade. Det viser seg en deilig og fin gave.
  71. Skriv et vers Eller dedikere sangen til dine forsvarere. De vil utvilsomt sette pris på din innsats og kreativitet.
  72. Festlig pute Det vil alltid være i temaet hendelser, spesielt hvis det er laget med egne hender og med kjærlighet.

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

50 gaveideer 23. februar med egne hender (35 bilder)

Som du kan se antall gaver til ferien 23. februar, rik nok, og viktigst, at noen av dem kan gjøres med egne hender. Så velg, kreativ, og sørg for å gratulere mennene dine med denne fantastiske dagen!

Artikkel om emnet: Velg et speil på badet: særegne funksjoner

Les mer