Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

Anonim

Vinduene fra utsiden er raskt forurenset fra regnet, støv og mister utseendet. I denne artikkelen vurderer vi hvordan du vasker vinduene på balkongen utenfor, hvilke vaskemidler som skal brukes, slik at det ikke er noen skilsmisser igjen og hvordan man vasker skyvevinduer på balkongen på de øverste etasjene.

Generelle anbefalinger for vasking av vinduer

For varmt og trygt vasker metall-plastvinduene utenfor, må du ta hensyn til noen regler.

Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

Anbefalinger:

  • plast er ikke laget av slipemiddel;
  • Når du vasker vinduer i de øverste etasjene, må du være ekstremt forsiktig, følg sikkerhetsregler;
  • Det er vanskeligere å komme til øvre og nedre hjørner på døve sash, her bruker vi en mop, skraper, du kan vind en fille på en pinne;
  • Først, vask glasset fra innsiden, så utenfor, vil vi se all ekstern forurensning.

Hvis vannet til skylling briller tilsettes sitronsaft eller eddik, blir det ingen skilsmisser på glasset.

Materialer og verktøy for vasking av vinduer

Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

Før vi starter rengjøring, forbereder vi alt nødvendig tilbehør.

Det vil ta:

  • trapp eller stabil avføring;
  • For å vaske den utendørs delen av vinduet, må du ha et sikkerhetsbelte;
  • skrape med myke gummi dyser;
  • ikke-slipende vaskemiddel;
  • surgjort vann for skylling eller vann med tilsetning av ammoniakkalkohol;
  • Flere filler med mikrofiber, de skader ikke plast, glass, ikke forlat skilsmisse;
  • Vi forbereder to bekken (bøtter), en vil være med såpevann, en annen med rent vann for skylling.

For vasking av metall-plast, bruker vi myke svamper for ikke å skade plast og glass. Hvis når du rengjør, skraper vi detaljene, de vil ikke bare se verre ut, men vil absorbere smuss i riper. Vel vask smusserviddene for rengjøring av datamaskiner.

Vi velger vaskemidler

Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

For vasking av briller og metall-plastprofil, må du velge midler som er egnet for omsorg for glass og plast. De bør ikke inkludere slipemiddel, alkalier, syrer. Kan ikke bruke løsningsmidler basert på olifer, alkohol i ren form, bensinbaserte fargestoffer. Tørre pulver, Soda er heller ikke egnet for rengjøring av disse overflatene.

Artikkel om emnet: Utvidelse av døråpninger i bygninger av ulike typer

Vi produserer en masse vaskemidler til å ta vare på metall-plaststrukturer, de klarer å håndtere sin oppgave og ha en akseptabel pris.

De mest optimale konsistensorganene i form av en krem.

Betyr for å vaske vinduer med egne hender

Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

Vaskemiddelløsning kan være forberedt med dine egne hender

Du kan lage en vaskemiddelløsning med egne hender fra komponentene som er tilgjengelige i hvert hjem. Slike midler vil være ufarlige for åndedrettsorganer, i motsetning til fabrikksprayer.

Oppskrifter for en liter vann Legg til:

  1. to teskjeer eddik;
  2. 100 ml alkohol, 100 ml eddik, 4 ts stivelse fra mais;
  3. Flere dråper av flytende verktøy for vasking av vask;
  4. Legg til en teskje ammoniakk.

Bruken av disse midlene er effektivt og trygt.

Fokusbeskyttelse og is

Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

Vi forbereder midlene med egne hender, tørker glasset for å beskytte mot tåke og sammenkobling av is om vinteren.

Oppskrifter:

  • På en liter vann, legg til 20 gram kritt, løsningen er oppvarmet for å løsne krittet, deretter tilsett eddik;
  • På et glass vann, legg til to spiseskjeer salt;
  • Bland alkohol med noen få dråper oppvaskmaskiner;
  • I alkohol legger til noen dråper glycerol.

Vi tørker glasset, en litt fuktig klut fuktet i den kokte løsningen.

Sekvensen av vaskevinduer

Vurder hvordan du skal vaske vinduene på balkongen på høye etasje. Først, vask vinduene fra innsiden, slik at senere, gjennom det rene glasset var det synlig hvor du må vaske utsiden.

Sekvens av vindu vask innendørs

Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

Vi forbereder det nødvendige tilbehøret, begynner å vaske vinduer fra innsiden av rommet. Vask vinduene på loggia inne ikke vanskeligere enn å vaske dem fra innsiden av leiligheten.

Sekvensering:

  1. På utendørsprofilen er det dreneringshull på bunnen, de er stengt med plugger (noen ganger uten caps). Vi fjerner pluggene, rengjør hullene forsiktig med støv, smuss.
  2. Vask plastdelene av rammen med en såpeoppløsning, tørk med en klut. Hvis det er riper på plast, er det nødvendig å bestemme dem med spesielle poleringsmidler.
  3. Vask glasshotellet fra innsiden av rommet. Først tørk glasset med rent varmt vann. Vask deretter med såpevann, eller bruk sprayen. Vi legger ikke til vaskemiddel mye, siden det er vanskelig å skylle det. Vi vasker vaskemiddelet med surt vann eller med tilsetning av ammoniakkalkohol. La oss tørke med en fille med en mikrofiber.
  4. Vask forseglingsgummien med såpevann, og rengjør vann, tørk tørk, smør den spesielle agenten, det kan være en spesiell blyant eller andre midler for forseglingen. Om hvordan du vasker Windows uten skilsmisse, se i denne videoen:

Slik at det ikke er noen skilsmisser på brillene, vask dem fra topp til bunn, tørk tørk med horisontale bevegelser fra innsiden, vertikale bevegelser utenfor. Vann med tilsetning av ammonisk alkohol gir glassglitter.

Sekvens av vaskevinduer utenfor rommet

Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

For vasking utenfor trenger en mopp med justerbart håndtak

Artikkel om emnet: Skodder på vinduene: Fordeler og ulemper

Når inne i rammen og glasset, er alt tydelig synlig all forurensning på utsiden. Vask vinduene på loggiaen fra siden av gaten mye vanskeligere enn fra innsiden. Vi fortsetter til det vanskeligste stadiet - rengjøring på utsiden:

  1. Åpning av sash vil ikke være vanskelig å vaske. Åpne sash, vask på samme prinsipp som såper innendørs. Vi distribuerer sash, vask plast, glass, forsegling. Tørk tørr. Når vi vasker de øvre delene, blir vi på en stabil trapp, en avføring. Vel, hvis den andre personen vil tvinge, holder når du vasker toppen av vinduet. Du kan nå de øvre delene med en mop med en myk dyse.
  2. For vasking utenfor, trenger du en mop med et justerbart håndtak. Først hva med glasset med såpeoppløsning i flere minutter, så fortsett å vaske smuss. Vask glassbevegelsene fra et langt hjørne til deg selv for ikke å smøre smuss på glasset. Flytt smuss mot deg selv, til det nivået som tar hånden, så vaskes vi lett av. Vi skyller til hele såpeoppløsningen er montert. Tørk tørr.

Du kan bruke enheter: Rengjøringsvakre rengjøringsmidler, damprengjøringsmidler, etc. Hvis du ikke vil rote med et slikt arbeid selv, invitere arbeiderne i rengjøringsfirmaet. Lyfhaki på vaskevinduene, se denne videoen:

Alt arbeid på høyden er nødvendig for å bli utført ved hjelp av sikkerhetsbeltet. Ikke hold på åpningsflappen eller glasset.

Slik vasker du glidende vinduer

Vaske vinduer på loggia og balkong utenfor

Vaskeskjermvinduer utføres av samme prinsipp som svingende. Noen ganger tar det en glidende sash for bedre rengjøring, det anbefales å invitere spesialister fra vinduet. De vil bli fjernet, og etter at høstens ende vil sette sash på plass, for en liten avgift. I vinduet firma kan du få en konsultasjon hvordan du fjerner glidende klaff med egne hender.

Artikkel om emnet: Er det mulig å lim tapetet på den vannmonterte maling: Maleri bakgrunnsbilde, video, hvordan du holder fast, vil vanntette malingspinne, bilder

Om vinteren er det bedre å avstå fra denne typen arbeid, vent på varme tider. Vaskeglasset er fortrinnsvis to ganger i året, på vår og høst.

Les mer