Bredde på døråpningen Interiørdør på Standards Stands

Anonim

Vakker interroom dør er et depositum på komfort i huset. Spesielt hvis det er etablert i samsvar med alle regler og tekniske krav. For å i utgangspunktet gjøre det riktige valget av dørdesignet, er det nødvendig å måle døråpningen før du kjøper. Som regel er bredden på døråpningen til den indre døren i panelhuset standard - det varierer fra 60 cm til 120 cm, avhengig av det funksjonelle formålet med rommet. Det finnes imidlertid døråpninger og ikke-standardstørrelser. Det er heller et unntak fra reglene. Bredden på døråpningen til den indre døren under reparasjonen kan økes eller reduseres avhengig av vertens individuelle preferanser.

Bredde på døråpningen Interiørdør på Standards Stands

Bord

Bredde på døråpningen Interiørdør Snip - Slik beregner du

Til tross for at døråpningen, nemlig dens bredde må oppfylle SNIPs standarder, før de gjør reparasjonen, er det nødvendig å fjerne størrelsen som Interroom-døren skal kjøpes. Bredden på døråpningen mellom rommene kan variere avhengig av mange faktorer. For eksempel er et panelhus alltid bygget med smalere vegger enn murstein, henholdsvis og bredden på døråpningen i den vil være mindre. I de fleste tilfeller beregnes dimensjonene til døråpningen avhengig av dimensjonene til dørrammen (forutsatt at den er standard):

Bredde på døråpningen Interiørdør på Standards Stands

Bredden på døråpningen beregnes med hensyn til slike innledende parametere som størrelsen på lerretet, tykkelsen på esken og hullene, som trengs for å installere et slikt design som interroom-døren i døråpningen. Hvis standarddørdesignet, for eksempel, "Sophia", har parametere som en web 80 cm, er tykkelsen på esken 6 cm og monteringsgapene på 2 cm, så i dette tilfellet standardbredden på døråpningen til Interiørdøren skal være 94 cm. Og den beregnes i henhold til formelen - størrelsen på lerretet + dobbeltboks tykkelse + klaring for montering. I vårt tilfelle er det 80 + 12 + 2 = 94 cm.

Artikkel om emnet: Metoder for montering av steinvask

Bredde på døråpningen Interiørdør på Standards Stands

Kravene snip til installasjonen av innvendige dør

Hvordan velge en Interroom-dør hvis bredden på døråpningen er standard (eller omvendt) ved hjelp av formelen behandlet. Ved å gjøre reparasjoner i en leilighet som innebærer utskifting av innerdører, er det verdt å vurdere kravene til moderne snip, slik at i driftsprosessen av dørdesignen ikke støter på ulempen. Det er verdt å merke seg at kravene til installasjonen av slike strukturer som en interroom dør en eller todimensjonal oppstandelse i døråpningen er veldig mye. De er avhengige av mange faktorer, for eksempel hvilket materiale som er laget av en dørramme og et lerret, så vel som i hvilket hus vil bli utført (murstein eller panelhus). Blant hele mangfoldet av regler er snipet også tildelt for standardsystemet for regler som må styres av arbeidstakere under installasjonen av Interroom Dørdesign:

  1. Så, på Standards Stands, Interroom-døren etter installasjon i døråpningen, nemlig dørrammen, kan avvike vertikalt med ikke mer enn 3 mm.
  2. Sidestativene på døren må monteres minst to støttepunkter på hver side. Og avstanden mellom disse punktene i bæreren bør ikke overstige 100 cm.
  3. Hvis reparasjonen utføres, er Interroom-døren installert i døråpningen, slik at i den åpne posisjonen ikke overlapper de tilstøtende døråpningene. Standardutformingen av de indre dørene "Sofya" gir mulighet for å endre siden av åpningen av hovedbanen.

Bredde på døråpningen Interiørdør på Standards Stands

Beregning av tykkelsen på døråpningen

Ikke bare bredden på døråpningen er en viktig parameter for å velge en passende størrelse på interroom dører. Pass på å ta hensyn til tykkelsen på åpningen. Som regel er en murstein eller panelhus preget av nesten samme veggtykkelse - 7,5 cm. På disse størrelsene og produsentene av interroom dører er orientert. Men hvis veggen ikke samsvarer med disse parametrene, etter installasjon, vil innerdørene ikke se helt vakker ut på grunn av lumen mellom platbandet og veggen.

Artikkel om emnet: Panel i soverommet gjør det selv: Master Class

Bredde på døråpningen Interiørdør på Standards Stands

Hvordan velge den riktige versjonen av den indre døren, avhengig av tykkelsen på døråpningen? For å gjøre dette må du fjerne målingene av tykkelsen på veggen minst på tre steder, og dermed er det mulig å bestemme krumningen av veggen. Hvis det ikke er noe viktig, vil en god veiviser finne en god veiviser, hvordan du installerer døren og retter seg små uregelmessigheter (krumning) på veggen.

Les mer