OpenWork Cardigans Hekle: Ordninger og beskrivelser med bilder og videoer

Anonim

Cardigan er en uunnværlig ting av den kvinnelige garderoben i kjølig vær, når de viktigste øvre klærne er varme, og i en lys t-skjorte - kaldt. Denne vakre tingen kan trygt kombineres med bukser, kjoler og skjørt. Openwork Cardigans hekle - den siste tranden i mote, og det kan være bundet med egne hender.

I denne artikkelen kan du finne uvurderlige tips og funksjoner i heklet, som sikkert vil komme opp med Novice Needlewomen.

OpenWork Cardigans Hekle: Ordninger og beskrivelser med bilder og videoer

OpenWork Cardigans Hekle: Ordninger og beskrivelser med bilder og videoer

Beige Cape.

Beregning for en slik cardigan er laget i samsvar med den russiske klærstørrelsen på 36/38 (40/42). For strikking trenger du en kremfarget streng og et mørkt beige garn, strikking eiker og en krok nr. 3,5, ordninger og beskrivelser som er indusert nedenfor.

Koble to tråder - beige og kremaktig, start strikket dobbelt tråd.

OpenWork Cardigans Hekle: Ordninger og beskrivelser med bilder og videoer

Typer av parring brukt:

  • Sko: Strikk ansikts- og ugyldige rader av ansiktssløyfer.
  • Helling av overflaten: Ansiktsrad for å trenge inn i hengslene, og en ugyldig rad er ansiktsbehandling.

Ananas Mønster: Slå på den nødvendige mengden luftløkker på flere 14 + 1 + 1 luftløkler for produktet. Strikk i henhold til ordningen: i den første raden, kolonnen uten vedlegg for å sjekke inn den andre luftsløyfen fra kroken.

Start en parring med luftløkker av løft og løkker med den første pilen, gjenta bildeelementet mellom pilene, fullfør løkkene etter den andre pilen. Fortsett til den femte raden. Fra den femte, for å ligge en kolonne med et vedlegg og en kolonne uten en nakid, som gnider gjennom luftsløyfen eller løkkene i den siste raden.

Følg reglene i ordningen: den første og trettende raden for å strikke bare en gang; Fra 6 til 13 for å gjenta 4 ganger, som et resultat, bør 45 rader oppnås, deretter knytte fra den 46. til 70. en gang. Hvor du trenger å gjøre hærene, kan du også bli funnet på bildet nedenfor:

Artikkel om emnet: Gjennomføring av sløyfer med strikking Twin tråd med video

OpenWork Cardigans Hekle: Ordninger og beskrivelser med bilder og videoer

Danner deler

Tilbake: Skrue 99 (107) Løkker. For planken for å skrelle tre rader med en håndfull viskøs lengde på 1 centimeter. Raden begynner med en ugyldig sløyfe. Etter 47 cm eller 136 rader fra planken begynner prugmaen. Vi klatrer den på begge sider 3 løkker. Etter hver andre rad er det nødvendig å lukke to løkker en gang hver, slik at 87 (95) looping kom ut.

Etter 17 (18) centimeter på 50 (52) Et tall fra begynnelsen av halsen, lukk de sentrale 29 vannkoker og fortsetter å strikke to halvdeler, mens du lukker rustningen av rustningen i hver andre rad med tre løkker og en gang to løkker . Allerede etter 2 cm eller 6 rader fra begynnelsen av nakken i nakken, lukk de resterende 24 (28) løkkene på begge sider fra hver skulder.

Venstre hylle: Strikkekjede ut av 57 luftløkker og en løkker for løfting. Begynn å mestre et ananasmønster er best fra gjentakelsen av mønsteret på bildet 3 ganger. Etter 47 centimeter fra starten av arbeidet, begynner du å gjøre rubelen på høyre side. For størrelse 36/38 oppnås høyden på skulderen etter 70. rad. Du kan fullføre dette arbeidet. For 40/42 størrelser med 12 centimeter kobler skulderbredden på høyre side i tillegg 2 rader av kolonnen uten Caida og fullfører arbeidet. Høyre hylle strikkes symmetrisk.

OpenWork Cardigans Hekle: Ordninger og beskrivelser med bilder og videoer

Erme: Screening 46 (50) sløyfer, strikk det jevnt centimeter eller tre rader med svettestrikking. Start med en involvere rad og ugyldig strøk. Deretter legger du fra to sider i den niende raden fra plank en løkke. Dette er nødvendig for dannelsen av beveler. Deretter i hver tiende rad 10 × 1 loop, som er lik 68 (72) hengsler.

Etter 41 cm eller 118 rader fra planken er det nødvendig å lukke på begge sider av 3 løkker for Olpat-ermer. Deretter, i hver andre rad, er det å trenge inn i 2 løkker og 3 ganger på løkken, deretter i hver fjerde rad 4 ganger på sløyfen, 2 ganger PO2 og 3 ganger 3 løkker. Som et resultat bør 18 (22) løkker, som etter nær, bør forbli.

Artikkel om emnet: Hvordan sy en japansk badekåpe - Kimono gjør det selv: Mønster og historien om dresset

Cardigan Assembly: Sy alle detaljene. Kantene på halsen i nakken vil stramme med en kolonne uten en Caida på 3 rader eller 17 innlegg uten en 10 cm i 10 cm. Swing ermer. OpenWork Cardigan Crochet er helt klar!

Video på emnet

Video på Openwork Cardigan Crochet Online:

Les mer