Hvordan oppdatere møbler av selvklebende film?

Anonim

Hvordan oppdatere møbler av selvklebende film?

Dekorativ selvklebende film for møbler lar deg raskt og effektivt endre utseendet på skap, bord, nattbord og andre interiørartikler. I dag kan hver av oss bli en profesjonell designer, mens de ikke har en passende utdanning og erfaring. Dette ble mulig på grunn av den raske utviklingen av teknologier, samt oppfinnelsen av den dekorative selvklebende film.

Som regel er det som det er relevant for familier der det er små barn, siden de er ekstremt ikke-verbile og stadig klar for ulike eksperimenter. Ofte er konsekvensen av slike spill den skadede overflaten av bordene, stolene og andre innvendige deler.

En annen sone med innflytelse av aggressive virkninger kan kalles kjøkkenet, fordi det er her som fungerer med skarpe gjenstander, som er igjen riper på bordplaten. Derfor er det trygt å si at fornyelsen av kjøkkenmøbler er en prosess som eierne må møte før eller senere.

Det viktigste er å finne ut hvordan man limer en selvklebende film. Deretter vurderer du hele algoritmen i stadier.

Hva er selvklebende film?

Faktisk er selvklebende film ganske universelt materiale med store fordeler. Blant dem kan noteres følgende fordeler:

Sikkerhet for helse. Ved fremstilling av dette materialet brukes kunstige komponenter, som har passert et rengjøringssystem på flere nivåer, som et resultat av hvilke tunge urenheter er helt fjernet fra sammensetningen. Takket være dette kan en dekorativ selvklebende film brukes selv i barnas rom.

Hvordan oppdatere møbler av selvklebende film?

For å oppnå et slikt resultat, brukes produsenter som hovedsammensetningen av polyester, polyvinylklorid eller propylen. Det legges til det forberedelser som gir elastisitet og syntetiske fargestoffer for å forbedre fargens fargespekter.

Når det gjelder etableringen av ansiktslaget for en dekorativ selvklebende film, kan naturaldetaljer være involvert her: papir, stoff eller foliebelegg.

Artikkel om emnet: Souvenir gjør det selv på et brønnverk for lær og perler med bilder

Motstand mot fuktighet. Til tross for den lille tykkelsen, kan den dekorative selvklebende film brukes til å fullføre veggene på badet, badet eller badstuen.

Den kan brukes til å lime inn kjøkkenmøbler, da det vil redde sine kvaliteter i lang tid, selv med intensiv rengjøring og vasking. På grunn av elastisiteten og styrken til det vilje belegget, vil fuktigheten holdes på overflaten og vil ikke kunne skade tremøbler av møbler.

Et annet viktig poeng er motstanden til filmen til vaskemidler. Dette gjør at du raskt og effektivt kan fjerne selv svært alvorlige forurensninger uten skade på selvklebende belegg.

Enkelhet i bruk og utvalg av teksturer

Simplicity of Application er en av de viktigste faktorene som påvirker beslutningen til fordel for å kjøpe en selvklebende film. Selv en person som har en veldig overfladisk forståelse av reparasjoner, kan takle dette.

Mange av oss, minst en gang i livet, måtte lim noe lignende. I ekstreme tilfeller husker vi alle klistremerkene fra tyggegummi. Her handler prinsippet om det samme, bare klistremerket kan være litt mer.

Hvordan oppdatere møbler av selvklebende film?

Et lag med klebemiddel, som regel er det to typer: akryl og gummi, med ekstra beskyttelse mot tørking, laget av tykt papir på silikonbasis. Det er også en ekstra beskyttelse mot skade under transport.

I prosessen med å påføre selvklebende filmer er dette papiret pent fjernet, og selve etterbehandlingsmaterialet er plassert på arbeidsflaten.

Et stort utvalg av farger og nyanser. Moderne dekorative selvklebende film for tre møbler gir nybegynnere designere uuttømmelige ressurser for inkarnasjonen av deres prosjekter.

I dag har vi muligheten til å kjøpe materiale med tekstur til naturstein: marmor, granitt, onyx, basalt. Hvis vi gir preferanse til treet, så for oss har produsenten gitt et bredt spekter av passende farger: Alder, Karelian Pine, Cork Tree, Whisk Oak.

Artikkel om emnet: Påskekort gjør det selv: Master Class med bilde

I dette tilfellet ser alle nyanser ganske vakkert ut i forbindelse med ulike ekstra elementer i innredningen av metall eller plast. Det er spesielt verdt å merke seg at eiket bleknet, siden dets mønster og farge ser veldig elegant ut med detaljer om ikke-jernholdige metaller.

Rimelig pris. Dette ble mulig på grunn av at ingrediensene ble brukt til å forberede basen av den dekorative selvklebende film, er et produkt av behandling av avfall av kunstig opprinnelse. De resterende komponentene i dette materialet selv er ganske billig, som danner den endelige prisen på produktet.

Slik bruker du selvklebende film

Hvordan er flakene av møbler med en selvklebende film? Hvis du vurderer denne prosessen i detalj, viser det seg at det ikke er noe komplisert i det.

Det viktigste er å forhindre dannelse av luftbobler under overflaten av filmen, da de kan ødelegge utseendet på møblene.

Hvordan oppdatere møbler av selvklebende film?

Prosedyren her er følgende:

  1. Til å begynne med renser vi overflaten av møblene fra støv og fete flekker.

    Det må gjøres for at filmen skal falle jevnt.

  2. Vri deretter til fjerning av beskyttelsesbelegget fra limlaget.

    Det er ikke helt å rive det. Det er nødvendig å forsinke papiret litt, og filmen selv lim inn på en av kantene på møblene.

  3. Fjern luftbobler best skum svamp eller myk klut.

    Og du må gjøre det bra, for å fjerne feilene som dukket opp.

For enkelhets skyld å søke, kan filmen kuttes i glatte striper. Etter å ha fullført limingen av overflødig filmen, kan du nøye komme inn eller kutte av med en papirkniv.

Som et resultat, den perfekt glatte overflaten, som lett vil bli endret, om nødvendig.

Les mer